armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ سلام به همگیخوبین؟ یه سوال ویندوزم فارسی شده چیکار کنم انگلیسی شه؟ xp یا 7? لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ حامی دیدم.خیلی کار داره که این داداش چی کار داره بگو خوب از نظر طراحی چی؟ لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ نه مال کامپیوترم xp بخدا من xp ندارم یادم رفته ولی باید بری تو contoroll panel تو قسمت font بری فارسیو remov کنی لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ ارمین:w00::w00::w00::w00:بدو دیگه لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ بخدا من xp ندارم یادم رفتهولی باید بری تو contoroll panel تو قسمت font بری فارسیو remov کنی باشه دستت درد نکنه این کارو کردم ولی درست نشد لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ ارمیییییییییییییییییییییییییییین:w74::brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ ارمیییییییییییییییییییییییییییین:w74::brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg: حامی اومدم لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ حامی اومدم اگه نمیومدی که قتلت واجب بود دیگه:167::167: لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ اگه نمیومدی که قتلت واجب بود دیگه:167::167: ببخش dc شدم آرمین درستش کردم همونیو که گفتم انجام دادی؟ لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ آرمین کجا بودی؟ هاااااااااااااااااااان؟:w00: لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ آرمین:w00: حامی:w00: شما دوتا کجا رفتین؟ ماماناتون شماهارو به من سپرده 1 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ منم اومدم ولی باز سرعته نت اومد فایینننننننننننن:w00: لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ ببخش dc شدم همونیو که گفتم انجام دادی؟ رفتم add and remove program اونجا remove کردم لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ حامی پلانت در حد خودش خوب بود اما طرحت یه اشکالی داره تو کانسپتت حالت حجم ذوزنقه داره ولی تو طراحی داخلیت خیلی فضای پرت داری نماتم که کامل نیست البته من نمیدونم استادت چی ازتون دقیقا میخاد ولی اگه ما اینو میخاستیم تحویل بدیم کلمونو میکند استاد. تو دیگه به پلانت دس نزن نماتو خوب کن ازتون ستون گذاری نمیخواد؟ 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ آرمین:w00: حامی:w00: شما دوتا کجا رفتین؟ ماماناتون شماهارو به من سپرده :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): مامانم کی میخاد درک کنه من بزرگ شدم :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ منم اومدم ولی باز سرعته نت اومد فایینننننننننننن:w00: من میگم تو یه پست میدی میری یه شیت میزنی میای کسی باور نمیکنه. انتی ویروستو remove کردی؟ درس شد؟ 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ حامی پلانت در حد خودش خوب بوداما طرحت یه اشکالی داره تو کانسپتت حالت حجم ذوزنقه داره ولی تو طراحی داخلیت خیلی فضای پرت داری نماتم که کامل نیست البته من نمیدونم استادت چی ازتون دقیقا میخاد ولی اگه ما اینو میخاستیم تحویل بدیم کلمونو میکند استاد. تو دیگه به پلانت دس نزن نماتو خوب کن ازتون ستون گذاری نمیخواد؟ ببین فرم زمین همین جوری بود دیگه(ذوزنقه) اره هنوز داشتم روش کار میکردم که گفتی بفرست ستون گزاری و جزئیات فنی نمیخاد ازمون چون باهاش ترسیم فنی داشتیم گفت تو طرح لازم نیس بهش بپردازین حالا موندم چطوری از رو 3 بعدیش مقطع بزنم چون کدم قوی نیس اگه میتونی کمک کن 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): مامانم کی میخاد درک کنه من بزرگ شدم :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده