hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ الان تازه بیدار شدم انرژی ندارم شعر بخونم... بزا برای ساعت 10 اینا... باجه؟ اتل متل خوبه؟ اون که بازی بود:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): گفتم شعر بخون مگه تو مهد تمرین نمیکنی بابایی 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ ام ام... خوووووووو باجه... بهدا بلات می خونم.... 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ ام ام... خوووووووو باجه... بهدا بلات می خونم.... باشه فقط یادت نره هااااا 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامممم...خوبین؟ مهناز بخون منم همراهیت میکنم... 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامممم...خوبین؟مهناز بخون منم همراهیت میکنم... تو هم بخون بابایی چی یاد گرفتی تو مهد؟ 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ بابایی این خوبه... یه توف دارم خلخلیه شرخ و شفید و ابیه...میزنم زمین هفا میره نیدونی تا کوجا میره.. بقیش واسه مهناز 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ بابایی این خوبه...یه توف دارم خلخلیه شرخ و شفید و ابیه...میزنم زمین هفا میره نیدونی تا کوجا میره.. بقیش واسه مهناز باریکلا بابا دلمو شاد کردی وقتی میبینم زحماتم بی نتیجه نمونده خوشحال میشم ایشالا خیر از خردسالیت ببینی عزیزم:w16: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ باریکلا بابادلمو شاد کردی وقتی میبینم زحماتم بی نتیجه نمونده خوشحال میشم ایشالا خیر از خردسالیت ببینی عزیزم:w16: بابایی اختیار داری کار من شاد کردنه دله همه بچه ها -پیرا- جوونا ست:w16: فقط بابایی حالا که شادت کردم پول توو جیبی یادت نره قربون دستت:ws2: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ من یه شهر خشنگ بلد شدم... بخونم؟ 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ بابایی اختیار داریکار من شاد کردنه دله همه بچه ها -پیرا- جوونا ست:w16: فقط بابایی حالا که شادت کردم پول توو جیبی یادت نره قربون دستت:ws2: بیا عزیزم سند باغ کشکول ابادو زدم به نامت برو حالشو ببر:ws3: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ من یه شهر خشنگ بلد شدم... بخونم؟ اره عزیزم بوخون بابایی 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ اتل متل یه مورچه...........دوید اومد تو کوچه.............:w42: اومد یه کفش ولگرد ...........پای اونو لگد کرد............:imoksmiley: مورچه پاش شیکسته.........راه نمیره نیشسته........:there: با برگی اونو بسته.............. نمیتونه کار کنه..............دونه هارو بار کنه.........تو لونه انبار کنه........... مورچه جونم تو ماهی..........عیب نداله سیاهی.........پات خوب بشه الهی.........:there: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ بیا عزیزمسند باغ کشکول ابادو زدم به نامت برو حالشو ببر:ws3: ولی من باغ فیروز اباد و میخواستم... کشکول اباد و بده مهناز 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ اتل متل یه مورچه...........دوید اومد تو کوچه.............:w42:اومد یه کفش ولگرد ...........پای اونو لگد کرد............:imoksmiley: مورچه پاش شیکسته.........راه نمیره نیشسته........:there: با برگی اونو بسته.............. نمیتونه کار کنه..............دونه هارو بار کنه.........تو لونه انبار کنه........... مورچه جونم تو ماهی..........عیب نداله سیاهی.........پات خوب بشه الهی.........:there: الهی قربونت برم دخترم سند ویلای عبدل اباد رو هم میزنم به نام تو 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ ولی من باغ فیروز اباد و میخواستم...کشکول اباد و بده مهناز :167::167: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ اتل متل یه مورچه...........دوید اومد تو کوچه.............:w42:اومد یه کفش ولگرد ...........پای اونو لگد کرد............:imoksmiley: مورچه پاش شیکسته.........راه نمیره نیشسته........:there: با برگی اونو بسته.............. نمیتونه کار کنه..............دونه هارو بار کنه.........تو لونه انبار کنه........... مورچه جونم تو ماهی..........عیب نداله سیاهی.........پات خوب بشه الهی.........:there: افرییییییییییین مهناز جونم.......:a030:چرا اینو به من یاد نداد اوون خانوم مربیه؟ 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ خواهران و برادران عزیزم سلام الکی دعوا نکنید .تمام دارایشو دیشب به نام من زده حامی 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ خواهران و برادران عزیزم سلامالکی دعوا نکنید .تمام دارایشو دیشب به نام من زده حامی :ws28: کور خوندی... تا من و مینا هستیم... شما هیچ کاره ای 3 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها دعوا نکنین من متعلق به همه شما هستم نبینم به خاطر مال دنیا به جون هم بپرین اینقد هست که تا اخر عمرتون شاهانه زندگی کنید . . . . فقط بزارین من بچه هامو یه سرشماری بکنم اخه فکر کنم چندتاشون نیستن حسابشون از دستم در رفته 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ خواهران و برادران عزیزم سلامالکی دعوا نکنید .تمام دارایشو دیشب به نام من زده حامی اشکال نداره مینا جونم...ما خواهر برادر خونی هستیم..باهم تقسیمشون میکنیم (من چون ته تغاریه بابامم باید سهمم بیشتر باشه ها:167::167:) 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده