hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ ای که به شب هام صبح سپیدیبی تو کویری بی شامم ای که به رنجام رنگ امیدی بی تو اسیری در دامم!:icon_gol: تو عزیز دلمی عزیز دلمی عزیز دلمییییییییییییی:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ نفسم در نمیاد جمعه ها سر نمیاد کاش میبسسم چشامو این ازم بر نمیاد 3 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ تو عزیز دلمی عزیز دلمی عزیز دلمییییییییییییی:icon_gol: این دلم خیلی به تو وابسته شده. واسه دیدن تو یه لحظه آروم نداره! نمیدونم چطور مهرت به دلم نشست نفهمیدم چطور همه کسم شدی!!!:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ این دلم خیلی به تو وابسته شده.واسه دیدن تو یه لحظه آروم نداره! نمیدونم چطور مهرت به دلم نشست نفهمیدم چطور همه کسم شدی!!!:icon_gol: من دیگه کم اوردم هیچی به فکرم نمیرسه مغزم خوابیده چشام بازه فقط ولی خیلی نوکرم همین 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ نفسم در نمیاد جمعه ها سر نمیاد کاش میبسسم چشامو این ازم بر نمیاد خیلی دیوونه ای میلاااااااااد...:persiana__hahaha: شادی کجاس راسی؟!؟! 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ سییییییییییییییییییلااااااااااااااامممممممممم نوه گل من نمیدونیین کجاست؟ 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ سلام چطولی خوبی سلام چطووووووریییییییییییی؟ نمیای تصویرشناسی؟ :ws3::ws3: 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ منو تنها گذاشتن گناهههههههههه گناههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ منو تنها گذاشتن گناهههههههههه گناههههههههههه اومدم ... الان میام تصویر شناسی ... آخه این تصوویر آخریه معلوم نیست چیه .... فکر کنم تنها یه بنا از این کاربری تو دنیا زدن:jawdrop: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ سییییییییییییییییییلاااااااااااااااممممممممممنوه گل من نمیدونیین کجاست؟ نوه ی خلت کیه؟ لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ من نباشم چی به سر اینجا میاد آیا؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده