kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ حالا که من پسر خوبیم برام یه بستنی و یه ماشین اسباب بازی و یه دوچرخه و یه لب تابه جدید و یه قایق تفریحی و یه جزیره تو افریقای جنوبی و یه جت اختصاصی و یه تانک برام میخریمیسی مامان جون من از همین الان رو اینا حساب میکنم آره پسرم الان افریقام دارم دنبال یه جزیره ی خوب برات میگردم 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ امشب هستم خداروشکر پس من رفتم با خیال راحت بخوابم توام خوش باش:icon_pf (44): لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ ووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووههه...کم نیاری...چقد درخواست!!!:jawdrop: لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ خوب خوب خوب..اینجا کی هست؟ اومدی:eyepopping: چرا تشکر نکردی خداروشکرپس من رفتم با خیال راحت بخوابم توام خوش باش:icon_pf (44): کجا میری سر شبی:w00: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ امشب هستم آرمین چی شده؟ شادو شنگولی 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ ارمییییین؟!! چرا هیچکی نیست؟ اصلا حالا که اینطور شد منم دیگه میرم....اصلا میرم دیگه برنمیگردم 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ آرمین چی شده؟ شادو شنگولی بهت پی ام دادما جواب ندادی:w00: کجایی نیستی؟ 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ ارمییییین؟!!چرا هیچکی نیست؟ اصلا حالا که اینطور شد منم دیگه میرم....اصلا میرم دیگه برنمیگردم من که هستم پایه ام:w73: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ بهت پی ام دادما جواب ندادی:w00: کجایی نیستی؟ من جواب دادم که..... گفتم: خب حتما خواسته من بگم! 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ من جواب دادم که..... گفتم: خب حتما خواسته من بگم! آها اینطوری بهتر شد 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ دیشب 4 صبح خوابیدم فردا صبحم تحویل پروژه دارم شب بخیر لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ سلام مهناااااااااااااااااااااااز.....چرا جواب پیغاممو ندادی؟ 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ مهناز امروز گازوئیل سیستمش تموم شده بود پول نداشت بخره 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ مهناز امروز گازوئیل سیستمش تموم شده بود پول نداشت بخره اخی...خوب من که دارم...به خودم میگفتی بهت میدادم لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ ارمییییین؟!!چرا هیچکی نیست؟ اصلا حالا که اینطور شد منم دیگه میرم....اصلا میرم دیگه برنمیگردم نه رو من به خاطر تو اومدم من تا 1 هستم راس یک میرم لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ اخی...خوب من که دارم...به خودم میگفتی بهت میدادم نه پول ما به دردش نمیخوره نه رو من به خاطر تو اومدم من تا 1 هستم راس یک میرم :w00::w00::w00::w00::w00: تو اون مهندسیه معماریو پاک کن بنویس مهندسیه اسپرینُف 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ سلام مهناااااااااااااااااااااااز.....چرا جواب پیغاممو ندادی؟ کدوم عزیزم؟ بابا متقاضی زیاده... تک تک! مهناز امروز گازوئیل سیستمش تموم شده بود پول نداشت بخره زغال خریدم! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده