MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۸ من شنیدم کامیارتون فعلا نمیاد اینورا. مام دلمون براش تنگیده!! یخورده باش کل کل کنیم دلمون باز بشه!!! لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۸ سلام مريم. از بس مطلب علمي كم بود و كسي كاميار رو حمايت نكرد كه ول كرد رفت. همه فقط تو كار اسپم هستن. يكي نيست كه مطلب علمي بذاره حالا سعي ميكنم تا يكي دو ماه ديگه زاضيش كنم بياد 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۸ قبول دارم حرفتو ابوذر... اینجا حاشیه ها خیلی بیشتر اهمیت پیدا کرده تا اصل مطلب لینک به دیدگاه
maryam.mehregan 112 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۸ سلام مريم. از بس مطلب علمي كم بود و كسي كاميار رو حمايت نكرد كه ول كرد رفت. همه فقط تو كار اسپم هستن. يكي نيست كه مطلب علمي بذاره حالا سعي ميكنم تا يكي دو ماه ديگه زاضيش كنم بياد سلام مرسی راضیش کنیااااااااااا!:ws21: من که بهش گفتم بعد امتحانا میام به معماش می جوابم بعد امتحانا خودم کمکش میکنم اینجا رو یکم رونق معمارانه بدیم:w16: 2 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۸ حالا ميرم رو مخش. انشاالله رديف ميشه 1 لینک به دیدگاه
maryam.mehregan 112 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۸ سلام بر دوستان سلام بر علی آقا همشهری خودم خوب هستین؟ خوش اومدی راستی من نمیتونم این صندلیه داغ رو باز کنم!!چرا؟؟ لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۸ چون اين صندلي داغ فقط ويژه مديران هست. به زودي صندلي داغ كاربرها هم راه ميفته 1 لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۸ سلام مريم. از بس مطلب علمي كم بود و كسي كاميار رو حمايت نكرد كه ول كرد رفت. همه فقط تو كار اسپم هستن. يكي نيست كه مطلب علمي بذاره حالا سعي ميكنم تا يكي دو ماه ديگه زاضيش كنم بياد دوستمو کشتین حالا دارین علت غیبتشو توضیح میدین اون که خودش پایه اسپم بوده مطلب علمیش کجا بود همش میگفت ابوذر و شهرساز بالاخره منو میکشن باور نداشتم لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۸ غصه نخوريد بچه ها.......... چرا شلوغش ميكنيد آخه!!!! چيزي نشده كه...... لینک به دیدگاه
maryam.mehregan 112 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۸ غصه نخوريد بچه ها..........چرا شلوغش ميكنيد آخه!!!! چيزي نشده كه...... داداش کامیار گهر کرده اون وقت میگی هیشچی نشده :w00::w00::w00::w00: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۸ مگه با ناراحتي درست ميشه!!! من كه نميدونم داستان چيه ولي اميدوارم برگرده تا باحاش كل كل كنم، چون معمار ديگه اي نيست كه اين كاره باشه!!! 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۸ علی حسابی سلام ما رو به کامیار برسون. آخه منو ابوذر چیکار کردیم مگه الان واسه چی مسابقه های انجمن از رونق افتاده. تا وقتی بود یه مسابقه از دستش در نمیرفت و هرچی امتیاز مسابقه بود یه تنه درو میکرد. حالا که رفته هیچکس سراغ مسابقه ها نمیره. لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۸ علی حسابی سلام ما رو به کامیار برسون. آخه منو ابوذر چیکار کردیم مگه الان واسه چی مسابقه های انجمن از رونق افتاده. تا وقتی بود یه مسابقه از دستش در نمیرفت و هرچی امتیاز مسابقه بود یه تنه درو میکرد. حالا که رفته هیچکس سراغ مسابقه ها نمیره. :there:.............. لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۸ علی حسابی سلام ما رو به کامیار برسون. آخه منو ابوذر چیکار کردیم مگه الان واسه چی مسابقه های انجمن از رونق افتاده. تا وقتی بود یه مسابقه از دستش در نمیرفت و هرچی امتیاز مسابقه بود یه تنه درو میکرد. حالا که رفته هیچکس سراغ مسابقه ها نمیره. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من بن کردی فقط به جرم دوست بودن با کامیار منم تلافی کردم خیلی بی مهرفته اصلا من باهاش تماسی ندارم گوشیشو خاموش کرده اما در اولی فرصتی که ببینمش سلامتو میرسونم و میگم به خاطر کل کل و تاپیک مسابقه ها تو رو میخوانهمون بهتر که بر نگردی لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۸ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من بن کردی فقط به جرم دوست بودن با کامیار منم تلافی کردم خیلی بی مهرفته اصلا من باهاش تماسی ندارم گوشیشو خاموش کرده اما در اولی فرصتی که ببینمش سلامتو میرسونم و میگم به خاطر کل کل و تاپیک مسابقه ها تو رو میخوانهمون بهتر که بر نگردی خوب تقصیر خودشه که هی کل کل میکنه. تو چه رفیقی هستی که نمیتونی باهاش تماس بگیری :w00: حقته که بن کنمت. :4chsmu1: لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۸ كاميار حالش خوبه. سلام ميرسونه. به همتون سلام ميرسونه. گفت به بچه ها بگو دعا كنن مشكلم حل شه. گوشيش هم پيشش نيست. خونه بستگانش جا گذاشتتش لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۸ سلام بر همه بعد از یه مدت هر روز 2 تا امتحان اومدم خوب مثه اینکه کلی اینجا اتفاقات بد افتاده کلی هم اتفاقات خوب ایشا... بدی ها هم به زودی خوب بشن خوب از برو بچ معمارا چه خبر؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۸ خوب از برو بچ معمارا چه خبر؟ این یعنی اینکه غیر معمارا صحبت نکنن. :viannen_38: لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۸ خوب از برو بچ معمارا چه خبر؟ حالا خوبه ما اینجا رو رونق دادیم!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده