Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ اصولا یه مدته هیشکی اینجا نیستهوا بوی غم گرفته دوباره دلم گرفته سابولیک!!حامی اومدم یه 2 کیلو ترشی بندری بخرم!!در دکان رو چرا بستی؟!! 3 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ سابولیک!!حامی اومدم یه 2 کیلو ترشی بندری بخرم!!در دکان رو چرا بستی؟!! شما که خودتون تولید انبوه دارین همین 2 کیلویی که ما از مینا بردیم میهای ببری خصیص البته بیا ببر بهتر چون بچه ها از ترشی شهرساز خوششون نیومد گفتن بو میده ترشی عمرانیا بهتر بود 3 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ شما که خودتون تولید انبوه دارینهمین 2 کیلویی که ما از مینا بردیم میهای ببری خصیص البته بیا ببر بهتر چون بچه ها از ترشی شهرساز خوششون نیومد گفتن بو میده ترشی عمرانیا بهتر بود مینا میگفت این معمارا خنگنها!!!بابا شماها هی میمدین تو پاتوق ما، ما هم گفتیم که هم یه کاسبی کرده باشیم هم یه کار مفید ترشی خودتون رو بار گذاشتیم!!به قول معروف زیره به کرمون بردیم!!! 3 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ آبغوره لیتری چند؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فلاحي مي فروشيم خريداري ؟؟؟؟؟؟؟ تازه ترشي هاي خوبي هم دارم:shad: 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ فلاحي مي فروشيم خريداري ؟؟؟؟؟؟؟تازه ترشي هاي خوبي هم دارم:shad: این قلم آخرو راست میگه منم خوردم ازشون (وای ترشی معمار )راست میگه :ws28: 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ اصولا یه مدته هیشکی اینجا نیستهوا بوی غم گرفته دوباره دلم گرفته :ws28::ws28: بگو یه چند وقتیه تا ولت میکنن سر از پاتوق ما در میاری باشه بیا نازی آدم دلش میگیره اینجا راستی میلاد مرسی که من نبودم آمار بچه هارو داشتی 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ حامی حالا میای تو پاتوق خودمون چقلی منو میکنی مگه دستم بهت نرسه 2 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ بگو یه چند وقتیه تا ولت میکنن سر از پاتوق ما در میاری باشه بیا نازی آدم دلش میگیره اینجا راستی میلاد مرسی که من نبودم آمار بچه هارو داشتی چاکردم دادا!!!! 1 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ فلاحي مي فروشيم خريداري ؟؟؟؟؟؟؟ دکی!!!ترشیاشون رو دستشون باد کرده زدن تو کار آبغوره گیری!!!! 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ هیشکی نیست نه میگم مهناز جون یو یه کم خرت بیشتر میره صحبت کن درشو تخته کنن راحت:ws21: 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ :icon_pf (12)::icon_pf (12)::w14::w14::w14::w14:خبر خبر خبر میخواد تخته شه:w42::w42::w42::w42::icon_pf (10)::icon_pf (10)::icon_pf (12): 2 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ این قلم آخرو راست میگه منم خوردم ازشون (وای ترشی معمار )راست میگه :ws28: بازم ترشي خورت مي كنيم از بپري وسط :icon_pf (12)::shad::shad::shad: 2 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ دکی!!!ترشیاشون رو دستشون باد کرده زدن تو کار آبغوره گیری!!!! آبغوره مي گيريم براي شماها بعدا به كارتون مياد:ws47: وقتي باسر چاله هاي شهرتون نشستيد:shad::shad: 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ سلام معمارا...کجایین شماها پسسسسسسسسسسس 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده