Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۸ شک نکن که جزو برترین ها میشی مهندس!!سلامتی!! معمارا که نیستن! ما اومدیم اینجا باهاتون گپ میزنیم! بچه ها احتمالا دارند به اندازه یک ترم استراحت می کنند من به شخصه بریدم:icon_pf (34): شهرسازی خدا وکیلی از معماری راحت تره :4chsmu1: لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۸ اشتباه میکنی!!! اینطور نیست!! هر رشته ای سختی خودشو داره...!! چرا هستن اما حیف که حوصله کل کل ندارم هنون کامیار براتون خوبه باشه!!! لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۸ فکر کن ترم چهارم!!! ترم چندی؟ 1 لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۸ فکر کن ترم چهارم!!!ترم چندی؟ فکر کردم eeeeeeeee خوب بچه ای منم ترم ششم 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۸ نمیدددددددددونی بنده خدا!!!! اگه بهمی از خنده غش میکنی که!! شاید هم اینطوری :jawdrop: بشی!!! حالا فکر کردی خیلی بزرگی؟؟!!! :ws2: 1 لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۸ نمیدددددددددونی بنده خدا!!!! اگه بهمی از خنده غش میکنی که!! شاید هم اینطوری :jawdrop: بشی!!!حالا فکر کردی خیلی بزرگی؟؟!!! :ws2: دوسال اول مهندس حساب نمیشن وقتی رسیدن سال سوم تازه یه کوچولو توی رشته اشون راه میفتن آخه یه طوری داشتی کل کل میکردی گفتم تموم کردی درستو داری کار می کنی اول برو درستو تموم کن بعد منم برم موندم این پسره کامیار بیاد گوشیش همیشه خاموشه اما مثل اینکه خبری نیست روز همگی به خیر 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۸ آهان!! خوب شد گفتی!! حالا خوبه میتونم جوری کل بندازم که نتونی بفهمی دانشجو هستم یا فارغ تحصیل!! 1 لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۸ آهان!! خوب شد گفتی!!حالا خوبه میتونم جوری کل بندازم که نتونی بفهمی دانشجو هستم یا فارغ تحصیل!! ولی یه چیزی که مشخصه اعتماد به نفست توپه :ws2: لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ سلام چرا اینقدر بیروح شده تالار معماری؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ سلام چرا اینقدر بیروح شده تالار معماری؟ سلام داش علی 1 لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ سلام داش علی سلام خوبی ؟ درسها در چه حاله؟ لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ سلام چرا اینقدر بیروح شده تالار معماری؟ چون من اینجا نبودم:girl_blush2: لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ چون من اینجا نبودم:girl_blush2: خوب حالا اومدی با روحش کن خوب درسها در چه حالن؟ لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ خوب حالا اومدی با روحش کن خوب درسها در چه حالن؟ چه جوری عشقت میکشه باحالش کنم؟! به حالت حرکات فیزیکی؟!:1238: تفکرات:JC_thinking: جوک گویی بحث و بررسی دعوا:banel_smiley_90: خود زنی دیگر زنی:ubhuekdv133q83a7yy7 هر کدام که شما بخواین رو داریم درسا که تازه شروع شده از دیروز.خدا کنه ترم خوبی باشه.من که از اولین استادی که رفتم سر کلاسش خیلی خوشم اومد.به شدت سبز بود و با یه تیکه ی توپ خط مشی اش رو معلوم کرد.من لذت بردم 1 لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ نمیدونم با هر صورتش که حال می کنی شروع کن البته دعوا نه لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ باشه پس :1238::w14::Laie_28: حالا دسسسستتتتتتت همه بیاااااانننننننننن وسسسسسسططططططط اوووووووووووووووووووو:1238: لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ باشه پس:1238::w14::Laie_28: حالا دسسسستتتتتتت همه بیاااااانننننننننن وسسسسسسططططططط اوووووووووووووووووووو:1238: بلدی ها!!!!! بزار بعد خوب نیست دوستم مریضه پاشم بیام وسط هم رشته ای تو هم هست ها لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ بلدی ها!!!!! بزار بعد خوب نیست دوستم مریضه پاشم بیام وسط هم رشته ای تو هم هست ها هیچ کس موقعیت من و نداره اما من شده واسه عوض کردن روحیه ام این کار رو میکنم چون رکود شروع مرگه تو هم به جای نشستن پاشو بیا وسط که حال و هوای دوستت هم عوض شه.روحیه اش که خوب شه بیماری واسش مثل نیش پشه است:girl_yes2: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده