MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۸ ممنون!!! چه خبر از سیبیلوها؟ 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۸ شکر خوبیم چه خبرآ؟:wubpink: لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۸ هیچی!!! اینجا در سکوت مطلق به سر می بره!!! هیجان نداره!!!! نظرت چیه؟ لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۸ هیچی!!!اینجا در سکوت مطلق به سر می بره!!! هیجان نداره!!!! نظرت چیه؟ اینجا کجاش خلوته:jawdrop: لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۸ سلام مزاحم اومد به قول محمد برای کل کل :ws2: لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۸ سلام مزاحم اومد به قول محمد برای کل کل :ws2: سلام چطوری خوبی لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۸ سلام چطوری خوبی مرسی ابرام جان من خوبم راستی ترم چندی؟ ترم شش پروژه هاش زیاده؟ 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۸ مرسی ابرام جانمن خوبم راستی ترم چندی؟ ترم شش پروژه هاش زیاده؟ من الان ترم 4 می خام برم ... ان شالله تا 2 روز دیگه تمام کارای بچه ها ترم 3 معماری دانشگاه خلیج فارس را در تالار قرار می دهم لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ سلام من فردا تحویل دارم:1238: یک شیت عکس باید ببندم که هنوز هیچ کاری نکردم:1238: الان هم میخوام برم بخوابم دعا کنین استاد با سر نیاد توی صورت من:w42: 2 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ سلام من فردا تحویل دارم:1238:یک شیت عکس باید ببندم که هنوز هیچ کاری نکردم:1238: الان هم میخوام برم بخوابم دعا کنین استاد با سر نیاد توی صورت من:w42: سلام عسیسم عمرا نمیاد تو صورتت بخاطر جرعتت نمره کاملم بهت میده شاید تو خواب یه فکر خوب واسه شیتت به سرت بزنه صبح دو سوته ببندیش:ws2: 2 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ سلام من فردا تحویل دارم:1238:یک شیت عکس باید ببندم که هنوز هیچ کاری نکردم:1238: الان هم میخوام برم بخوابم دعا کنین استاد با سر نیاد توی صورت من:w42: :jawdrop::ws28: لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ ساعت 6تا8 صبح شیتم رو بستم.حالا عکسش رو میذارم.اینقدر کرکر خنده شده بود که خدا میدونه من این ترم نمره هام خیلی بد شده:icon_pf (34):باید یه فکر درست و حسابی کنم واسشوناحساس ضعف گرفته منو:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ ساعت 6تا8 صبح شیتم رو بستم.حالا عکسش رو میذارم.اینقدر کرکر خنده شده بود که خدا میدونهمن این ترم نمره هام خیلی بد شده:icon_pf (34):باید یه فکر درست و حسابی کنم واسشوناحساس ضعف گرفته منو:jc_thinking: منیره ترم چند هستی ... لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ چرا اینجا اینقدر خلوته...:ws6: لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ ابرام الان چه حسي داري؟ الان هيچ باري ديگه رو دوشت نيست لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ خلوت نیست که الآن 2نفر توشیم یعنی خیلی شلوغ:4chsmu1: که من الآن نیومده دارم میرم میشی یه نفر که اونوقت یعنی شلوغ لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ ابرام الان چه حسي داري؟ الان هيچ باري ديگه رو دوشت نيست جدا حس خیلی خوبی دارم ولی یک حس بدی هم دارم نگران ...آشفته خیلی نگران تالار اخبار هستم چون خیلی تالار اخبار را دوست داشتم حتما در آینده یک فکر اساسی براش می کنم :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ خلوت نیست که الآن 2نفر توشیم یعنی خیلی شلوغ:4chsmu1:که من الآن نیومده دارم میرم میشی یه نفر که اونوقت یعنی شلوغ :w58: لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ حتما. اميدوارم زودي برگردي كه تالار رو مديريت كني كه فقط و فقط كار خوده خودته لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده