vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ خدایا تا این معماران هستند دلقکی دگر نیافرین چون به اندازه کافی سوژه واسه خنده داریم 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ خدایا تا این معماران هستند دلقکی دگر نیافرین چون به اندازه کافی سوژه واسه خنده داریم اوهویییییییی:w00: کله پاچه خوردی زبون وا کردی؟ تابستونه نخور ضرر داره برات 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ من یکی اگه خدای ناکرده معمار باشم اولین کاری که میکنم مینا و حامیو از تو 4 دیواری میندازم بیرون آخه آبروتونو بردن تو کل انجمن :icon_pf (34): دختران آواره 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ حامی !راستی نمی خوای یه اسم با مسما تر انتخاب کنی واسه خودت نه که حامی یه نمه پسرونه میزنه گفتم یه اسم دخترونه باشه بهتره مثلا وحید چطوره خجالت نمیکشی خودتو پسر جا زدی وحیده خانوم:ws46::ws46: 1 لینک به دیدگاه
mahshad 2236 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ به سلام حامي جون دلم خواست بيام پاتوق شما 2 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ آره سارا جان من کار کد گرفتماولین کارمم یه ساختمون 1 طبقه رو پیلوت بودش طراحش هم هستي . ساختمان مسكونيه 1 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ من یکی اگه خدای ناکرده معمار باشم اولین کاری که میکنم مینا و حامیو از تو 4 دیواری میندازم بیرون آخه آبروتونو بردن تو کل انجمن :icon_pf (34):دختران آواره ماها هواي هم رو داريم تو هم قاچاقي اومدي .خيلي روت زياد نشه آبروي شهرسازها كه رفته تو جوي خيابون:ws28: 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ سلام بر همگی سارا جان سلام 3 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ من امده ام وای وای من آمده ام مااااااااماااااااااان کجا بودی تا حالا:ws21: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ سلام بر معماران همیشه در خواب کجایید تنبلان عرصه هنر :ws3: 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ کسی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/// 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ سلام بر معماران همیشه در خوابکجایید تنبلان عرصه هنر :ws3: همون تو خوابند کسی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/// گشتم نبود نگرد نیست کیمیا جان اینجا تازگسا سالس به ماهش یه نفر رد نمیشه تازه اگه هم رد بشه معمار نیست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده