!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ بچه ها سلام حالتون خوبه؟ درسا خوب پیش میره؟ لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ سلام مدیر عزیزم خوبی؟ هیچی امشب یکم دلم گرفته گفتم اینجا خلوت ترین جای انجمنه بیام تو تنهایی دل تنگیامو خالی کنم 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (3 عضو و 0 مهمان) kimia, !ala, mahnaz.d مث اینکه شلوغ شد:jawdrop: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ چه عجب بالاخره اینجا گرد گیری شششششششد... سلاااااااااااااااااااااااااااااام بر کیمیا جوووووونم...و خانوم مدییییییییر 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ بچه ها سلام حالتون خوبه؟ درسا خوب پیش میره؟ سلام بر مهراز عزیز خوبی؟ لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ سلام مدیر عزیزمخوبی؟ هیچی امشب یکم دلم گرفته گفتم اینجا خلوت ترین جای انجمنه بیام تو تنهایی دل تنگیامو خالی کنم فک کنم مزاحمه تنهاییات شدم:icon_pf (34): ولی دلم نمیاد که برم من اسمم الاست ترم 7 معماریم، تو ترم چندی؟؟؟ لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااااااااااام میناااااااااا جونم 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ فک کنم مزاحمه تنهاییات شدم:icon_pf (34): ولی دلم نمیاد که برم من اسمم الاست ترم 7 معماریم، تو ترم چندی؟؟؟ در جمع دوستان دلتنگی از یاد میره منم ترم 7ام از آشناییت خوشحالم الا ی عزیز 1 لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ سلام بر مهراز عزیزخوبی؟ مهراز یهنی چی دیگه؟؟؟ لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ نمیدونم چرا یهو یاد حامی افتادم نیس کسی از خبری نداره مشکوک میزنه ها 1 لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ در جمع دوستان دلتنگی از یاد میرهمنم ترم 7ام از آشناییت خوشحالم الا ی عزیز منم خوشحالم از آشناییت ولی من طرح 2ام، 2 ترم عقبم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ مهراز یهنی چی دیگه؟؟؟ تو یکی از همین صفحات 4 دیواری توضیحاتشو دادم یعنی بزرگ بناکننده معادل فارسی مهندسی معماریه 1 لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ چه عجب بالاخره اینجا گرد گیری شششششششد...سلاااااااااااااااااااااااااااااام بر کیمیا جوووووونم...و خانوم مدییییییییر سلام مینا میخواستم بیام تو پیجت حالتو بگیرم اومدی اینجا دیگه. روبه راهی؟ لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ سلام کمیا خوبی؟ اه شاهین اومد، من برم دیگه( شکلکه اوق) شاهین موتوری، با دوس دخترت چطوری؟ لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ سلام مینامیخواستم بیام تو پیجت حالتو بگیرم اومدی اینجا دیگه. روبه راهی؟ :ws47: سلام نمی کنم تا حالت گرفته بشه 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ منم خوشحالم از آشناییت ولی من طرح 2ام، 2 ترم عقبم:icon_pf (34): اشکال نداره حالا چرا؟ لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ اهشاهین اومد، من برم دیگه( شکلکه اوق) شاهین موتوری، با دوس دخترت چطوری؟ الا باز دسته گل به اب دادای؟:167: مگه شما دکتری ایشششش لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ سلام کمیا خوبی؟ سلام بر شاهین عزیز خوبی؟:icon_gol: لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ :ws47:سلام نمی کنم تا حالت گرفته بشه اوووووف، چقد حالم گرفته شد اشکال نداره حالا چرا؟ یه ترم مرخصی، یه ترمم تنبلی کردم الا باز دسته گل به اب دادای؟:167:مگه شما دکتری ایشششش حسش نیس که حالتو بگیرم، آخه گناه داری لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده