maryam.mehregan 112 ارسال شده در 19 فروردین، 2010 كاميار حالش خوبه. سلام ميرسونه. به همتون سلام ميرسونه. گفت به بچه ها بگو دعا كنن مشكلم حل شه. گوشيش هم پيشش نيست. خونه بستگانش جا گذاشتتش :ws21::ws21::ws44: سلام بر همهبعد از یه مدت هر روز 2 تا امتحان اومدم خوب مثه اینکه کلی اینجا اتفاقات بد افتاده کلی هم اتفاقات خوب ایشا... بدی ها هم به زودی خوب بشن خوب از برو بچ معمارا چه خبر؟ سلام آجی سیپیده خوفی؟دلم برات تنگیده بود:girl_yes2::girl_yes2: امتحانات رو خوب دادی؟ من و فرگل همچنان سرگرم امتحانامونیم:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): برامون دعا کن
ALI* 880 ارسال شده در 20 فروردین، 2010 خوب تقصیر خودشه که هی کل کل میکنه. تو چه رفیقی هستی که نمیتونی باهاش تماس بگیری :w00: حقته که بن کنمت. :4chsmu1: حق میدم به شما البته قرار شده دانشگاه هم راش ندیم من از رفاقتش استعفا دادم حالا ازادم:icon_pf (34): گرچه منم یه موقعی اینجا میومدم گاهگداری که تو مشاعره شرکت کنم اما دیگه کسی همراهی نمی کنه فکر کنم دیگه جای من اینجا نیست
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 20 فروردین، 2010 یعنی تو هم میخوای مثل کامیار بذاری بری میخوای با همراهی کامیار تو رفتن از انجمن معرفتتو بهش نشون بدی :ws2: به این میگن رفیق حال میکنی تو یه لحظه مثل آفتاب پرست نظرم برمیگرده :4chsmu1: 1
Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 20 فروردین، 2010 حق میدم به شما البته قرار شده دانشگاه هم راش ندیم من از رفاقتش استعفا دادم حالا ازادم:icon_pf (34): گرچه منم یه موقعی اینجا میومدم گاهگداری که تو مشاعره شرکت کنم اما دیگه کسی همراهی نمی کنه فکر کنم دیگه جای من اینجا نیست برای چی بری داداشی ؟ میخوای تنهامون بذاری بیا خودم باهات تو مشاعره شرکت میکنم 1
maryam.mehregan 112 ارسال شده در 21 فروردین، 2010 اینجا چرا انقدر ساکته الوووووووووووووو کسی خونه نیست؟ آقایون و خانومهای معمار و غیر معمار:ws48: یوهووووووووووووووووووو
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 21 فروردین، 2010 چون گفتی غیر معمار اومدم. سلام. بچه همه درگیر امتحانا شدن. منم حوصلم سر رفته :TAEL_14:
ALI* 880 ارسال شده در 24 فروردین، 2010 برای چی بری داداشی ؟ میخوای تنهامون بذاری بیا خودم باهات تو مشاعره شرکت میکنم دستت درد نکنه بعضی ها یاد بگیرن :w139: شما هم که معماری هستین پروژه ها در چه حاله؟
maryam.mehregan 112 ارسال شده در 24 فروردین، 2010 پروژه ها؟؟؟:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): :cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf:
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 24 فروردین، 2010 مريم هر چه نقاشيت قشنگ تر باشه نمره بشستري گيرت مياد. قانون مانون رو ولش كن. زيبا كار كن كه استاداي معماري زيبا پسند هستن :4chsmu1: 1
maryam.mehregan 112 ارسال شده در 24 فروردین، 2010 مريم هر چه نقاشيت قشنگ تر باشه نمره بشستري گيرت مياد. قانون مانون رو ولش كن. زيبا كار كن كه استاداي معماري زيبا پسند هستن :4chsmu1: :w58: من اصلا کار دستی ارائه نمیدم همه ی شیتامم با فتوشاپه!! کی گفته معماری و نقاشی یکیه؟ها؟ من خلاقانه کار میکنم تا اینجوری هم استاد خودم خوشش بیاد هم بقیه استادا:w16: اون استادایی هم که به کارای خوشمل نمره میدن اصلا معمار نیستن
maryam.mehregan 112 ارسال شده در 30 فروردین، 2010 واییییییییییییی چرا اینجا انقده خاک گرفته!!!:w58: کسی اینجا نیس؟ بر وبچس معمارا کجایین پس؟:ws52:
maryam.mehregan 112 ارسال شده در 30 فروردین، 2010 باشه پس من شروع میکنم شمام یه دستی برسونی بد نیستااا:4chsmu1: دسمال بدم بهت؟ 1
ALI* 880 ارسال شده در 30 فروردین، 2010 اشکال نداره بده اما خوب شیشه پاک کردن رو دوست ندارم گردگیری می کنم
maryam.mehregan 112 ارسال شده در 30 فروردین، 2010 اااا کدوم آقایی رو دیدی بذاره یه خانوم محترم پاشه شیشه پاک کنه آخه؟؟ بدو تنبلی رو بذار کنار تازه حیاطم باید جارو کنی:whistle: آفرین پسره خوب:icon_gol: 1
ALI* 880 ارسال شده در 30 فروردین، 2010 دیگه چی؟ امری فرمایشی؟ به نظرم با همین گردوخاکها هم قشنگه تازه فکر نمی کنم به این زودی ها کسی بیاد الان که تمیز کنیم باز موقعی که بچه ها اومدن مجبوریم تمیزش کنیم چون باز گردوخاک میشینه
maryam.mehregan 112 ارسال شده در 30 فروردین، 2010 دیگه چی؟ امری فرمایشی؟ به نظرم با همین گردوخاکها هم قشنگه تازه فکر نمی کنم به این زودی ها کسی بیاد الان که تمیز کنیم باز موقعی که بچه ها اومدن مجبوریم تمیزش کنیم چون باز گردوخاک میشینه ای تنبل:ws46::ws46: آره دیگه با همین گرد وخاکا قشنگه تازه اگه گرد و خاکه بیشتریم رووش بشینه تبدیل به یه اثر هنری میشه بذار داداش کامیارم بیاد بهش میگم کمکم نکردی :brodkavelarg::brodkavelarg:
ALI* 880 ارسال شده در 30 فروردین، 2010 دلم براش تنگیده خوب باشه تو فعلا پاشو تمیز کن وقتی که کامیار اومد هر چی خواستی بگو
maryam.mehregan 112 ارسال شده در 30 فروردین، 2010 من تو خونمون دست به سیا سفید نمیزنم اینجا رو هم گفتم مرام بذاریم تمیزش کنیم اما ........ غصه دارم کردی پسله بدددددددددددددددد:cryingf::cryingf:
ارسال های توصیه شده