kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ نه نذاشتم نشد که بزارم خیلی بد شد آرمین منو میکشه 3 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ نه نذاشتمنشد که بزارم خیلی بد شد آرمین منو میکشه چرا مامان کامل نیست؟ چقدش کامله؟ 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ چرا مامانکامل نیست؟ چقدش کامله؟ تقریبا هیچی:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ تقریبا هیچی:icon_pf (34): وای مامان چرا اخه:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ من 1 شنبه فهمیدم که فایل کدو گذاشته دانلود کردم باز نکرد شب آرمین برام میلش کرد 2شنبه یک سردرد و معده درد شدیدی گرفتم که تقریبا وصیتمم نوشتم چون امیدی نداشتم زنده بمونم دیدم 3 شنبه شد من نرسوندم من کدو مکس و کامل بلدم ولی تا حالا یه بارم هیچ پروزه ای رو با کد نکشیدم تو کشیدنش فرز نیستم یه پروژه ویلا داشتم که با مکس قرار بود حجمشو درارم به خاطر همین نرسوندم دیدم دیگه هم نمی رسونم بیخیال شدم 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ حامی خودم که نفهمیدم چی گفتم تو فهمیدی؟ 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ حامییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ حامی خودم که نفهمیدم چی گفتم تو فهمیدی؟ نه زیاد ولی چند بار میخونم تا شاید چیزی دستگیرم بشه 3 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ ؟آهااااااااااااااااااااااااااي كي اينجاااااااااست 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ اااااااااااای..معمارا...کجایین 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ اااااااااااای..معمارا...کجایین شما هر وقت که من نیستم پیداتون میشه:w00: 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ ولی کیمیا جان من تا دلت بخواد کدو فوت آبم اصلا میخورمش کدو فقط باید کار کنی اگه نه که کند میمونی راستی سلام به شما معماران دوست لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ خب اومدم یه سر شماری کنم برم کیمیا حامی و مینای عزیز بیشتر نبودن بگم مهناز اونم ظاهر میشه میگید نه ببینین مهناز کجایی نمیای تو 4 دیواری لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ گلی به گوشه جمالتون سرافراز باشید ای ایرانیان معمار بای تا هیا همگیتون 1 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ ماه رمضو ن شده همه وا رفتند:ws28: همين طاقتتونه :ws44: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده