Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۸ سلام سپیده خوبی؟ مریم فکر کردی هر کی اینجا نیست خوابه ؟ من که همیشه شش صبح بیدارم لینک به دیدگاه
maryam.mehregan 112 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۸ سلام سپیده خوبی؟مریم فکر کردی هر کی اینجا نیست خوابه ؟ من که همیشه شش صبح بیدارم به به آقای سحر خیز پس الان کجایی داداشی؟داری کجا آتیش میسوزونی؟:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
maryam.mehregan 112 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۸ من همین جا منو اتیش سوزوندن؟ بچه ی معماری و آتیش نسوزوندن؟ لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۸ مریم الان داشتم تو اینترنت سرچ میکردم برای همستر می خوام برای یه نفر یکی بگیرم به نظر تو سنجاب بهتره یا همستر؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۸ سلام بر بروبچ گل . خوبید ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۸ علیک سلام داش کامیار گل ممنون . شما خوبید ؟ لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۸ يه ضربالمثل هست سحر خير باز تا كاميار باشي. اين كاميار همون كامروا هستش. سبحها ساعت 6 بيدارباش ميزنه. همستر باحالتر هست. تازه اگر طرف مقابلت هم خوشش نيومد ميتونه بخوردش. من شنيدم گوشتتش حلال هست.( شايد هم مكروه ) لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۸ ممنون علی فقط میای یه سلام میدی و میری يه ضربالمثل هست سحر خير باز تا كاميار باشي. اين كاميار همون كامروا هستش. سبحها ساعت 6 بيدارباش ميزنه. همستر باحالتر هست. تازه اگر طرف مقابلت هم خوشش نيومد ميتونه بخوردش. من شنيدم گوشتتش حلال هست.( شايد هم مكروه ) نه طرف دختره میدونم خوشش میاد و نمی خورتش اخه همستر یک نوع موشه ولی از نظر جذاب تر بودن قبول دارم که از سنجاب بهتره لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۸ داداشم يه جفتش رو داشت. مامانم ميخواست لطف بهشون كنه. برده بودتشون بيرون تو حياط هواخوري. بعد يادش رفته بود بياره تو خونه از شدت آفتاب مرده بودن خيلي حساسن. وزاد و ولد سريعي دارن 1 لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۸ داداشم يه جفتش رو داشت. مامانم ميخواست لطف بهشون كنه. برده بودتشون بيرون تو حياط هواخوري. بعد يادش رفته بود بياره تو خونه از شدت آفتاب مرده بودن خيلي حساسن. وزاد و ولد سريعي دارن خوب موش هستن دیگه به همبن دلیل زادو ولدشون زیاده حالا برم ببینم که کدومشون قشنگ تره اونو میگیرم لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۸ سلام بر همه کامیار می خوای مزدوج بشی ؟ سر گوشت میجنبه بیارش اینجا مخش رو واست بزنیم اگه هنوز زده نشده اما معل.مه که با همستر زده میشه همستر رو همه دخترا دوست دارن اما سنجاب گاز میگیره لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۸ نه سپیده ما رو چه به این کارها من به این زودی ها دم به تله نمیدم برنامه ها دارم واسه خودم 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۸ پس همستر واسه کیه دخمل همسایه؟ لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۸ كاميار اتفاقا من امروز يه سنجاب ديدم. ولي همستر نانازتره. لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۸ نه برای یکیه که مثل خواهرم می مونه لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۸ ما همه خواهر و برداريم. چون پدرمون حضرت ادم هست.:ws6: لینک به دیدگاه
maryam.mehregan 112 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۸ سلام من برگشتم!!! کامیار من تجربه داشتن هر دو تاشو دارم:w16: هم سنجاب هم همستر خیلی با نمکن سنجاب یه جوره همستر یه جور البته سنجابم سرما خورد عمرشو داد به شما اون شب حسابی گریه کردم:ws44::ws44: دلم براش خیلی سوختید اما همسترام زندن خیلی دوست داشتنی و fun دردسرشون از سنجاب کمتره شاید باورت نشه اما تا حالا به چند تا از دوستام همستر هدیه دادم همشونم راضین:ws49: 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۸ سلام مریم خوش اومدی گلم خوبی؟ من همستر نداشتم تا حالا اما خرگوشم رو قبل از اینکه چیزیش بشه دادم رفت 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده