setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ درست گفتم.......... 3واحد بود دیگه؟ من ترم تابستون معماری جهانو برداشتم............ لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ منبع كدوم كتابه؟ با خانم حبيبي داريد؟ منبع جزوه استاد!!!!! چکار کنم!! اصلا تو مودش نیستم!! نمیدونم چرا اینطور شدم یهو!!! لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ ااااااااااااا.مگه ابوذر میشناسه دانشگاهو؟ لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۸ اره ميشناسم. همين 1 ماه پيش با محمد رفتيم دانشگاهشون. استادامون يكي هستن. اگه زودتر گفته بودي از بچه ها سوالهاي تاريخ خانم حبيبي رو برات ميپرسيدم. خانم حبيبي جزوه تاريخش حرف نداره. ( البته من فقط شنيدم ) تاريخ جهان ما 2 واحده ستاره خانم 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۸ مگه میترا هنوز گیلان درس میده؟ بابا جزوه تارخش خیلی شبیه کتاب تاریخ شکل شهره!! آقا دفعه بعد اومدین حتما خبر بدین، البته چه فایده!! چون ترم دیگه استاد مشترک نداریم!!! (به این میگن استفاده ابزاری از دوستان) لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۸ شهرسازا اومدن 4دیواری معمارا رو اشغال کردن. معمارا پاتوق خونه شهرسازا رو لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۸ همه جای ایران سرای من است ما معمارها مهمون نوازیم اما اونطرف قسمت شهر سازها روی سیاه دست سیاه واه واه واه (کلا فقط غیبت کردن بلدن) لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۸ تو جشن فارغ التحصيلي گروه ما خانم حبيبي هم خداحافظي كرد. به خاطر يه سري از مشكلات نتونست با گروه گيلان ادامه بده 1 لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۸ ابوذر به نظر بهتره برم این خانم حبیبی رو ببینم خیلی وصف حالشو شنیدم (ظاهرا شما شهرسازها از هر دانشگاهی که باشین همین یه استاد رو دارین) لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۸ وصف حال خان حبيبي يا اقاي حبيبي؟ آقاي حبيبي يكي از كسايي هستن كه تو برنامه ريزي شهري حرفي بر گفتن دران. ( البته ميگن ) خانم حبيبي هم كه حرف نداره. ولي كاميار اينو جدي ميگم. شهرسازي با كمبود استاد روبرو هست. اما نه اين حد كه فقط يكي باشه استادهاي خوب رو همه ميشناسن. ما هم با خوبها كلاس داشتيم لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۸ وصف حال خان حبيبي يا اقاي حبيبي؟ آقاي حبيبي يكي از كسايي هستن كه تو برنامه ريزي شهري حرفي بر گفتن دران. ( البته ميگن ) خانم حبيبي هم كه حرف نداره. ولي كاميار اينو جدي ميگم. شهرسازي با كمبود استاد روبرو هست. اما نه اين حد كه فقط يكي باشه استادهاي خوب رو همه ميشناسن. ما هم با خوبها كلاس داشتيم میترا خانم حبیبی خداییش یه دونس!!:w139: ما که استادامون بعضیاشون دانشجوی دکتری یا فارغ التحصیل ارشد هستن. مسلط نیستن. انگیزه انسان از بین میره با اینا. البته بنه خداها سوادشو دارن ولی نمیتونن انتقال بدن چون تجربشون کمه. آقای حبیبی رو نمیشناسم. تازه امروز یه خبر غم انگیز شنیدیم: اینکه ترم بعد با میترا خانم کلاس نداریم. خداییش دلم گرفت! پس من کیو اذیت کنم!! میخوایم بریم باهاش صحبت کنیم بیاد حتما یه درسی باهاش داشته باشیم. لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۸ همه جای ایران سرای من استما معمارها مهمون نوازیم اما اونطرف قسمت شهر سازها روی سیاه دست سیاه واه واه واه (کلا فقط غیبت کردن بلدن) غیبت؟؟!!! کدوم غیبت؟؟!!! ما فقط خاطره هاشون رو تعریف میکنیم. حالا یه مقدار چاشنی نقد هم داره دیگه! استاد می بخشه!! لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۸ شهرسازا اومدن 4دیواری معمارا رو اشغال کردن. معمارا پاتوق خونه شهرسازا رو آره دیگه!!! ما دوستیم با هم!! ولی اینجا 4دیواری معمارا و غیر معمارا هست، پس میتونیم بیایم اینجا ولی پاتوق خونه شهرساز... باشه... اشکال نداره، بذار دلشون خوش باشه...:ws21: :ws2: لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۸ شهرسازا اومدن 4دیواری معمارا رو اشغال کردن. معمارا پاتوق خونه شهرسازا رو اینکه خوبه........... نشون دهنده اینه ما چقدر همو تحویل میگیریم لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۸ اینکه خوبه...........نشون دهنده اینه ما چقدر همو تحویل میگیریم تایید میشه. لینک به دیدگاه
maryam.mehregan 112 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۸ ببین 2روز من نبودم اینجا چقد شلوخ شده!!!:w58: سلام به همه من اومدم:ws3: چه خبر از امتحانا؟ چرا این روزا همه تو فروم امتحان دارن غیر از من و فرگل؟:ws52: امتحانای ما از شنبه شروع میشه!! منم امتحان میخوام خب!!!!:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
maryam.mehregan 112 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۸ سلام آقای ابوذر خوبی؟ هیشکی اینجا نیس!!:w58: لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۸ سلام مريم جان. اين موقع ها فقط كاميار ميومد اينجا كه بنده خدا تو ترك هست. خيلي معتاد شده بود ديگه. 24 ساعته پاي اينترنت بود. ميخواد اعتيادشو به اينترنت ترك كنه عمراً اگه بتونه. اعتياد اينترنت ترك شدني نيست 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۸ سلام منم اینجام!!!!!! امتحانای ما یکشنبه تموم میشه ولی تا 11 بهمن تحویل کار داریم. لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۸ نخیر من از امشب میرم تو ترک هستم تا فردا خوب من امتحاناتم امروز تموم میشه استادهام هم گفتم به خاطر گل روم تحویل نمی خوان آخ امشب چقدر راحت میشم (حالا نه اینکه این مدت خیلی خوندم خیلی خسته ام ) ابوذر میبینم کی اراده داره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده