Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۸ تصمیم گرفتم همستر بگیرم من که تابجال حیون خونگی نداشتم به نظرم حیون خونگی دردسره منم که زیاد خونه نیستم برسم از گشنگی میمیرن :d اما مریم سنجاب چه دردسری داره؟ لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۸ سلام............:persiana__hat: خوبید؟ از امتحانا چه خبر؟........ شاید سه شنبه به بعد همین یک ساعتم نتونم بیام......... درگیرم به شدت لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ لازم نيست دم به دقيقه بهشون اب بدي. اب به اندهزه 7 الي 8 ساعت تو ظرفشون بريز فكر نكنم مشكلي پسش بياد 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ سلام بر همه خوبید؟ :4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ سلام كاميار امروز حسابي درس خوندي مگه نه؟ لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ سلام خودتو مسخره کن بچه فوقش خونده باشم برای سه تا امتحان فردا چهار پنج ساعت لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ سلام بر کامیار و ابوذر عزیز شبتون بخیر و خوبی و خوشی و اینا لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ عجب ادمي هستي. من مگه بيكارم بشينم تو رو مسخره كنم. فكر كنم روزا رو اشتباه گرفتي. چهارشنبه پس فردا هست لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ آخه کارته نه اشتباه نوشتم پس فردا ولی جدی اشتباهاتم این چند روز خیلی زیاد شده هیچی نباشه دو تا غلط املایی که تو بگیری:d لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ متاسفانه شما اشتباهات خودتون رو هم قبول نداريد لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ کی گفته قبول ندارم؟ من الان چی میگم چند روزی هست اشتباهاتم زیاد شده اونم به خاطر اینه که شما برای ادم اعصاب نمیزازین دیروز تو دانشگاه یه سوتی دادم جلوی استاد (حالا نمیگم ابروی خودم رو ببرم) فکر کنم یه بچه کلاس پنجم همچین اشتباهی نمیکرد کلی شدم سوژه خنده برای استاد وبچه هایی که تو اتاقش بودن استاد میگفت پیر شدی دست خودت نیست لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ سلام............:icon_pf (44): تحویل پروژه کی داری کامیار؟ لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ سلام خوبی ستاره من پروژه ها رو تحویل دادم اصلا تحویل پروژه چیه؟ لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ وای نگو........... این امتحانو با نمره ناپلئونی رد کردم........:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ سلام کاری نداره راحت برو بگیر بخواب (اینقدر خواب قبل از امتحان شیرینه) فوقش چند واحد می افتی لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ تحویل پروژه=شب روز کار کردن............... لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ نه 3واحده........ 2واحد چه میکرد......... لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ منبع كدوم كتابه؟ با خانم حبيبي داريد؟ 1 لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ تحویل پروژه=شب روز کار کردن............... نه بابا :jawdrop: جدی میگی ستاره؟ :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده