MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ اخیش بالاخره اوردمش رو صحنهخب من دیگه برم بخوابم خوش باشین غیبت منم نکنین شب همگی بخیر شیفتی کار میکنید! خب اولین معمار که از صحنه خارج شد!! 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ اخیش بالاخره اوردمش رو صحنهخب من دیگه برم بخوابم خوش باشین غیبت منم نکنین شب همگی بخیر سلام کجا میخای بری اگه بزارم به خدا غذا گرفتم دوره هم باشیم 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ اینجا چه خبره؟ پسر چطری؟ آقا ساکت این پسره جواب بده 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ سلام حامی خوبی؟ چه خبرا؟ سلام عزیزم قربونت؟ خوبی تو امروز تحویل داشتم مردیم تو گرمای 45 درجه ساعت 3 ظهر اخرم استاده نیومد 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ سلام اقای اثار باستانیچطوری خوبی؟ این آثار باستانی رو از کجا اوردی؟!! ممنون!! شما خوبی؟! آقا ساکت ممد حسین میخاد بگه مهندس هست یا نه؟اگه گفت نه پس دیگه این بشر نباید حرفی بزنه دمشو میزاره رو کولشو میره اگرم گفت آره که هیچی . . . یا بگو آره یا نه ببین برا جلب توجه، راه های دیگه ای هم بجز درشت نوشتن وجود داره!! میخوای بهت یاد بدم؟! 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ اخیش بالخره اوردمش رو صحنهخب من دیگه برم بخوابم خوش باشین غیبت منم نکنین شب همگی بخیر شب بخیر گلم. خوب بخوابی 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ شیفتی کار میکنید! خب اولین معمار که از صحنه خارج شد!! بجاش من اومدم :167: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ شب بخیر گلم. خوب بخوابی سلام مهرناز(مهناز)جونم لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ سلام عزیزمقربونت؟ خوبی تو امروز تحویل داشتم مردیم تو گرمای 45 درجه ساعت 3 ظهر اخرم استاده نیومد آخی!! از زمین و زمان براتون میاد!! حتی استادتون هم....!! 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ این آثار باستانی رو از کجا اوردی؟!! ممنون!! شما خوبی؟! این اواتورت خیلی عتیقس یاد اثار باستانی افتادم:ws3: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ سلام عزیزمقربونت؟ خوبی تو امروز تحویل داشتم مردیم تو گرمای 45 درجه ساعت 3 ظهر اخرم استاده نیومد واییییییییییییییییییی چه بد ساعت 3 ظهر :w00: لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ آخی!! از زمین و زمان براتون میاد!! حتی استادتون هم....!! نخند دهه سیگارت میفته میمیری از خماری:ws2: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ سلام مهرناز(مهناز)جونم سلام کفتر( شاهین) جان. خوبی؟ لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ بجاش من اومدم :167: انتظار داری بهت خوش آمد بگم؟! لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ شب بخیر گلم. خوب بخوابی مرسی گلم:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ ببین برا جلب توجه، راه های دیگه ای هم بجز درشت نوشتن وجود داره!! میخوای بهت یاد بدم؟! داداشس من نیازی به جلب توجه ندارم که بخام درشت بنویسم همه ببینن. من درشت نوشتم که تو ببینی جواب بدی. چرا نمیگی هان؟ میترسی؟:eyepopping: ارمین جونم سلام چطوری تو پسر؟ سلام حامی چطوری:w73: 5 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها یه چیزی میگم حواستون باشه alone نفهمه این دوسته یا دشمن؟ تکلیف ما رو روشن کنید بزنمش یا نازش کنم؟ 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ این اواتورت خیلی عتیقس یاد اثار باستانی افتادم:ws3: آهان!! ایول به این پروسه تفکرت!! نخنددهه سیگارت میفته میمیری از خماری:ws2: حالا نمیخواد غصه منو بخوری! سیگار میخوای بگو بهت بدم!! اینی که انداختم زمینو برندار! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده