armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ نمی دونم از دیشبه یه اخطار ویروس داد:banel_smiley_52: نمی دونم چی چی بود آنتیمم کاسپرکیه اه اه ............. همینه احتمالا آنتی ویروستو remove کن. اگه سیمانتک داری نصبش کن lsp رو میکشه. همچین که وا میکنی بسته میشه یا یکم طول میکشه تا بسته بشه؟ لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ میلتو بدهمیشه یه دقیقه بیای اینجا فقط باشی میفرستم سریع جواب بده نظرتو بگو armin.sabipour@gmail.com هستم بده بیاد لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ بابووووووووووووووووووو سرعته نتمو نیگااااااااااا:jawdrop: تورو خدا می بینی سرعتم خیلی بالاست اون وق کدم وا میشه سریع بسته میشه لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ اه اه .............همینه احتمالا آنتی ویروستو remove کن. اگه سیمانتک داری نصبش کن lsp رو میکشه. همچین که وا میکنی بسته میشه یا یکم طول میکشه تا بسته بشه؟ الان هیچ آنتی ویروسی ندارم که بنصبم قبلا نود بود اونم کاری نمی کرد:w00: همون لحظه بسته میشه تا کامل باز میشه یهو میره:w00::w00::ws44: لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ بابووووووووووووووووووو سرعته نتمو نیگااااااااااا:jawdrop: تورو خدا می بینی سرعتم خیلی بالاست اون وق کدم وا میشه سریع بسته میشه من میگم از انتی ویروسته. اینی که میگم امتحان کن: صفحه اتوکد که بالا اومد scapo نگه دار ببین میشه لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ این سمیه که میاد یه پست میزنه بعد میره یه شیت میکشه میاد:w00:مهنازم که چه عرض کنم مهناز که چی؟ هان؟ لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ مهناز که چی؟ هان؟ همینی که الان میری لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ همینی که الان میری من هستم که.... :w00: لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ من هستم که.... :w00: آره معلومه:brodkavelarg: لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ من میگم از انتی ویروسته.اینی که میگم امتحان کن: صفحه اتوکد که بالا اومد scapo نگه دار ببین میشه حالا این scapکجاس؟؟؟ لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ حالا این scapکجاس؟؟؟ :jawdrop::jawdrop: بابا scap شمال غربی ترین دکمه ی کیبورد لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ حالا این scapکجاس؟؟؟ :jawdrop::jawdrop: بابا scap شمال غربی ترین دکمه ی کیبورد لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop:بابا scap شمال غربی ترین دکمه ی کیبورد کجا بابا نکنه منظورت این Esc ها؟ لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ آره معلومه:brodkavelarg: باشه باشه... اصلا من می رم لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ کجا بابا نکنه منظورت این esc ها؟ آره همونو باشه باشه... اصلا من می رم اینم شد بهونه آخه خو تو که میخای بری چرا بهونه میگیری ارمین فرستادمبدو برو :w16: اومد الان نیگا میکنم واستیدا لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ نه نشد نگه داشتم بیشتر میمونه ولی باز میره لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ سلام به همگی خوبین؟ یه سوال ویندوزم فارسی شده چیکار کنم انگلیسی شه؟ لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ چی شد ارمینکجایی؟ حامی دیدم. خیلی کار داره که این داداش لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده