hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ باید رو من تمرین کنید :w00: ای بابا نگو این حرفا رو باز فردا این شهرسازا میان ازین قضیه سو استفاده میکنن میگن معمارا جنبه ندارن مگه میخاد چیکار کنه حالا دو سه تا چک و لگلد و چند تا هم مشت تو دماغت اخرم شاید شاید شاید یکم بکشت همین 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ می بینم که اینجا یه خبراییه.... در اینجا رو تخته کنم؟ هان؟ :w00: 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ مهناز چیه بابا باز اصصصصاب نداریها خوب داریم بازی میکنیم فقط یکم خشنه بازیش 3 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ بائشه.... چقد غلیظ گفتی باشه:ws3: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ باید رو من تمرین کنید :w00: خوب چون که معماری کاری بابهات ندارم 3 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ خوب چون که معماری کاری بابهات ندارم پسر مشهدی کجایی؟ بیا که بهت عفو خورد 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ خوب.....یکی از شهرسازا...اهااااااااااااا...حامییییییییییییی...:ws2:....:167:...بیا روو وحید امتحان کنیم..کتک خورش ملسه. 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ من میخوام وحیدو بزنم....وحید کجایی 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ خوب.....یکی از شهرسازا...اهااااااااااااا...حامییییییییییییی...:ws2:....:167:...بیا روو وحید امتحان کنیم..کتک خورش ملسه. ای بابا این شهرسازا رو خدا زده دیگه ما واسه چی بزنیمشون . . . البته بدم نگفتیها خو حتما خدا یه چیزی میدونسته که زدشون دیگه پس ما هم میزنیمشون :ws28: 3 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ ای بابا نگو این حرفا رو باز فردا این شهرسازا میان ازین قضیه سو استفاده میکنن میگن معمارا جنبه ندارنمگه میخاد چیکار کنه حالا دو سه تا چک و لگلد و چند تا هم مشت تو دماغت اخرم شاید شاید شاید یکم بکشت همین 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ سلام میبینم که کم کم دارین حرفای بد بد یاد میگیرین چک و لگد 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ خوب.....یکی از شهرسازا...اهااااااااااااا...حامییییییییییییی...:ws2:....:167:...بیا روو وحید امتحان کنیم..کتک خورش ملسه. :w16::w16: من میخوام وحیدو بزنم....وحید کجایی خانم اجازه من اینجام وای خدا آدم تو این تاپیک چقد میخنده بابا برو ولمون کن خونت میوفته گردنمون:icon_pf (34): یه فوتت کنم که افتادی آخه قد این حرفا نیستی:w00: 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد قابل توجه اونایی که میخوان وحیدو بزنن لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ صبح میام بشمورمتون نیام باز چندتایتون نباشه که به جان خودم بد شاکی میشم این دفعه 1 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ معماراي محترم كتك مي زنيد و مي خوريد مواظب گوشه چشمتون باشيد خداي ناكرده گوشه چشمتون آسيب نبينه كه بتونيد نيم نگاهي به شهرسازي هاي بي گناه بندازيد با تشكر دوباره ادامه بديد 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ معماراي محترم كتك مي زنيد و مي خوريد مواظب گوشه چشمتون باشيد خداي ناكرده گوشه چشمتون آسيب نبينه كه بتونيد نيم نگاهي به شهرسازي هاي بي گناه بندازيد با تشكر دوباره ادامه بديد این دیگه چی زده (آخر توهمه) :ws52: هوار از دست شما معمارا :w00::w00::w00: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده