armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ حوصلم سر رفته، یکی سر به سره منم بزاره خو سلام الا کجایی تو؟؟ اتفاقا با شاهین حرف تورو میزدم میگفت به زن من چش داری 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ eeeeeeeeeeeee..بچه ها الا اومده....چیچی اورده؟!:ws2: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ سلام الا کجایی تو؟؟اتفاقا با شاهین حرف تورو میزدم میگفت به زن من چش داری مگه تو زنم داری؟؟؟!!!! ای بیچاره زنت.....ای طفلکی زنت....ای مطلوم زنت 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ eeeeeeeeeeeee..بچه ها الا اومده....چیچی اورده؟!:ws2: چرا شام نمیارین اخه 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ مگه تو زنم داری؟؟؟!!!!ای بیچاره زنت.....ای طفلکی زنت....ای مطلوم زنت نه شاهین میگفت به زنش (الا) چش دارم:eyepopping: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ مگه تو زنم داری؟؟؟!!!!ای بیچاره زنت.....ای طفلکی زنت....ای مطلوم زنت یه جوری گفتی ائم فک میکنه ارمین گودزیلاس:ws3: 1 لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ سلام الا کجایی تو؟؟اتفاقا با شاهین حرف تورو میزدم میگفت به زن من چش داری این شاهین چه پرررررو شده وا خوبی شما؟ من که هستم همیشه eeeeeeeeeeeee..بچه ها الا اومده....چیچی اورده؟!:ws2: دستم خالیه، شرمنده بخدااااا تو همونی نیستی که دم به دم حاله این شهرسازیارو میگیری؟ لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها اینجا کی لب تابه dell 1520 داره؟ لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ یه جوری گفتی ائم فک میکنه ارمین گودزیلاس:ws3: نمیدونم.....شاید باشه....فعلا که شامه ماست لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ این شاهین چه پرررررو شده وا خوبی شما؟ من که هستم همیشه نوکرم ................. نمیای؟ میایم که چراغ خاموش چیزی معلوم نمیشه 1 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ کجا میری ؟؟؟؟؟؟؟؟تاز ه اول شبه من خوابم میاد میرم بخوابم تا صبح یه فکری به حاله خودمو کارای عقب افتادم کنم 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ این شاهین چه پرررررو شده وا خوبی شما؟ من که هستم همیشه دستم خالیه، شرمنده بخدااااا تو همونی نیستی که دم به دم حاله این شهرسازیارو میگیری؟ اره..خودمم...:ws2:یعنی اینقدر معروف شدم؟!!! لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها اینجا کی لب تابه dell 1520 داره؟ من 1510 دارم 1 لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها اینجا کی لب تابه dell 1520 داره؟ محض اطلاع: من ندارم لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ من 1510 دارم ببین دکمه های کیبوردم حروف نمینویسه همش شده عدد رو تاچش یه چراغ هست شکل قفله اون باید خاموش شه نمیدونی چطوری خاموش میشه؟ من خودم خوره ی این جور کارام ولی اینیکیو نمیدونم؟بلدی؟ 1 لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ اره..خودمم...:ws2:یعنی اینقدر معروف شدم؟!!! خیلی باهات حال میکنم ها، مخصوصا وقتی حاله اون پسره هس محمد حسین، همون که تریپ تنهاییو این حرفاس رو میگیری یک کیفی میکنمممم، لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ الا جون چجوری اف اومدی؟...بگو ما هم از این چیزا یاد بگیریم لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ ببین دکمه های کیبوردم حروف نمینویسه همش شده عددرو تاچش یه چراغ هست شکل قفله اون باید خاموش شه نمیدونی چطوری خاموش میشه؟ من خودم خوره ی این جور کارام ولی اینیکیو نمیدونم؟بلدی؟ دکمه alt+shift رو 2 یا 3 بار که میزنییه صدای جدیدی از لب تاپ در میاد نمیدونم چیه ولی مال منم قبلا شده بود درست میشه اینجوری 2 لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ الا جون چجوری اف اومدی؟...بگو ما هم از این چیزا یاد بگیریم چی اومدم؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده