armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ آره سارا جان من کار کد گرفتم اولین کارمم یه ساختمون 1 طبقه رو پیلوت بودش 3 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ آره سارا جان من کار کد گرفتماولین کارمم یه ساختمون 1 طبقه رو پیلوت بودش سلام ارمین ینی چی کار کد گرفتی ؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ سلام ارمینینی چی کار کد گرفتی ؟؟؟؟ autocad 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ autocad میدونم منظورم اینه که تو طراحیش دخالتی نداری؟ فقط کد کاری؟ 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ میدونممنظورم اینه که تو طراحیش دخالتی نداری؟ فقط کد کاری؟ :icon_pf (34): خوب با اتوکد نقشرو میکشم دیگه با پوستی نمیکشم که 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ :icon_pf (34): خوب با اتوکد نقشرو میکشم دیگه با پوستی نمیکشم که ای بابا چرا نمیگیری چی میگم منظورم اینه که طراح یکی دیگست و تو فقط کارای کدی شو انجام میدی؟ یا اینکه خودت طراحی میکنی؟ لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ شلوم.... خوبید؟ سلام خانوم اشنا به نظر میاین شما همونی نیستید که یه چیزاییو نصفه برام فرستادین؟ البته شایدم اشتباه میکنم اون خوشکل تر بود:ws3::ws3: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ سلام خانوم اشنا به نظر میاینشما همونی نیستید که یه چیزاییو نصفه برام فرستادین؟ البته شایدم اشتباه میکنم اون خوشکل تر بود:ws3::ws3: من؟ آهاااااااااان. باجه الان میفرستم... باجه ؟ آخه مگه منو دیدی؟:w00: 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ من؟ آهاااااااااان. باجه الان میفرستم... باجه ؟آخه مگه منو دیدی؟:w00: اره که دیدم تو عکسا بودی:ws28: یادت رفته با تیشرت ابی 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ اره که دیدم تو عکسا بودی:ws28:یادت رفته با تیشرت ابی یادم رفت که تو عکسای سری اول که برات فرستادم عکس خودمم قاطیش بود 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ یادم رفت که تو عکسای سری اول که برات فرستادم عکس خودمم قاطیش بود میگم حالا که کار از کار گذشته یه چند تا عکسه با کیفیت خوب بفرست از خودت تا برات پوستر درست کنمبا فتوشاپ 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ آره سارا جان من کار کد گرفتماولین کارمم یه ساختمون 1 طبقه رو پیلوت بودش چه خوب.من کدم خوبه. بدم نمیاد برم جایی کار کنم 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به شما بچه معماران کف شهرسازی من امروز حوصله شمرون ندارم بی زحمت خودتون بشمورین خودتونو آمارشو به من بدین 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ اين يه روش جديد درمانيه براي ديگران ايجادشبه توهم براي برطرف كردن توهم ديگران حالا عزيزم توهم گرايي ات برطرف شد:flowerysmile: توهم گرایی دیگه چی چیه روش جدید توهم زدنه معمارای عزیز دیگه شورشو در اوردین اینجا چرا اینجوریه :w00::w00::w00::w00: :w00::w00::w00::w00: اینجا از اولشم همینجوری بود زیاد سخت نگیر بابا اینجا چرا اینجوری شده...اون موقع که همه گیره امتحانا بودن...حالا هم که همه مسافرت رفتن......ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااههههه معمار جماعت وفا مفا سرش نمیشه که /یه 4 دیواری دارین مثلا مینا جان پایه بزن بکوب هستی؟ دو نفری اونم دو تا معمار و بزن بکوب:ws28::ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ خدایا با کشتن وحید جامعه بشری رو از دست این ویروس خطرناک نجات بده:ws28: 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ خدایا با کشتن وحید جامعه بشری رو از دست این ویروس خطرناک نجات بده:ws28: حامی ! راستی نمی خوای یه اسم با مسما تر انتخاب کنی واسه خودت نه که حامی یه نمه پسرونه میزنه گفتم یه اسم دخترونه باشه بهتره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده