armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ دوستان شب بخیر کجا میری پسری؟ واستا اسپم بازی 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ :ws44::ws44: چی شده کیمیا کی اذیتت کرده 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ کجا میری پسری؟واستا اسپم بازی چی شده کیمیا کی اذیتت کرده :ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ دکتر نادرگفت بهم امپول هوا میزنه خیلی خشنه :ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44: ولی الان افتاده رو منت کشی نه جون ارمین بزار برم ادبشون کنم بیام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کو چرا نمیبینمشمن که اینجا معمار میبینم و یه اثار باستانی یه شهرساز برا کل معمارا کافیه!! بازم که شلوغ کردی کوچولوی حامی!! با واقعیت کنار بیا!! مهندسی شهرسازی!! اکی داداش بیا منو اد کن کارت دارم مهندس میخوام برم بخوابم! خودت هم میتونی منو اد کنیا!! دوستان شب بخیر توام که رفتی!! آقا منو محمد حسین بریم تا یاهو میایم الان arminsabi@yahoo.com ممد حسین بیا 5 مین کارت دارم صبر کن! :ws44::ws44: آخی!! یکی به داد این بنده خدا برسه! کجا میری پسری؟واستا اسپم بازی هه! شما معمارا اینکاره نیستید که!! :there: لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها منم دیشب نخابیدم دارم میرم خدافظ راستی مواظب باشین این اثار باستانی بینتون تفرقه نندازه البته مالی هم نیستا ولی خوب حواستون بهش باشه راستی وقتی خاست بره جیباشو بگردین اخه معتاده فکر کنم دستشم کجه اگه چیزی بلند کرده بود خیلی اذیتش نکنین فقط واسه 3 ثانیه دماغشو بگیرین دیگه تمومه:ws3: 3 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ :ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44: کیمیا این که پروژه دیشب من بود تو چرا ورداشتی؟:ws3: 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ معمارای عزیز کسی هس یا همه رفتن؟!؟! یه سوال داشتم!!!! :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ معمارای عزیز کسی هس یا همه رفتن؟!؟! یه سوال داشتم!!!! :banel_smiley_4: سلام بوگو بینیم چی هستش 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ سلام بوگو بینیم چی هستش من درگیر طراحی نمای مدرسه مم( هنرستان معماری)...حجمم تقریبا مدرنه.... چن تا سطح شیبدارم دارم...یعنی جبهه غربی کلا شیبداره.... نمیتونم تو انتخاب مصالح تصمیم بگیرم.... میشه راهنماییم کنین...توروخدا فقط اسم آجرو نیارید... 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ من درگیر طراحی نمای مدرسه مم( هنرستان معماری)...حجمم تقریبا مدرنه.... چن تا سطح شیبدارم دارم...یعنی جبهه غربی کلا شیبداره.... نمیتونم تو انتخاب مصالح تصمیم بگیرم.... میشه راهنماییم کنین...توروخدا فقط اسم آجرو نیارید... سنگ ازاره یا خشکه چین بزن من با ازاره موافقم. البته میتونی از ترکیب کنتکس و سیمان بریهم استفاده کنی چند درصده شیبت؟ 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها منم دیشب نخابیدم دارم میرمخدافظ راستی مواظب باشین این اثار باستانی بینتون تفرقه نندازه البته مالی هم نیستا ولی خوب حواستون بهش باشه راستی وقتی خاست بره جیباشو بگردین اخه معتاده فکر کنم دستشم کجه اگه چیزی بلند کرده بود خیلی اذیتش نکنین فقط واسه 3 ثانیه دماغشو بگیرین دیگه تمومه:ws3: بنده خدا! من دیشب وپریشب نخوابیدم! امروز تحویل داشتیم! تموم شد!! ببین معلومه تجربه داریا!! خودت موقعیکه اینکاره بودی، دستت ج بوده، دماغتو هم میگرفتن؟! آخی!! دلم برات سوخت!! معمارای عزیز کسی هس یا همه رفتن؟!؟! یه سوال داشتم!!!! :banel_smiley_4: مثل اینکه هستن!! سلام بوگو بینیم چی هستش جوری میگی بوگو بینیم که هرکی ندونه فکر میکنه نفر اول کنکور معماریه!! پس چرا جواب ندادی دکتر تو یاهو!! 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ سنگ ازاره یا خشکه چین بزنمن با ازاره موافقم. البته میتونی از ترکیب کنتکس و سیمان بریهم استفاده کنی چند درصده شیبت؟ باور کن اگه چی دیگه ای هم بلد بود، میگفت!! 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ حال تو یکیو به موقش میگیرم. بیا اونور ببینم لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ سنگ ازاره یا خشکه چین بزنمن با ازاره موافقم. البته میتونی از ترکیب کنتکس و سیمان بریهم استفاده کنی چند درصده شیبت؟ منو نزن ولی خشکه چین چیه؟؟؟ :icon_pf (34): اره خودمم با سیمان موافق بودم....میدونی حجمم طوریه که خیلی احتیاج به طراحی خاص نما نداره...فقط جبهه شمالی اونم یه قسمتش فقط....:JC_thinking:که همون یه قسمت حسابی سر کارم گذاشته... :icon_pf (34):چون یه مقدار حجمی که غربه کاره سنگین تر از شرق شده...استادم گفت باید یه کارایی رو نما بکنی که اون حجمه یه ذره سبک شه...:icon_pf (34): ها؟چن درصد؟ :icon_pf (34):3 متر از سطح زمین فاصله داره بعد با زاویه 60 میره بالا تا طبقه دوم...(همکف،اول،دوم):girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ باور کن اگه چی دیگه ای هم بلد بود، میگفت!! بابا من 6 روز دیگه تحویلمه...مغزم حسابی هنگ کرده.... به دادم برسین...:icon_pf (34): :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ منو نزن ولی خشکه چین چیه؟؟؟ :icon_pf (34):اره خودمم با سیمان موافق بودم....میدونی حجمم طوریه که خیلی احتیاج به طراحی خاص نما نداره...فقط جبهه شمالی اونم یه قسمتش فقط....:jc_thinking:که همون یه قسمت حسابی سر کارم گذاشته... :icon_pf (34):چون یه مقدار حجمی که غربه کاره سنگین تر از شرق شده...استادم گفت باید یه کارایی رو نما بکنی که اون حجمه یه ذره سبک شه...:icon_pf (34): ها؟چن درصد؟ :icon_pf (34):3 متر از سطح زمین فاصله داره بعد با زاویه 60 میره بالا تا طبقه دوم...(همکف،اول،دوم):girl_blush2: اکی زاویه ی شیب 60 درجه واسه سیمان بری زیاده. همون سنگ ازاره بزنی خوبه. 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ اکی زاویه ی شیب 60 درجه واسه سیمان بری زیاده.همون سنگ ازاره بزنی خوبه. باشه....مرسی....نصیحتی برا جوونای همسن وسال من ندارین؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ باشه....مرسی....نصیحتی برا جوونای همسن وسال من ندارین؟؟؟ یه نصیحت. به شهرساز جماعت رو نده 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ یه نصیحت.به شهرساز جماعت رو نده آرمین اگه تو مسنجر بودی، جوابتو میدادم مرردک!! یعنی چی رو نده!! لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ خب برو بچه های معمار ته کشیدن!! مام بریم بخوایم!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده