*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ اگه ایطوری زده پس استاده الان گوشه بیمارستانه 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ کاری کردم 4 تا از استادارو ریختم سرشمنو دید گفت اگه 20 میخوای بهت بدم فقط دست از سرم بردار :jawdrop: شده بود خوشم اومد ایول :ws2: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ اگه ایطوری زده پس استاده الان گوشه بیمارستانه کودوم بیمارستانه حالا بریم عیادتش:ws3: لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها حالا که همه هستن اومدم واسه خداحافظی لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ فک کن آرمین تو j.b.h واحد بیوفته:ws47: :jawdrop::jawdrop: . . . . . . . 1 بار فقط ریاضیو افتادم آخه استادش عخشم بود دوس داشتم دوباره باهاش بردارم مریم جونم آخ قوربونش بشم من همشهریم بود منم ماشین داشتم میرسوندمش تا انزلی 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها حالا که همه هستن اومدم واسه خداحافظی خداحافظی؟؟ برای چی؟ 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ باید برم اخه ..... کارام خیلی مونده اگه نرم میترسم کارام بمونه :ws3::ws3: از الان تا 1 هفته دیگه خداحافظ:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ باید برم اخه .....کارام خیلی مونده اگه نرم میترسم کارام بمونه :ws3::ws3: از الان تا 1 هفته دیگه خداحافظ:icon_pf (44): ولش کن کارو بابا لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ اصلا حالا که اینجوری شد من دیگه هیچوقت نمیام لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ :icon_pf (44)::icon_pf (44)::icon_pf (44)::icon_pf (44)::icon_pf (44)::icon_pf (44)::icon_pf (44)::icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ ای بابا چرا اینجوری میکنین شما گریه نکنین دیگه 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ میدونم واستون سخته.ولی این شتریه که رو همه میخابه این دفم رو ما خابید دیگه:ws3: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ ای بابا چرا اینجوری میکنین شماگریه نکنین دیگه جمع نبند من گریه نکردما:w00: گفتم کارو ولش اینجوریم گفتم 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ نمیخوااااااااااااااااااااااااااااام...من دیگه نمیام...شیشکی منو دوست نداره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده