Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۸ سلام به معماران عزیز باشگاه ...:4chsmu1: چه خبر کسی نیست ... لینک به دیدگاه
maryam.mehregan 112 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۸ نخیر هیشکی دیگه نیمیاد اینجا ندیدی چه گرد و خاکی نشسته رو زمین؟ دیدی علی بالاخره یکی اومد هی گفتم بیا کمک کن گوش ندادی آبرومون رفت لینک به دیدگاه
maryam.mehregan 112 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۸ نخیر هیشکی دیگه نیمیاد اینجا ندیدی چه گرد و خاکی نشسته رو زمین؟ دیدی علی بالاخره یکی اومد هی گفتم بیا کمک کن گوش ندادی آبرومون رفت 1 لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۸ این که مهمون نیست صاحب خونه اس یه دستمال بده تا تمیز کنه لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۸ این که مهمون نیست صاحب خونه اس یه دستمال بده تا تمیز کنه لینک به دیدگاه
maryam.mehregan 112 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۸ ااااااااااا راست میگه ها!! ابراهیم چرا بیکار نشستی:ws46: پاشو ببینم بدو برو اون دسمال رو بردار تا من بیام با علی همه جا رو برق بندازین(یه لحظه احساس کردم خانوم تناردیه م!!) لینک به دیدگاه
maryam.mehregan 112 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۸ ااااااااااا راست میگه ها!! ابراهیم چرا بیکار نشستی:ws46: پاشو ببینم بدو برو اون دسمال رو بردار تا من بیام با علی همه جا رو برق بندازین(یه لحظه احساس کردم خانوم تناردیه م!!) لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۸ اااااااااااراست میگه ها!! ابراهیم چرا بیکار نشستی:ws46: پاشو ببینم بدو برو اون دسمال رو بردار تا من بیام با علی همه جا رو برق بندازین(یه لحظه احساس کردم خانوم تناردیه م!!) :icon_pf (34)::icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۸ اااااااااااراست میگه ها!! ابراهیم چرا بیکار نشستی:ws46: پاشو ببینم بدو برو اون دسمال رو بردار تا من بیام با علی همه جا رو برق بندازین(یه لحظه احساس کردم خانوم تناردیه م!!) :icon_pf (34)::icon_pf (34): لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۸ :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: اینجام شد چار دیواری!!!!!!!؟؟؟ هرچی دست معمارا باشه همین میشه دیگه!!!!! بیاین پیش شهرسازا تا حوصلتون سر نره!!!! 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۸ :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: اینجام شد چار دیواری!!!!!!!؟؟؟ هرچی دست معمارا باشه همین میشه دیگه!!!!! بیاین پیش شهرسازا تا حوصلتون سر نره!!!! بچه ها پروژه دارند وگرنه اینجا خیلی شلوغ می شد... لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۸ مدیرای معماری بالاخره اومدن. امیدوارم یه گردگیری حسابی اینجا رو بکنن و تالار معماری دوباره جون بگیره هرچند هرکاری هم کنن به شهرسازی نمیرسن لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۸ مدیرای معماری بالاخره اومدن. امیدوارم یه گردگیری حسابی اینجا رو بکنن و تالار معماری دوباره جون بگیره هرچند هرکاری هم کنن به شهرسازی نمیرسن ای بابا ما معمارا متحد بشیم رفراندوم راه می ندازیمو.............:icon_pf (34): سلام بر ادمین عزیز سایت لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۸ سلام به ابرام عزیز. شما هر کاری هم کنید جلوی شهرسازا کاری از پیش نمیبرین لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۸ سلام به ابرام عزیز.شما هر کاری هم کنید جلوی شهرسازا کاری از پیش نمیبرین ممد جان جوجه رو آخر پاییز می شمارند(() لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۸ اصلا شک نکن!!! همین الان اینجا 2 تا شهرساز هست یه معمار!!! حالا آخر پاییز هم مشخصه دیگه چی میشه!!!! لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۸ سلام بر همه دوست جونم مخصوصا معمارا:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v کسی خونه نیست؟:4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۸ من هستم ولی طبق معمول معمارا نیستن!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۸ من که هستم خیلی هم معمارم خوبی؟ لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۸ من که هستم خیلی هم معمارم خوبی؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده