armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ آرمین فلش باید باشه :ws52: بیا تو خصوصی بگو بینم اینی که گفتی یعنی چه؟> 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها فکری واسه شام کردین مهمونا دیگه صداشون داره در میادا:ws3: اره...فکر اونم کردیم...بهشون ارمینه سوخاری ،برنج دودی با استیکه ارمین،و خورشته فسنجانه ارمین با برنج دودی میدیم 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ ممنون از همه ولی من اصلا حوصله ندارم چون کدم خراب شده کارام مونده عقب این که دلیل نمیشه ابجی خوب منم صبح کله سحر باید برم واسه تحویل ولی ازین فرصتا کمه باید ازش استفاده کرد 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ ممنون از همه ولی من اصلا حوصله ندارم چون کدم خراب شده کارام مونده عقب بازم تو خرابی؟ این کدم برات دردسر شده ها اره...فکر اونم کردیم...بهشون ارمینه سوخاری ،برنج دودی با استیکه ارمین،و خورشته فشنجانه ارمین با برنج دودی میدیم بدبخت آرمین:ws27: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ اره...فکر اونم کردیم...بهشون ارمینه سوخاری ،برنج دودی با استیکه ارمین،و خورشته فشنجانه ارمین با برنج دودی میدیم اخه همش ارمین که خیلی یکنواخت میشه میخای یکی دیگرم به سیخ بکشیم عزیزم انتخابش با خودت برو اون وسط یه چیزه درست و حسابی پیدا کن یه ندا به من بده بیام شقش کنم 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ حامی می کشمت... این بچه رو منحرف نکن! دههههههههههه:w00: نه بابا دیروز از در خونه خودشون گرفتم طبیعیه لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ :guntootsmiley2: خب دیگه.... جمع کنید برید سر درستون. می خوام در تاپیکو ببندم! 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ بازم تو خرابی؟این کدم برات دردسر شده ها بدبخت آرمین:ws27: ا ا ا..نزن :w127:اینجوری میشیا..ما گوشته له شده نمیخوایماااا 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ اره...فکر اونم کردیم...بهشون ارمینه سوخاری ،برنج دودی با استیکه ارمین،و خورشته فسنجانه ارمین با برنج دودی میدیم به جای شکم برو جواب اد منو بده یک ساعته add کردمت:w00::w00::w00::brodkavelarg::brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ اخه همش ارمین که خیلی یکنواخت میشه میخای یکی دیگرم به سیخ بکشیم عزیزم انتخابش با خودت برو اون وسط یه چیزه درست و حسابی پیدا کن یه ندا به من بده بیام شقش کنم حیف این شهرسازا نیستن...گوشتشون واسه ضد یکنواختی بد نبود...2 تا تپلشو میدادم شقه کنی 1 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ شبه همگی خوش خوش بگذره بهتون تا بعد بای. 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ به جای شکم برو جواب اد منو بده یک ساعته add کردمت:w00::w00::w00::brodkavelarg::brodkavelarg: واسه من؟؟؟؟ برای من درخواستی نیومده لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ حیف این شهرسازا نیستن...گوشتشون واسه ضد یکنواختی بد نبود...2 تا تپلشو میدادم شقه کنی واسه فردا ردیف کن دوتا ازون خوباشو میزنیم به بدن:ws3: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ شبه همگی خوش خوش بگذره بهتون تا بعد بای. خدافظ عزیزم. بقیه هم جمع کنید برید:w00: لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ شبه همگی خوش خوش بگذره بهتون تا بعد بای. شب خوش عزیزم:icon_pf (44)::icon_pf (44)::icon_pf (44): لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ خدافظ عزیزم. بقیه هم جمع کنید برید:w00: ما تا شام نخوریم هیجا نمیریم لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ شبت بخیر خانومی...خوابای رنگی ببینی لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ حوصلم سر رفته، یکی سر به سره منم بزاره خو لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ شبه همگی خوش خوش بگذره بهتون تا بعد بای. کجا میری ؟؟؟؟؟؟؟؟ تاز ه اول شبه 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ خدافظ عزیزم. بقیه هم جمع کنید برید:w00: eeeeeeمن تازه اشتهام باز شده ه ه ه هبذار بمونننننننننننم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده