شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ سلام بر شاهین عزیزخوبی؟:icon_gol: خوبی کمیا جان 1.اوووووف، چقد حالم گرفته شد.2یه ترم مرخصی، یه ترمم تنبلی کردم .3حسش نیس که حالتو بگیرم، آخه گناه داری .1 داری دق میکنی بد بخت 2. .................................. 3.چی میتونی بگی اخه جوجو:ws47: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ خوبی کمیا جان قربون دادا پایه ای حال این دختره الا رو بگیریم لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ خوبی کمیا جان .1 داری دق میکنی بد بخت 2. .................................. 3.چی میتونی بگی اخه جوجو:ws47: :w140: شاهین تیزی، مسواک بزن برو لالا فردا به مهد نمیرسی ها، بدو برو لالا وقته خوابت گذشته داری هزیون میگی. لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ گریه نکن می خوای الا رو بزنم تو بخندی لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ تو چت شد باز؟؟؟ پایه ای حال این دختره الا رو بگیریم :w58: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ :w140:شاهین تیزی، مسواک بزن برو لالا فردا به مهد نمیرسی ها، بدو برو لالا وقته خوابت گذشته داری هزیون میگی. الا دفتر دیکته ت رو بیار تا باهات یه خورده املاء کار بکنم:ws47: لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ گریه نکن می خوای الا رو بزنم تو بخندی لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ پایه ای حال این دختره الا رو بگیریم نه بریم حال شهرسازا رو بگیریم لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ الا دفتر دیکته ت رو بیار تا باهات یه خورده املاء کار بکنم:ws47: شاهین یه سوتی تو مهندسان دادی میخواستی بگی اخماشو ببین یه چیز دیگه گفتی واسه دوستام تعریف کردم ، اینقد خندیدم که نگو:ws28: لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w36: حاج آقااا، شوما بودین سوت زدین لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ نه بریم حال شهرسازا رو بگیریم هااااااا محمد چه طوره ؟ بریم اسپمش کنیم 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ حاج آقااا، شوما بودین سوت زدین :ws47::ws47::ws47: خدا مرگت نده بی بیبببببببببببب لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ نه بریم حال شهرسازا رو بگیریم نه، شهرسازا گناه دارن، بیچاره ها زود کم میارن تازه فک کنم الان همشون خوابن لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ شاهین یه سوتی تو مهندسان دادی میخواستی بگی اخماشو ببین یه چیز دیگه گفتیواسه دوستام تعریف کردم ، اینقد خندیدم که نگو:ws28: الا خیلی بی فرهنگی:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ دلم گرفته بود اومدم انجمن بهتر شم گرفته تر شد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده