hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ سلام الا خانم (یا اقا) من شمارو نمیشناسم ولی خوشحالم از اشناییتون :w73::w73: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=5493&page=108 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ قربانت خانومی...حال گیریه این شهرسازا کاره ماست:a030::ws2:..(هر کدوم از این شهر سازا راجع به این حرفمون نقل قول بزنه جوابشو دادم تپپپپپپل هاااااا...با توام هااا مرتضی....میدونم میای چک میکنی بعدا) که تپل جواب می دی ها ، اینم نقل قول حالا من منتظر جوابم . :ws3: بچه ها یچیز نگین فردا دعوا کنیمابی احترامیم نکنین الان میارمش بالا خوشم میاد که جوانب احتیاط رو در نظر می گیری ، و میدونی که احتیاط شرط عقله . می دونی که یه حرفی بزنی بعد 12 حرف جواب می شنوی :w16: 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ کسی اینجا نیست؟تق تق تق نه همه خوابیدن هیچکی نیست تو چرا صب به این زودی بیدار شدی ؟ 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ برا نماز صبحتو چرا بیداری؟ ایول تقبل ا.. آبجی وا فضول چه معنی داره از یکی بپرسی برا چی بیداره دهه . حالا ایندفه جواب می دم . نه بیخال ریا میشه . جواب نمی دم . 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ ایول تقبل ا.. آبجی وا فضول چه معنی داره از یکی بپرسی برا چی بیداره دهه . حالا ایندفه جواب می دم . نه بیخال ریا میشه . جواب نمی دم . وا... مع الصابرین برادر صب 8 تحویل پروژه داارم برم یکم کار کنم :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ وا... مع الصابرین برادرصب 8 تحویل پروژه داارم برم یکم کار کنم :icon_pf (44): باشه برو یکم کار کن . موفق باشی خواهر 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ باشه برو یکم کار کن . موفق باشی خواهر شمارم فهمیدم احیا گرفتی برادر اجرت با خدا قود مورنینگ برادر 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ شمارم فهمیدم احیا گرفتی برادراجرت با خدا قود مورنینگ برادر دیدی آخرشم ریا شد :icon_pf (34): ولی حالا که فهمیدی به کسی نگی :icon_pf (17): 2 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ سلام ببخشید دیشب این نت ما قطع شد نتونستم بیام به آرمین تسلیت بگم واقعا آرمین جان از حذف آرژانتین متاسفم . آخه طفلی خیلی ضعیف بود . تازشم میومد بالا باز به اسپانیا می خورد فرقی نمی کرد . حالا اسپانیا رو داشته باش داداش . `پسر جان اميدي به اسپانيا نيست آلمان رو داشته باش :w42::w42: 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ `پسر جان اميدي به اسپانيا نيست آلمان رو داشته باش :w42::w42: ببینیم و تعریف کنیم . :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ که تپل جواب می دی ها ، اینم نقل قول حالا من منتظر جوابم . :ws3: خوشم میاد که جوانب احتیاط رو در نظر می گیری ، و میدونی که احتیاط شرط عقله . می دونی که یه حرفی بزنی بعد 12 حرف جواب می شنوی :w16: سلام...:ws2:اره..خودت که میدونی من جواب میدم....تو که نقل قولی نکردی که واسه این رعایت میکنیم چون شما شهر سازا همیشه زودی بهتون بر میخوره...وگرنه خودت که میدونی..اگه شما 12 حرفی هستین ما 36 حرفی هستیم:a030: والا از شما شهرسازا بعید نیست ...یه روز میبینی با بیل و کلنگ افتادین به جون ساختمونای نازنینمون 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ ببینم اینجا هنوز اون سنت سلاملک کردن رواج داره یا نه؟! 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ ببینم اینجا هنوز اون سنت سلاملک کردن رواج داره یا نه؟! سلام دادا اومدی جات کلی خالی بود نه دوستانمون یه کم پیشرفت کردن . نطق می کنن :ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده