somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ سلام اره عالی شدچه عجب یه نفر مارو دید دیشب که هر چی سلام کردم هیشکی جواب نداد منم دلم گرفت رفتم:ws44: همین خودت مهناز خانوم دیشب بودی ولی محل نذاشتی:4564: سلام آقا حامی احواله شوما خوبی ؟(دیدی چقد تحویلت گرفتم:ws3:) من که دیشب چوبو بهت دادم چیکارش کردی ها؟ 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ :2525s: آبجی ویراژ کدومه فقط تیکاف دادم اوه اوه چه جسارتا ولی جدی اگه تاپیکتون مار داره بگین من برم اره دادا اگه یه گوشه اروم نگیری نیشتم میزنه ها 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ باشهتو چرا قهر؟کی اذیتت کرده ابجی اون خنجر منو بیارین:banel_smiley_90: ببینم تو نمی تونی وسیله هاتو خودت نگه داری باید همش یکی بیاره برا ت :w00: سلام آقا حامی احواله شوما خوبی ؟(دیدی چقد تحویلت گرفتم:ws3:) من که دیشب چوبو بهت دادم چیکارش کردی ها؟ در ضمن چوب بهش ندادی پشت در گذاشتی 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ سلام آقا حامی احواله شوما خوبی ؟(دیدی چقد تحویلت گرفتم:ws3:) من که دیشب چوبو بهت دادم چیکارش کردی ها؟ مرسی عزیزم فکر کنم دست این مرتضای نامرد همونه اومده گردن کافتی میکنه لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ با عرض پوزش ما یه فوتبالی بزنیم به بدن بچه ها باهم دوست باشین این شهرسازارو محل نذارین . . . . . . تکو توک میام دعا کنین آرجانتین بزنه 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ مرسی عزیزمفکر کنم دست این مرتضای نامرد همونه اومده گردن کافتی میکنه نه داداش دست من نیست . یعنی فکر واسه یه چوب من میام اینجا گردو خاک می کنم ؟ 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ ببینم تو نمی تونی وسیله هاتو خودت نگه داری باید همش یکی بیاره برا ت :w00: در ضمن چوب بهش ندادی پشت در گذاشتی ببین عزیزم ما معمارا هیچ مشکلی با این مسائل نداریم هر کی الان بگه چوبتو بده به من من سریع میدم بهش من و بقیه نداریم که معمارا اینجورین دیگه پشت هم هستن خفن 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ با عرض پوزش ما یه فوتبالی بزنیم به بدنبچه ها باهم دوست باشین این شهرسازارو محل نذارین . . . . . . تکو توک میام دعا کنین آرجانتین بزنه مگه فوتبال 1 ساعت دیگه نیست؟ 1 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ سیلامپرس اونیه که نمیخونی ولی میره تو مغزت:dancegirl2: درس اونیه که میخونیو نمیره تو مغزت هاااااااااااااااااااااااا:jawdrop::jawdrop:چی شد؟:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ نه داداش دست من نیست . یعنی فکر واسه یه چوب من میام اینجا گردو خاک می کنم ؟ پس واسه چی اینجایی هااااااااااااااااا:w00::w00::w00: پس دست کیه؟:ws52: 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ با عرض پوزش ما یه فوتبالی بزنیم به بدنبچه ها باهم دوست باشین این شهرسازارو محل نذارین . . . . . . تکو توک میام دعا کنین آرجانتین بزنه داداش ما دعامونو واسه آرژانتین هدر نمی کنم حالا آرژانتینم بزنه از اون ور می خوره به اسپانیا بعد حذف میشه . همین الان حذف شه بهتره براش 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ مگه فوتبال 1 ساعت دیگه نیست؟ کارشناسیش حال میده نهارم نخوردم.. . . . . .میام لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ کارشناسیش حال میدهنهارم نخوردم.. . . . . .میام اسوده برو که ما بیداریم:167::167: 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ ببین عزیزم ما معمارا هیچ مشکلی با این مسائل نداریم هر کی الان بگه چوبتو بده به من من سریع میدم بهش من و بقیه نداریم که معمارا اینجورین دیگه پشت هم هستن خفن آخه ، نازی . . . پس واسه چی اینجایی هااااااااااااااااا:w00::w00::w00:پس دست کیه؟:ws52: ببینم مار چوب می خوره ؟ شاید اون خورده ؟ شایدم خودت خوردی یادت رفته ؟؟؟ :ws28: لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ مگه فوتبال 1 ساعت دیگه نیست؟ مگه اهل فوتبالم هستی من که اخرین چیزی که از فوتبال یادمه این بود که هر تیمی 17 تا بازیکن داره:ws52::ws3: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ آخه ، نازی . . . ببینم مار چوب می خوره ؟ شاید اون خورده ؟ شایدم خودت خوردی یادت رفته ؟؟؟ :ws28: هااااااااااااا؟ چییییییییییییییی؟:127fs1601347::127fs1601347::127fs1601347:من؟ لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ حامی راس میگه آق مرتضی اینجا معمارا هوا همو دارن فهمیدی:w00::w00::w00: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ مگه اهل فوتبالم هستی من که اخرین چیزی که از فوتبال یادمه این بود که هر تیمی 17 تا بازیکن داره:ws52::ws3: خب اره... فوتبال دوست دارم مامانمو ندیدی... دیشب تا 1 بیدار بود فوتبال می دید. بعد هم زنگ زد به من: واییییییییی عجب بازی توپی بود... پنالتی و اینا!!!! 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ حامی راس میگه آق مرتضی اینجا معمارا هوا همو دارن فهمیدی:w00::w00::w00: آخه می دونی چیه..... این شهرسازیا فکر می کنن همه مثل خودشونن نمی دونن معماریا پشت همو دارن همیشه 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ خب اره... فوتبال دوست دارم مامانمو ندیدی... دیشب تا 1 بیدار بود فوتبال می دید. بعد هم زنگ زد به من: واییییییییی عجب بازی توپی بود... پنالتی و اینا!!!! پس خانوادگیه این قضیه :w16: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده