MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ سلام سلام. خوبید؟ خوشید؟می بینم که یه مهمون هم داریم سلام معمار!! ما صاب خونه ایم!! مهمون کیه!! سلام بچه هاچه خبرا؟ خوبین؟ خوشین؟ سلامتین؟ مث ارمین ردیفین؟ منم مث ارمین ردیفم امروز سلام کیمیا!! خوبم! خوشم! سلامتم! ردیف نیستم، مثلا ستونم! سوال دیگه؟! 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ چه خبرااااااااااااااااااااااا سلام چطوری خوفی؟ . . . . . . . . . ممد حسین دوباره میپرسم ممد حسین جون من بگو حال میکنی یا نه؟؟؟ از این به بعد بهت بگم مهندس؟؟ ما که مهندس نیستیم معماریم 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ سلام مرتضی...خوبی؟ سلام مینا ، تو خوبی ؟ سلام سلام. خوبید؟ خوشید؟می بینم که یه مهمون هم داریم باز این خانوم ناظم اومد ضدحال بزنه :ws28: چه خبرااااااااااااااااااااااا نه خبر 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ اره مهناز جون...مهمونمون از سفر قندهار اومده...سوغاتم یادش رفته بیاره سوغت به چه مناسبت؟! من قندهار نبودم!! سفرهایی که شما میرید رو ما تجربه دوس نداریم کنیم!! راستی حامی کجایییییییی؟ حامی چرا پشت صحنه ای بیا رو صحنه زیر لفظی میخواد!! 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ ممد حسین جون من بگو حال میکنی یا نه؟؟؟از این به بعد بهت بگم مهندس؟؟ ما که مهندس نیستیم معماریم چرا الکی شلوغ میکنی؟! آخه مهم اینه که معمار هم نیستید!! 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ حامی چرا پشت صحنه ای بیا رو صحنه سلام بچه ها چطورین کوچولو موچولو های بابا:ws3: 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ حامی بیا تو دیگه دم در بده:w00: گیر دادیا توام!! 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ خدایا شر شهرسازها را از سر ما کم بفرما... الهی امین 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ سلام بچه ها چطورین کوچولو موچولو های بابا:ws3: به به!! پدر معمارا رو ببین!! علیک سلام! 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ اخیش بالخره اوردمش رو صحنه خب من دیگه برم بخوابم خوش باشین غیبت منم نکنین شب همگی بخیر لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ خدایا شر شهرسازها را از سر ما کم بفرما... الهی امین الهی امین قبول باشه ابجی:persiana__hat::persiana__hat: 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ اخیش بالاخره اوردمش رو صحنه خب من دیگه برم بخوابم خوش باشین غیبت منم نکنین شب همگی بخیر 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ خدایا شر شهرسازها را از سر ما کم بفرما... الهی امین ادامش اینه: تا ما بتوانیم به کارهای اشتباهمون ادامه بدیم! لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ چرا الکی شلوغ میکنی؟!آخه مهم اینه که معمار هم نیستید!! آقا ساکت ممد حسین میخاد بگه مهندس هست یا نه؟ اگه گفت نه پس دیگه این بشر نباید حرفی بزنه دمشو میزاره رو کولشو میره اگرم گفت آره که هیچی . . . یا بگو آره یا نه 3 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ به به!! پدر معمارا رو ببین!! علیک سلام! سلام اقای اثار باستانی چطوری خوبی؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده