hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ حیف که الان دارم کار میکنم وگرنه حالتو میگرفتم ای بابا منظورم تو نبودی که یه ارمین دیگه هست سر کوچه میشینن .اون معتاده .تو که ورزشکاری:ws3::ws3: لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ سلام ببخشید دیشب این نت ما قطع شد نتونستم بیام به آرمین تسلیت بگم واقعا آرمین جان از حذف آرژانتین متاسفم . آخه طفلی خیلی ضعیف بود . تازشم میومد بالا باز به اسپانیا می خورد فرقی نمی کرد . حالا اسپانیا رو داشته باش داداش . 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ برو بیرون آقا :w00::w00::w00: برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه:brodkavelarg::brodkavelarg: اینگده نمک رو زخم ما نپاشید:ws27: 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ برو بیرون آقا :w00::w00::w00:برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه:brodkavelarg::brodkavelarg: اینگده نمک رو زخم ما نپاشید:ws27: چرا ناراحت میشی دادا ؟؟؟ واسه 4 تا گل ؟؟؟ 4 تا که چیزی نیست . اگه یه نیم ساعت دیگه بازی ادامه داشت دیگه اونوقت . . . :ws28: 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ مامان نگی من دیشب چی گفتماارمین ناراحت میشه نه پسرم نمیگم فقط حواست بش باشه دست از پا خطاکرد منو صدا کن:167: 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ حیف که الان دارم کار میکنم وگرنه حالتو میگرفتم پسرم تو میتونی ترک کن روی مادرتو زمین ننداز باشه پسرم:brodkavelarg: 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ :w00::w00::w00::w00::brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg: لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ نه پسرم نمیگمفقط حواست بش باشه دست از پا خطاکرد منو صدا کن:167: حالا که من پسر خوبیم برام یه بستنی و یه ماشین اسباب بازی و یه دوچرخه و یه لب تابه جدید و یه قایق تفریحی و یه جزیره تو افریقای جنوبی و یه جت اختصاصی و یه تانک برام میخری میسی مامان جون من از همین الان رو اینا حساب میکنم لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ حالا که من پسر خوبیم برام یه بستنی و یه ماشین اسباب بازی و یه دوچرخه و یه لب تابه جدید و یه قایق تفریحی و یه جزیره تو افریقای جنوبی و یه جت اختصاصی و یه تانک برام میخریمیسی مامان جون من از همین الان رو اینا حساب میکنم حامی چقدر بد اشتهایی! لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ حامی چقدر بد اشتهایی! اگه اون نخرید تو منو به فرزندی قبول کن تو برم بخر بااشه:ws3: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ چی شده آرمین؟ اگه اون نخرید تو منو به فرزندی قبول کن تو برم بخر بااشه:ws3:من یکی رو می خوام پیدا کنم منو به فرزندی قبول کنه! دلت خوشه ها. 1 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ اینجا چه خبله شوماها کارو زندگی ندارین مردمو از کار بی کار می کنین هااااااااااااااااااا:w00: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ چی شده آرمین؟ من یکی رو می خوام پیدا کنم منو به فرزندی قبول کنه! دلت خوشه ها. بیا بابا بیا بشو بجه خودم فقط بدون اینجا اونجا نیستا باید صبح تا شب کار کنی شیر گوسفندارو بدوشی زیر مرغارو تمیز کنی الاغو غشو کنو خلاصه از این کارا دیگه 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ اینجا چه خبله شوماها کارو زندگی ندارین مردمو از کار بی کار می کنین هااااااااااااااااااا:w00: سلام سمیه. خوبی؟ پلانت به کجا رسید؟ لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ بیا بابا بیابشو بجه خودم فقط بدون اینجا اونجا نیستا باید صبح تا شب کار کنی شیر گوسفندارو بدوشی زیر مرغارو تمیز کنی الاغو غشو کنو خلاصه از این کارا دیگه 1 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ سلام سمیه. خوبی؟پلانت به کجا رسید؟ سلام مهناز جونم ممنون تو خوبی؟ همچنان مشغولیم مقطع وپرس هم که هنو یخت:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ از صبح تا حالا منم دس کمی از تو ندارم نیگلان نباش لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده