kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ کاربران در حال دیدن موضوع: 5 نفر (5 عضو و 0 مهمان) kimia, hami_sani, Sepideh.mt, شاهین نه سپیده تو نیسی یکی دیگه است 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ آفرییییین پسر گل مامان:icon_gol:به خودم رفتی :ws3: الهی قربونت برم تو که سواد نداشتی مامان جون :ws3::ws3: 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ خدایا خودت مارو حفظ کنامشب بوی خون به مشامم میرسه یکی قراره کشته بشه فک کنم:ws3::ws3: نه روحه خبیث نیستم ازون روح خوبام :girl_angel: 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ بچه ها یه نگاه به اون پایین بندازین هنوز یه روح اینجاس ها:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: من میرم با بابام میام میترسم:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ نه روحه خبیث نیستم ازون روح خوبام :girl_angel: دفه پیش که کشته شدم روحه همین حرفو زد ولی اخر سر مردم:banel_smiley_4: دیگه عادت کردم به مردن:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ الهی قربونت برم تو که سواد نداشتی مامان جون:ws3::ws3: :ws28: 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ دفه پیش که کشته شدم روحه همین حرفو زدولی اخر سر مردم:banel_smiley_4: دیگه عادت کردم به مردن:banel_smiley_4: نه خیالت راحت من اگه بلد بودم اول خودمو میکشتم یه نفر همزاد داره 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ من دیگه رفتم بای بای:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ سیاهی کیستی؟:167: فک کنم این شاهین گور به گور شدس نمیاد تو همون پشت در وایساده هی ملتو میترسونه:w00::w00::w00::w00: لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ :icon_pf (44): دلم گرفته بود وقتی اومدم الان که میرم دیگه دل گرفته نیستم شب خوش 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ من دیگه رفتم بای بای:icon_pf (44): بای عزیزم خوب بخابی 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ نه خیالت راحت من اگه بلد بودم اول خودمو میکشتم یه نفر همزاد داره من خوب بلدم ها میخای بیا من بکشمت تضمینی بدون درد و خون ریزی خفت میکنم:ws3: 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ شبت بخیر کیمیا جون خوب بخوابی :icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ :icon_pf (44): دلم گرفته بود وقتی اومدم الان که میرم دیگه دل گرفته نیستم شب خوش :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ من خوب بلدم هامیخای بیا من بکشمت تضمینی بدون درد و خون ریزی خفت میکنم:ws3: نه خفه کردن که میفهمم با اینکه دوست دارم بمیرم ولی دوست ندارم با مرگ روبرو شم ترجیح میدم نفهمم 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ شبت بخیر کیمیا جونخوب بخوابی :icon_pf (44): قربوست برم خوابای رنگی ببینی گلم 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ نه خفه کردن که میفهممبا اینکه دوست دارم بمیرم ولی دوست ندارم با مرگ روبرو شم ترجیح میدم نفهمم نه دیگه من یه جوری خفت میکنم که نفهمی از کیمیا بپزس تا حالا چند دفه خفش کردم بپرس فهمیده یا نه؟ 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ قربوست برم خوابای رنگی ببینی گلم ده برو دیگه تو که هنوز اینجایی :167::167: 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ نه دیگه من یه جوری خفت میکنم که نفهمی از کیمیا بپزس تا حالا چند دفه خفش کردم بپرس فهمیده یا نه؟ نه اینجوری نمیخوام این که تضمینی نیست که :w00: چند بار اصلا خوب نیست یه بار برای همیشه پس معلومه کارت اصلا خوب نیستاااااااااا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده