MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 17 فروردین، 2010 من شنیدم کامیارتون فعلا نمیاد اینورا. مام دلمون براش تنگیده!! یخورده باش کل کل کنیم دلمون باز بشه!!!
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 17 فروردین، 2010 سلام مريم. از بس مطلب علمي كم بود و كسي كاميار رو حمايت نكرد كه ول كرد رفت. همه فقط تو كار اسپم هستن. يكي نيست كه مطلب علمي بذاره حالا سعي ميكنم تا يكي دو ماه ديگه زاضيش كنم بياد 1
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 17 فروردین، 2010 قبول دارم حرفتو ابوذر... اینجا حاشیه ها خیلی بیشتر اهمیت پیدا کرده تا اصل مطلب
maryam.mehregan 112 ارسال شده در 17 فروردین، 2010 سلام مريم. از بس مطلب علمي كم بود و كسي كاميار رو حمايت نكرد كه ول كرد رفت. همه فقط تو كار اسپم هستن. يكي نيست كه مطلب علمي بذاره حالا سعي ميكنم تا يكي دو ماه ديگه زاضيش كنم بياد سلام مرسی راضیش کنیااااااااااا!:ws21: من که بهش گفتم بعد امتحانا میام به معماش می جوابم بعد امتحانا خودم کمکش میکنم اینجا رو یکم رونق معمارانه بدیم:w16: 2
maryam.mehregan 112 ارسال شده در 17 فروردین، 2010 سلام بر دوستان سلام بر علی آقا همشهری خودم خوب هستین؟ خوش اومدی راستی من نمیتونم این صندلیه داغ رو باز کنم!!چرا؟؟
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 17 فروردین، 2010 چون اين صندلي داغ فقط ويژه مديران هست. به زودي صندلي داغ كاربرها هم راه ميفته 1
ALI* 880 ارسال شده در 18 فروردین، 2010 سلام مريم. از بس مطلب علمي كم بود و كسي كاميار رو حمايت نكرد كه ول كرد رفت. همه فقط تو كار اسپم هستن. يكي نيست كه مطلب علمي بذاره حالا سعي ميكنم تا يكي دو ماه ديگه زاضيش كنم بياد دوستمو کشتین حالا دارین علت غیبتشو توضیح میدین اون که خودش پایه اسپم بوده مطلب علمیش کجا بود همش میگفت ابوذر و شهرساز بالاخره منو میکشن باور نداشتم
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 18 فروردین، 2010 غصه نخوريد بچه ها.......... چرا شلوغش ميكنيد آخه!!!! چيزي نشده كه......
maryam.mehregan 112 ارسال شده در 18 فروردین، 2010 غصه نخوريد بچه ها..........چرا شلوغش ميكنيد آخه!!!! چيزي نشده كه...... داداش کامیار گهر کرده اون وقت میگی هیشچی نشده :w00::w00::w00::w00: 1
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 18 فروردین، 2010 مگه با ناراحتي درست ميشه!!! من كه نميدونم داستان چيه ولي اميدوارم برگرده تا باحاش كل كل كنم، چون معمار ديگه اي نيست كه اين كاره باشه!!! 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 18 فروردین، 2010 علی حسابی سلام ما رو به کامیار برسون. آخه منو ابوذر چیکار کردیم مگه الان واسه چی مسابقه های انجمن از رونق افتاده. تا وقتی بود یه مسابقه از دستش در نمیرفت و هرچی امتیاز مسابقه بود یه تنه درو میکرد. حالا که رفته هیچکس سراغ مسابقه ها نمیره.
Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 18 فروردین، 2010 علی حسابی سلام ما رو به کامیار برسون. آخه منو ابوذر چیکار کردیم مگه الان واسه چی مسابقه های انجمن از رونق افتاده. تا وقتی بود یه مسابقه از دستش در نمیرفت و هرچی امتیاز مسابقه بود یه تنه درو میکرد. حالا که رفته هیچکس سراغ مسابقه ها نمیره. :there:..............
ALI* 880 ارسال شده در 19 فروردین، 2010 علی حسابی سلام ما رو به کامیار برسون. آخه منو ابوذر چیکار کردیم مگه الان واسه چی مسابقه های انجمن از رونق افتاده. تا وقتی بود یه مسابقه از دستش در نمیرفت و هرچی امتیاز مسابقه بود یه تنه درو میکرد. حالا که رفته هیچکس سراغ مسابقه ها نمیره. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من بن کردی فقط به جرم دوست بودن با کامیار منم تلافی کردم خیلی بی مهرفته اصلا من باهاش تماسی ندارم گوشیشو خاموش کرده اما در اولی فرصتی که ببینمش سلامتو میرسونم و میگم به خاطر کل کل و تاپیک مسابقه ها تو رو میخوانهمون بهتر که بر نگردی
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 19 فروردین، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من بن کردی فقط به جرم دوست بودن با کامیار منم تلافی کردم خیلی بی مهرفته اصلا من باهاش تماسی ندارم گوشیشو خاموش کرده اما در اولی فرصتی که ببینمش سلامتو میرسونم و میگم به خاطر کل کل و تاپیک مسابقه ها تو رو میخوانهمون بهتر که بر نگردی خوب تقصیر خودشه که هی کل کل میکنه. تو چه رفیقی هستی که نمیتونی باهاش تماس بگیری :w00: حقته که بن کنمت. :4chsmu1:
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 19 فروردین، 2010 كاميار حالش خوبه. سلام ميرسونه. به همتون سلام ميرسونه. گفت به بچه ها بگو دعا كنن مشكلم حل شه. گوشيش هم پيشش نيست. خونه بستگانش جا گذاشتتش
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 19 فروردین، 2010 سلام بر همه بعد از یه مدت هر روز 2 تا امتحان اومدم خوب مثه اینکه کلی اینجا اتفاقات بد افتاده کلی هم اتفاقات خوب ایشا... بدی ها هم به زودی خوب بشن خوب از برو بچ معمارا چه خبر؟ 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 19 فروردین، 2010 خوب از برو بچ معمارا چه خبر؟ این یعنی اینکه غیر معمارا صحبت نکنن. :viannen_38:
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 19 فروردین، 2010 خوب از برو بچ معمارا چه خبر؟ حالا خوبه ما اینجا رو رونق دادیم!!!
ارسال های توصیه شده