armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ الا جون چجوری اف اومدی؟...بگو ما هم از این چیزا یاد بگیریم نگیا بهشا الا :w00::w00::w00::w00: این کارا مال پسراست 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ خیلی باهات حال میکنم ها،مخصوصا وقتی حاله اون پسره هس محمد حسین، همون که تریپ تنهاییو این حرفاس رو میگیری یک کیفی میکنمممم، قربانت خانومی...حال گیریه این شهرسازا کاره ماست:a030::ws2:.. (هر کدوم از این شهر سازا راجع به این حرفمون نقل قول بزنه جوابشو دادم تپپپپپپل هاااااا...با توام هااا مرتضی....میدونم میای چک میکنی بعدا) 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ قربانت خانومی...حال گیریه این شهرسازا کاره ماست:a030::ws2:..(هر کدوم از این شهر سازا راجع به این حرفمون نقل قول بزنه جوابشو دادم تپپپپپپل هاااااا...با توام هااا مرتضی....میدونم میای چک میکنی بعدا) اصلا خدا شهر سازیارو افرید تا معمارا بیکار نباشن بتونن به یه چیزی گیر بدن البته عمرانیا هم یدکن:ws3: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ دکمه alt+shift رو 2 یا 3 بار که میزنییه صدای جدیدی از لب تاپ در میاد نمیدونم چیه ولی مال منم قبلا شده بود درست میشه اینجوری نشد دادا الا تو بلدی؟ 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ نشد دادا الا تو بلدی؟ ببین وقتی زدی یه کادر کوچیک باز نشد؟ 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ اصلا خدا شهر سازیارو افرید تا معمارا بیکار نباشن بتونن به یه چیزی گیر بدنالبته عمرانیا هم یدکن:ws3: اره...بیکار نباشیم که بتونیم بعد از یه هفته امتحان و تحویل پروژه سیره دل بخندیم 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ اره...بیکار نباشیم که بتونیم بعد از یه هفته امتحان و تحویل پروژه سیره دل بخندیم من که قبل اینکه تحویلام تموم شه ترم تابستونیم شروع میشه نامردا نزاشتن 1 دقیقه بیکار باشیم 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ ببین وقتی زدی یه کادر کوچیک باز نشد؟ نه دادا وا نمیشه اون چراغه باید خاموش شه.همونی که بالایه پیش چراغ بلوتوث اومدی؟ سلام 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ آقا کی پایست یکم بریم تو تاپیک شهرسازا یکم حالشو ببریم؟ هرکی پایست بگه من برم تاپیکشونو بیارم بالا 2 لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ نشد دادا الا تو بلدی؟ من؟؟؟ من هیچی از کامپیوترو این چیزا سر در نمیارم، همین سیستمی هم که دارم صب به صب بابام برام روشن میکنه تو مگه نخوابیدی؟ :w140: اره...بیکار نباشیم که بتونیم بعد از یه هفته امتحان و تحویل پروژه سیره دل بخندیم موافقم، لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ آقا کی پایست یکم بریم تو تاپیک شهرسازا یکم حالشو ببریم؟هرکی پایست بگه من برم تاپیکشونو بیارم بالا بریم عزیزم من در همین حد بلد بودم:ws52: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ بریم عزیزم من در همین حد بلد بودم:ws52: دمت گرم دادا 1 لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ آقا کی پایست یکم بریم تو تاپیک شهرسازا یکم حالشو ببریم؟هرکی پایست بگه من برم تاپیکشونو بیارم بالا من هستممممممممممممممممم فقط زود من خیلی خوابم میاد لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ نه مگه شماها میذارین آدم دلش نمیاد بره خب 3 صبه ها نمیخواین برین؟ 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها یچیز نگین فردا دعوا کنیما بی احترامیم نکنین الان میارمش بالا 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها یچیز نگین فردا دعوا کنیمابی احترامیم نکنین الان میارمش بالا ادرسشو بزار اینجا من بلد نیستم گم میشم نصفه شبی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده