hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ سلام:w73: آره دیگه دلم واسه اسم قبلیم تنگیده بود الان خشحالم:w42::w42: مرد که گریه نمیکنه لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ مرد که گریه نمیکنه گریه من از رو شوقه همش میرفتم باشگاه اسممو میدیدم دلم تنگ میشد براش 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ گریه من از رو شوقههمش میرفتم باشگاه اسممو میدیدم دلم تنگ میشد براش گریه کن گریه قشنگه گریه سهم دله تنگه لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ گریه کن گریه قشنگهگریه سهم دله تنگه چه خطرا بچه ها کوشن لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ چه خطرا بچه ها کوشن مگه دست تو نبودن لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ حامی پلانت به کجا رسید؟ موضوع طرحت چیه؟ لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ مگه دست تو نبودن این سمیه که میاد یه پست میزنه بعد میره یه شیت میکشه میاد:w00: مهنازم که چه عرض کنم لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ سیلام به برو بچس مهراز :ws2:چطورین دوستان؟ بچه ها pc من قاط زده برنامه ها رو همش می بنده یعنی چی؟ لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ سیلام به برو بچس مهراز :ws2:چطورین دوستان؟ بچه ها pc من قاط زده برنامه ها رو همش می بنده یعنی چی؟ winet چیه؟ لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ این سمیه که میاد یه پست میزنه بعد میره یه شیت میکشه میاد:w00:مهنازم که چه عرض کنم جان آرمین با منی چیکال کنم خب pc که معلوم نی چشه کلی کار عقب مونده هم دارم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ winet چیه؟ ها ... همین xp بابا :icon_pf (34):سون که منو کشت :w00:منم همین معمولیشو نصبیدم کلی با این pc درگیرم همیشه اذیت می کنه:ws44: لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ حامی پلانت به کجا رسید؟موضوع طرحت چیه؟ پلانم خیلی وقته تموم شده سه بعدیشم تموم شده نماشم تموم شد مونده مقطه مسکونیه عزیزم فقط هنوز چون تازه کارم کد خیلی قوی نیستم لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ ها ... همین xp بابا :icon_pf (34):سون که منو کشت :w00:منم همین معمولیشو نصبیدم کلی با این pc درگیرم همیشه اذیت می کنه:ws44: اتو کدتو تو درایو ویندوزت نصب کردی؟؟؟ لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ اتو کدتو تو درایو ویندوزت نصب کردی؟؟؟ منظورت c نه اگه اونجارو میگی تو درایو e نصبیدم لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ منظورت c نه اگه اونجارو میگی تو درایو e نصبیدم آره همونو میگم آخه بعضیا تو d نصب میکنن ویندوزو تو کامپیوتر شرکتم همینطوریه ببین جدیدا یه ویروس اومده با پسوند lsp پدر اتو کدو در میاره.شاید مشکل از اون باشه آنتی ویروست چیه؟ لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ پلانم خیلی وقته تموم شدهسه بعدیشم تموم شده نماشم تموم شد مونده مقطه مسکونیه عزیزم فقط هنوز چون تازه کارم کد خیلی قوی نیستم پسر کارتو برام میل کن ببینم اشکال نداره هرجور کشیدی بده بیاد لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها تا کدو وا می کنم بسته میشه خدا من چیکار کنمممممممممممممم:ws44:یکی به دادم برسه:w00::w00: لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ آره همونو میگمآخه بعضیا تو d نصب میکنن ویندوزو تو کامپیوتر شرکتم همینطوریه ببین جدیدا یه ویروس اومده با پسوند lsp پدر اتو کدو در میاره.شاید مشکل از اون باشه آنتی ویروست چیه؟ نمی دونم از دیشبه یه اخطار ویروس داد:banel_smiley_52: نمی دونم چی چی بود آنتیمم کاسپرکیه لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ پسر کارتو برام میل کن ببینماشکال نداره هرجور کشیدی بده بیاد میلتو بده میشه یه دقیقه بیای اینجا فقط باشی میفرستم سریع جواب بده نظرتو بگو لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده