*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ ای بابا باید از مهناز خانم (اقای رئیس) بگیرین من اینجا یه کارمند جزئم:ws28: بچه اینقدر حرف نزن:vahidrk: عیدی رو رد کن بیاد:62izy85: 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به معماراي گلاب پاش!!عيد هگي مباركوحيد اينا كار نميكنن كه !!2روز نبودي نه كفشا رو واكس زدن نه باغچه ها رو آب دادن!!! داداش اینا اگه کار کن بودن که معمار اسمشون نبود بود / ولی تعجب میکنم اینا کارای خودشونم ( واکس+باغچه )انجام نمیدن چرا 2 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ داداش اینا اگه کار کن بودن که معمار اسمشون نبود بود / ولی تعجب میکنم اینا کارای خودشونم ( واکس+باغچه )انجام نمیدن چرا ده اينا به قول تو اگه كاركن بودن الان تا حالا 100در100 به مقام رئيس باغبونا شهرداري رسيده بودن!!! 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ اخه ما که اینکاره نیستیم یبار خاستم کار شما رو بکنم که اینجوری شد:ws3: نوچ دیدی باز قاطی کردی پسرم هی میگم با این معمارا نگرد هی گوش نکن خوب بچه تحویل بگیر همین میشه دیگه یه سری چرت و پرت تو مخت میکنن که چی ما فلانیم ما بهمانیم باید بگم نه شما همون فلان و بهمانشم نیستین بچه اینقدر حرف نزن:vahidrk: عیدی رو رد کن بیاد:62izy85: راس میگه خب عیدیشو بده بابا آخه معمار چه میدونه عیدی چیه:ws52: 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ هنوز که سوسک کش نیاوردم جمع کنین بزنین به چاک شهرسازا البته هواستون باشه از وسطا راه برینا چون گوشه های دیوارو سم سوسک ریختم :ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ راس میگه خب عیدیشو بدهبابا آخه معمار چه میدونه عیدی چیه نه دادا!!فقط همين معمار ميدونه عيدي چيه!!!تا حالا شب عيد كسي در خونتون رو نزده بگه عيدي ميخوام!!!همين معماران ديگه!! 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ داداش اینا اگه کار کن بودن که معمار اسمشون نبود بود / ولی تعجب میکنم اینا کارای خودشونم ( واکس+باغچه )انجام نمیدن چرا ملدونی چرا؟ گذاشتیم شما ها انجام بدین... نیست از این کارا زیاد انجام میدین،دستتون قویه...بهتر هم انجامش میدین 3 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ هنوز که سوسک کش نیاوردم جمع کنین بزنین به چاک شهرسازاالبته هواستون باشه از وسطا راه برینا چون گوشه های دیوارو سم سوسک ریختم باشه حواسمون هست موقع عبور يه وقت زير پامون لهتون نكنيم!! 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ خب دوستان من برم که فردا خواب نمونم بیام بشمرمتون باز شبتون خوش عیدتونم مبارک ایشالا از حرفای مام ناراحت نمیشین من باب مزاح میباشد و بس بای تا های 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ بچه اینقدر حرف نزن:vahidrk: عیدی رو رد کن بیاد:62izy85: باشه خو چرا میزنی فقط خودت یکی ها مواظب این دوتا جیب برا ازت نگیرن اخه میونی که شهرسازا دستشون کجه:ws3: 3 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ آقايون خانوما منم رفع زحمت كنم برم بخوابم!! بقول وحيد باي تا هاي!! 3 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ آقايون خانوما منم رفع زحمت كنم برم بخوابم!!بقول وحيد باي تا هاي!! خدافظ عزیزم 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ شهر سازا رفتان....بای بای نترس اقا وحید....من اینقدر با محمد حسین و مرتضی کل کل کردم عادی شده واسم.... خیلی حال میده این شهر سازا رو ضایع کنی......یک حالی میدههههههههههههههه 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ شهر سازا رفتان....بای باینترس اقا وحید....من اینقدر با محمد حسین و مرتضی کل کل کردم عادی شده واسم.... خیلی حال میده این شهر سازا رو ضایع کنی......یک حالی میدههههههههههههههه اصلا من شنیدم مستحبه:ws3: 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ چیه..کتک میخوای؟:167: نه مرسی میل ندارم :banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ نه مرسی میل ندارم :banel_smiley_52: نه جون حامی تعارف نکنا:167::167::167::167: 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ نه جون حامی تعارف نکنا:167::167::167::167: من اصلا اهل تعارف نیستم . مرسییییییی :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ من اصلا اهل تعارف نیستم . مرسییییییی :banel_smiley_52: تروخداا...فقط یه دونه....اخه یکی از بچه ها تحت تعلیمه...میخوایم یادش بدیم:ws3: 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ تروخداا...فقط یه دونه....اخه یکی از بچه ها تحت تعلیمه...میخوایم یادش بدیم:ws3: باید رو من تمرین کنید :w00: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده