hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ آخه می دونی چیه..... این شهرسازیا فکر می کنن همه مثل خودشونن نمی دونن معماریا پشت همو دارن همیشه چش ندارن ما رو ببینن بچه ها من رفتم اسپند دود کردم یه وقت این گدا گودولا چشمون نزنن:ws3: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ پس خانوادگیه این قضیه:w16: 100% 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ چش ندارن ما رو ببیننبچه ها من رفتم اسپند دود کردم یه وقت این گدا گودولا چشمون نزنن:ws3: دستت طلا.... کور شه چشم حسود 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ حامی راس میگه آق مرتضی اینجا معمارا هوا همو دارن فهمیدی:w00::w00::w00: بله می دونستم آخه می دونی چیه..... این شهرسازیا فکر می کنن همه مثل خودشونن نمی دونن معماریا پشت همو دارن همیشه وا یعنی شما مثل ما شهرسازین ؟/ عمرا شما معمارین :2525s: چش ندارن ما رو ببیننبچه ها من رفتم اسپند دود کردم یه وقت این گدا گودولا چشمون نزنن:ws3: دادا واسه دیدن شما چش نمی خواد روح با چش دیده نمیشه. مگه نه مهناز ؟؟؟ :ws28: لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ دستت طلا.... کور شه چشم حسود ایشششششالا:ws3: 1 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها من طرحم مونده دارم کدیش می کنم مبلشم مونده :icon_pf (34):نمی دونم اینجا چیکار می کنم:jawdrop: من برم به کارم برسم (من که میدونم طاقت نمیارم باز میام...)راستی دعا کنین آرژانتین ببره لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ بله می دونستم وا یعنی شما مثل ما شهرسازین ؟/ عمرا شما معمارین :2525s: دادا واسه دیدن شما چش نمی خواد روح با چش دیده نمیشه. مگه مهناز ؟؟؟ :ws28: اره دیگه معمارا مثله روح میمونن واسه بدن معمارا هم روح این زندگین روح شهرن اگه نباشن دنیا مردس 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها من طرحم مونده دارم کدیش می کنم مبلشم مونده :icon_pf (34):نمی دونم اینجا چیکار می کنم:jawdrop: من برم به کارم برسم (من که میدونم طاقت نمیارم باز میام...)راستی دعا کنین آرژانتین ببره منم همین الان دارم روش کار میکنم دارم نما و مقطع میزنم ازش:ws2: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ بله می دونستم وا یعنی شما مثل ما شهرسازین ؟/ عمرا شما معمارین :2525s: دادا واسه دیدن شما چش نمی خواد روح با چش دیده نمیشه. مگه نه مهناز ؟؟؟ :ws28: آره مرتضی جان. برای دیدن تو چشم لازم نیست 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ منم همین الان دارم روش کار میکنم دارم نما و مقطع میزنم ازش:ws2: منم پلان کتابخونه دارم می کشم. تا بعد.... خدافظ لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ منم پلان کتابخونه دارم می کشم. تا بعد.... خدافظ خداحافظ منم رفتم:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ اره دیگه معمارا مثله روح میمونن واسه بدنمعمارا هم روح این زندگین روح شهرن اگه نباشن دنیا مردس آره مرتضی جان. برای دیدن تو چشم لازم نیست ای بابا چی شد بالاخره من روحم ؟؟؟ مهناز روحه ؟؟؟ معماری روحه ؟؟ :ws52: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ مرتضی برو بیرون... می خوام کرکره ی تاپیکو بکشم پایین. 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ بی تربیتا چرا با من خداحافظی نکردین 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ بی تربیتا چرا با من خداحافظی نکردین خدافظ.... برو بیرون دیگه 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ بی تربیتا چرا با من خداحافظی نکردین خداحافظ اقا دزده ولی چوبو خودت کش رفتی ها:ws3: 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ خدافظ.... برو بیرون دیگه باشه خداحافظ ولی یادتون باشه من خودم رفتم منو بیرون نکردین 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ خداحافظ اقا دزده ولی چوبو خودت کش رفتی ها:ws3: بچه ها ببینین چگده گشنگه دیدی گفتم چوبو یکی خورده :ws28: لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ آرژانتین آخه چراااااااااااااااااااا:w00::ws44::ws44: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده