kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااام حامییییییییییییییییییییی 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ مینا گفت دیدمت سلام برسونم کجایی تو کم پیدایی رفتی زن گرفتی بچه دار شدی به من نگفتی 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااام حامییییییییییییییییییییی سلام مامان جون خوبی؟ مامان جون به خدا شرمندم که نتونستم بیام یه سر بهت بزنم زیاد به اینترنت دسترسی ندارم فقط 2 روز که خونم میتونم بیام نت اونم اگه وقت بشه لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ مینا گفت دیدمت سلام برسونمکجایی تو کم پیدایی رفتی زن گرفتی بچه دار شدی به من نگفتی اون که قضیش مفصله 3 تا عروس برات اوردم با 18 تا نوه 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ سلام مامان جونخوبی؟ مامان جون به خدا شرمندم که نتونستم بیام یه سر بهت بزنم زیاد به اینترنت دسترسی ندارم فقط 2 روز که خونم میتونم بیام نت اونم اگه وقت بشه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ گفتم مامور 110 اومده برین بخوابین رفتن کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (2 عضو و 0 مهمان) kimia, hami_sani لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گریه نکن مامان جون من دغ میکنما 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ اون که قضیش مفصله3 تا عروس برات اوردم با 18 تا نوه پس چرا به من نگفتی مگه نمیدونی همه آرزوی یه مادر دیدن عروسی بچه شه یکی دیگه ام بگیر منم دعوت کن لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ گفتم مامور 110 اومده برین بخوابین رفتن کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (2 عضو و 0 مهمان) kimia, hami_sani مامان بعد عمری اومدم بت سر بزنم حالا میخای بدیمون دست پلیس مینا گفت از من خبر گرفتی گفتم بیام ببینمت مهربون 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ پس چرا به من نگفتیمگه نمیدونی همه آرزوی یه مادر دیدن عروسی بچه شه یکی دیگه ام بگیر منم دعوت کن باشه عزیزم اتفاقا 2 تا دیگه دیدم حتما بهت خبر میدم چون میدونم عروس دوس داری میرم زن میگیرما وگرنه من اصلا خوشم نمیاد فقط به خاطر تو عزیزم 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ مامان بعد عمری اومدم بت سر بزنم حالا میخای بدیمون دست پلیس مینا گفت از من خبر گرفتی گفتم بیام ببینمت مهربون بقیه رو دادم دست مامور تو رو بدم که بی پسر میمیونم قربونت برم لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ چرا نمیتونی زود زود بیای نت؟؟؟؟؟؟؟؟ اخحه عزیزم خونه دانشجویی نت نداریم منم فقط2 روز خونم و به نت دسترسی دارم لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ اخحه عزیزم خونه دانشجویی نت نداریممنم فقط2 روز خونم و به نت دسترسی دارم آخی الان خونه ای؟ 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ آخیالان خونه ای؟ اره عزیزم تو چیکار میکنی؟ با درسا چطوری؟ 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ سلاممهمون نمیخواین؟ سلام :aghosh: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده