*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ نه رو من به خاطر تو اومدم من تا 1 هستم راس یک میرم اخییییییی...مرسی شاهین جونم لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ نه پول ما به دردش نمیخوره :w00::w00::w00::w00::w00: تو اون مهندسیه معماریو پاک کن بنویس مهندسیه اسپرینُف مهندسی چیچی ینف؟ لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ همون که واست فرستاددددددددددددددددددم لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ مهندسی چیچی ینف؟ اسپرینف...لغتیست بسی جدید در فرهنگ لغات معماریروسی هستش ارمین یه رگش روسیه فکر کنم 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ مهندسی چیچی ینف؟ تو ندونی بهتره تهاجم فرهنگیه لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ مهندسی چیچی ینف؟ اسپرینف...لغتیست بسی جدید در فرهنگ لغات معماریروسی هستشارمین یه رگش روسیه فکر کنم آره دیگه انزلی رفته تو روسیه مگه جدیدا نیومدی انزلی؟ پاسپورت میخان سر ورودی لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ آره دیگه انزلی رفته تو روسیهمگه جدیدا نیومدی انزلی؟ پاسپورت میخان سر ورودی اره..فکر کنم زیر ابی تونل زدن سمت روسیه...میبینم روسا هم رفتن تو کاره کاشت برنج هااا..تو نگو مرز زیر ابی زدن 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ تو ندونی بهتره تهاجم فرهنگیه چشم و دلم روشننننننننن آره دیگه انزلی رفته تو روسیهمگه جدیدا نیومدی انزلی؟ پاسپورت میخان سر ورودی من پاسپورت دارم... بیام؟ نگفته بودی خارج زندگی می کنی آرمین 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ آره پسرمالان افریقام دارم دنبال یه جزیره ی خوب برات میگردم مامان جون چلا همه میگن اشتهام زیاده ؟تو اینجوری فکر میکنی؟من فقط میخام تو خوشحال باشی 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ اره..فکر کنم زیر ابی تونل زدن سمت روسیه...میبینم روسا هم رفتن تو کاره کاشت برنج هااا..تو نگو مرز زیر ابی زدن به کسی نگیا یه وخت میان بعد جنگ میشه ها چشم و دلم روشننننننننن من پاسپورت دارم... بیام؟ نگفته بودی خارج زندگی می کنی آرمین آره دیگه اتفاقا الان از کنسرت میام ندیدی :dancegirl2: بودم 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ ارمینم زیر ابی کار میکنه.....ارمییین چشمم روشنببینم حالا یکم روسی حرف بزن بینیم چقدر یاد گرفتی؟!! لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ ارمینم زیر ابی کار میکنه.....ارمییین چشمم روشنببینم حالا یکم روسی حرف بزن بینیم چقدر یاد گرفتی؟!! بارِو ........... کِفت لاواِ ........... آرامدِ .............. بغیشو فش بلدم لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ مامان جون چلا همه میگن اشتهام زیاده ؟تو اینجوری فکر میکنی؟من فقط میخام تو خوشحال باشی خوب زیاده دیگه...این همه درخواست...چه خبره..مامانت که از کتو کول میوفته طفلکی 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ سلام:ws44::4564: ایندفرو سلام گفتم. دفه بعد اول اومدی سلام کن نه اینکه بری دنبال مامانو خاله خاله بازی:w00: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ خوب زیاده دیگه...این همه درخواست...چه خبره..مامانت که از کتو کول میوفته طفلکی نمیخاد همشو دستش بگیره خسته میشه من کمکش میکنم لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ بارِو ...........کِفت لاواِ ........... آرامدِ .............. بغیشو فش بلدم به..چشمم روشن...بیا...زبانم یاد میگیرن فقط فوشها رو حفظ میکنن...ماشاا.. بچه ها استعدادشون تو یادگیری فوش خیلی بالاست هااا 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ سلام:ws44::4564: چی شده حامی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چته؟ لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ ایندفرو سلام گفتم.دفه بعد اول اومدی سلام کن نه اینکه بری دنبال مامانو خاله خاله بازی:w00: چشم داداش:ws44::ws44::ws44: لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::4564::4564::4564::4564::4564::4564: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده