!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ بریم شاهین تو با شاهین کجا بری؟؟ :w00: باشه، منم میام، قول میدم نیگا نکنم لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ سلام مینامیخواستم بیام تو پیجت حالتو بگیرم اومدی اینجا دیگه. روبه راهی؟ سلام عزیزم...من خوبم..تو خوبی؟ پس خوب شد اومدم:ws2: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ نه، شهرسازا گناه دارن، بیچاره ها زود کم میارن تازه فک کنم الان همشون خوابن بریم شاهین بچه ها بیاین بریم یکی رو بترسونیم 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ ما با شاهین میریم شهرسازا رو اذیت میکنیم مثلا 2 هفته پیش بمب گذاشتیم انجمن ترکید 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ بچه ها میخواین بریزیم تو پروفایل یکی همش پیام بزاریم اذیتش کنیم لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ تو با شاهین کجا بری؟؟ :w00:باشه، منم میام، قول میدم نیگا نکنم ما بچه با خودمون راه نمی بریم:ws47: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ نمیدونم چرا یهو یاد حامی افتادمنیس کسی از خبری نداره مشکوک میزنه ها کیمیا جونم...حامی دور درساشه...فقط پنجشنبه جمعه هاست که میاد انجمن ظاهرا:ws2: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ بچه ها میخواین بریزیم تو پروفایل یکی همش پیام بزاریم اذیتش کنیم مهناز مدیر جیدی بریم بگیمhappy halloween مهناز 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ کیمیا جونم...حامی دور درساشه...فقط پنجشنبه جمعه هاست که میاد انجمن ظاهرا:ws2: سلام مینا خوبی؟ 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ کیمیا جونم...حامی دور درساشه...فقط پنجشنبه جمعه هاست که میاد انجمن ظاهرا:ws2: ایول پسر مامان:ws2: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ سلام مینا خوبی؟ سلام...مرسی...تو خوبی؟ لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ سلام عزیزم...من خوبم..تو خوبی؟پس خوب شد اومدم:ws2: منم خوبم مینا حونممممممممماچ بچه ها میخواین بریزیم تو پروفایل یکی همش پیام بزاریم اذیتش کنیم اه، این خیلی کاره لوسیه( شکلکه ایشششش) یه آدمه بی فرهنگی با من این کارو کرد:w00:فقط خدا کنه دستم بش نرسه:167: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ منم خوبم مینا حونممممممممماچ اه، این خیلی کاره لوسیه( شکلکه ایشششش) یه آدمه بی فرهنگی با من این کارو کرد:w00:فقط خدا کنه دستم بش نرسه:167: :ws28::ws47: خدا الهی مادر بچه هاش رو زیاد کنه 1 لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ ما بچه با خودمون راه نمی بریم:ws47: لووووووس اگه دیگه واست سوت زدم لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ ایول پسر مامان:ws2: اگه اومد اینجا سلام منم بهش برسون لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ سلام...مرسی...تو خوبی؟ چه خبر ها چه کار ها میکنی؟ 1 لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ :ws28::ws47:خدا الهی مادر بچه هاش رو زیاد کنه پست فطرت سوء استفاده گر لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ اهای.........شاهین.....دوست منو اذیت نکناااااااااااااا....وگرنه دارم واستااااااااااااااااا:w00: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ چه خبر ها چه کار ها میکنی؟ هیچی هنوز زنده ایم...نفس میکشیم شکر خدا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده