vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ سلام بر 4 دیواری ترکیده ی معماران عزیز 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ سلام وحید جان خوبی؟ من از صب اینجام چشام سیاهی میره 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ معمار واژه عربیه به معنای بسیار آبادکنندهکه معادلش تو زبان فارسی میشه والادگر،راز،رازیگر،زاویل،بانی کار و مهراز مهراز از دو بخش مه(مهتر و بزرگ بنایان)و راز (سازنده) تشکیل شدهاین وازه برابر مهندسی معمار به تعبیر امروزی است:w16: قابله توجه شهرسازا 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ برم تا غش نکردم اگه شب نیومدم بدنیین حالم خراب شده باااااااااااااای 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ مهرازا و غیر مهرازا خداااااااااااااااااافظ:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به روی نشستت پسرم مینا چطوره خوبه که دخترم 4 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به روی نشستت پسرم مینا چطوره خوبه که دخترم من بابای توام نه تو بابای من خجالت بکش منو مسخره میکنی ادم باباباش اینجوری برخورد میکنه شومپت 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به روی نشستت پسرم مینا چطوره خوبه که دخترم ممنون وحید جان...منم خوبم بابای شماره 4:a030: 2 لینک به دیدگاه
amin_architect22 443 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به هممه دوستان معمار.. من هم امین هستم از اینکه توی نو اندیشانم خوشحالم. امیدوارم خیلی زود نو اندیش شم!!!! 3 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به هممه دوستان معمار..من هم امین هستم از اینکه توی نو اندیشانم خوشحالم. امیدوارم خیلی زود نو اندیش شم!!!! به تالار نواندیشان (تالار خودت ) خوش امدی لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به هممه دوستان معمار..من هم امین هستم از اینکه توی نو اندیشانم خوشحالم. امیدوارم خیلی زود نو اندیش شم!!!! سلام امین جوننننننننننم......به نو اندیشان خوش اومدیییییییییییی 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ امین جان خوش اومدی ولی چرا حالا تو 4دیواری اومدی مگه جا قحطی بود 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ امین جان خوش اومدی ولی چرا حالا تو 4دیواری اومدی مگه جا قحطی بود چیه وحید..زورت میاد نرفته توو پاتوقه شما..خوب بیچاره میدونه بره اونجا باید دستمال ببنده به سرش و شروع کنه گردگیری:ws3: 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ امین جان خوش اومدی ولی چرا حالا تو 4دیواری اومدی مگه جا قحطی بود اصلن برو خودتو اصلاح کن.....:w00: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ ملته شریفه..معماراااااااااا..این وحید مهمونمون.یعنی از پاتقمون یکیو بردهااااااا..این وحید امینو برد پیش خودشون ببینییییییییییییییین 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده