hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ تو دل منو شکستی من آقت میکنم:ws44:من کم از انسی جون ندارما:ws3: من رفتم :icon_pf (44)::icon_pf (44): تو دیگه پسرمن نیستی:w00: کس من نیستی:w00: کس من اسماعیله:w00: کس اسماعیل منم :w00: من نوکرتم مامان این حرفا چیه در ضمن من سریال نمیبینما اسماعیل کیه 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ :girl_blush2: مامی میگن اینجا دختر و پسر عذب رد میشه..میگه مراعات کنیم!!:persiana__hahaha: باشه خوب ولی فکر ماروهم باید بکنن دیگه عروس داماد میخان یکم باهم خلوت کنن خو 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ تو دل منو شکستی من آقت میکنم:ws44:من کم از انسی جون ندارما:ws3: من رفتم :icon_pf (44)::icon_pf (44): تو دیگه پسرمن نیستی:w00: کس من نیستی:w00: کس من اسماعیله:w00: کس اسماعیل منم :w00: 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ :girl_blush2: مامی میگن اینجا دختر و پسر عذب رد میشه..میگه مراعات کنیم!!:persiana__hahaha: من نوکرتم ماماناین حرفا چیه در ضمن من سریال نمیبینما اسماعیل کیه من کشیک میدم تو برو خلوت کن 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ باشه خوبولی فکر ماروهم باید بکنن دیگه عروس داماد میخان یکم باهم خلوت کنن خو همش به ما جوونا سخت میگیرن!! من میدونم آخرش رو سنگ فبرم میزنن غنچه پرپر + جوان ناکام!!( بیشتر دومیه):persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ اخ الهی قربون اون خنده هات بره حامی ای جوووونم 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ من کشیک میدمتو برو خلوت کن مامان جون فقط یهو نیای تو اتاقا زشته 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ همش به ما جوونا سخت میگیرن!!من میدونم آخرش رو سنگ فبرم میزنن غنچه پرپر + جوان ناکام!!( بیشتر دومیه):persiana__hahaha: اااااا نبینم از این حرفا بزنیها خوبیت نداره شب عروسی 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ من رفتم تنهاتون میزارم شب بخیر شب بخیر مامان جون خوب بخابی 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ اخ الهی قربون اون خنده هات بره حامیای جوووونم فدای تو!!خدا نکنه عشقم!!بدون تو نفس کشیدنم برام عذابه!:persiana__hahaha: مامان جون فقط یهو نیای تو اتاقازشته حامی جون در و سه قفله میکنیم بزار مامان راحت باشه..فقط هماهنگ کن شنود و دوربین کار نزارن!!:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ من رفتم تنهاتون میزارم شب بخیر شبت پر ستاره!!:icon_gol:!ایشالله خواب بابا خدا بیامرز ببینی!:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ فدای تو!!خدا نکنه عشقم!!بدون تو نفس کشیدنم برام عذابه!:persiana__hahaha:از این کلمه های عاشقانه که میگی دیوونه میشمبازم بگووووووووو حامی جون در و سه قفله میکنیم بزار مامان راحت باشه..فقط هماهنگ کن شنود و دوربین کار نزارن!!:persiana__hahaha: باشه عزیزم میرم چک میکنم 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ شبت پر ستاره!!:icon_gol:!ایشالله خواب بابا خدا بیامرز ببینی!:persiana__hahaha: :ws3::ws3: 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ باشه عزیزم میرم چک میکنم بسه با چشمات تو به آتیش نکش اون خونه ام و من تو رو کم دارم و تو دل دیوونه ام!!:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ :ws3::ws3: گفتم مامی هم تو شادی ما سهیم باشه!!:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ بسه با چشمات تو به آتیش نکش اون خونه ام و من تو رو کم دارم و تو دل دیوونه ام!!:persiana__hahaha: رگ خوابه این دل تودست تو بوده 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ نمیدونی کنار تو چه حالی داره بیداری! بزار باور کنم امشب تو هم حال من و داری!!:persiana__hahaha: :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ نفس نفس بودنم از تو شکفتنو گفتنم ازتو بیا ببین در چه خالم از تو ببین ببین چه ذلالم از تو 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ نفس نفس بودنم از توشکفتنو گفتنم ازتو بیا ببین در چه خالم از تو ببین ببین چه ذلالم از تو ای که به شب هام صبح سپیدی بی تو کویری بی شامم ای که به رنجام رنگ امیدی بی تو اسیری در دامم!:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده