گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28: کور خوندی... تا من و مینا هستیم... شما هیچ کاره ای زکیییییی! بیا پاتوق تا بهت ثابت شه!پولاش مال من،خودشم دودستی تقدیم به شوما.....دیگه به کار من نمیاده! 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها دعوا نکنینمن متعلق به همه شما هستم نبینم به خاطر مال دنیا به جون هم بپرین اینقد هست که تا اخر عمرتون شاهانه زندگی کنید . . . . فقط بزارین من بچه هامو یه سرشماری بکنم اخه فکر کنم چندتاشون نیستن حسابشون از دستم در رفته آآآآییی...بابایی..چند صدتا دیگه بچه داری مگه؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ زکیییییی! بیا پاتوق تا بهت ثابت شه!پولاش مال من،خودشم دودستی تقدیم به شوما.....دیگه به کار من نمیاده! :ws28:خیال کردی..نصفش تو گاو صندوقشه که کلیدشم دسته من و مهنازه:w16: 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها دعوا نکنینمن متعلق به همه شما هستم نبینم به خاطر مال دنیا به جون هم بپرین اینقد هست که تا اخر عمرتون شاهانه زندگی کنید . . . . فقط بزارین من بچه هامو یه سرشماری بکنم اخه فکر کنم چندتاشون نیستن حسابشون از دستم در رفته دعوا سر تو نیست ،سر اموالته!:ws28: 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ آآآآییی...بابایی..چند صدتا دیگه بچه داری مگه؟:w00: 358 تا:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ دعوا سر تو نیست ،سر اموالته!:ws28: ای نامرد 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ 358 تا:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): دیگه شد 357 تا.من دیگه بچه ی تو نیستم! 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ به به چه خبرهههههههههه اینجاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ 358 تا:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): این همه نوههههههه:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااام.خوبی؟ مرسی . بد نیستم شما چطوری؟ 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ :w16: سلام خوش اومدی :flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ این همه نوههههههه:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: اره مامان شرمندم زود تر از اینا باید بت میگفتم:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ سلوم.... سلام مهناز خانم چی شد برنامه؟ خبری نشد؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ برنامه ردیفه... چند روز دیگه خبرتون می کنم. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده