Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ این خانوم ناظم هم همش میاد یا پستایی که من توش کتک می خورم تشکر می زنه یا میاد میگه سلام چه خبرا ؟؟/ در کل الکی Up می کنه :167: :w13::w13::w13: بی تربیت....:w00: صداتو رو من بلند نکن :w00: لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ بی تربیت....:w00: صداتو رو من بلند نکن :w00: چرا ؟؟؟ الان می خواستی بگی که همکار مدیر تالار معماری هستی ؟ یا اون یکی دیگه مهراز مخفف ؟ مهناز همکار رسمی اینترنتی زرنگ معماری ؟؟؟ یعنی الان می خوای از این عناوین سو استفاده کنی ؟ :w00::w00: لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ چرا ؟؟؟الان می خواستی بگی که همکار مدیر تالار معماری هستی ؟ یا اون یکی دیگه مهراز مخفف ؟ مهناز همکار رسمی اینترنتی زرنگ معماری ؟؟؟ یعنی الان می خوای از این عناوین سو استفاده کنی ؟ :w00::w00: :167::167::167::167::167: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ چرا ؟؟؟الان می خواستی بگی که همکار مدیر تالار معماری هستی ؟ یا اون یکی دیگه مهراز مخفف ؟ مهناز همکار رسمی اینترنتی زرنگ معماری ؟؟؟ یعنی الان می خوای از این عناوین سو استفاده کنی ؟ :w00::w00: حسوووووووووووووووووووووووووووووود لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ :167::167::167::167::167: دادا چماقاتو جمع کن مگه سارق اومده اینجا ؟؟؟؟ حسوووووووووووووووووووووووووووووود آخه به چی حسودی کنم به اینکه معماری ؟// :ws28::ws3: 1 لینک به دیدگاه
soofi 426 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop::jawdrop:مگه تا حالا درس میخوندی؟؟؟ فکر میکردم درس میره تو مغزم :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ دادا چماقاتو جمع کن مگه سارق اومده اینجا ؟؟؟؟ آخه به چی حسودی کنم به اینکه معماری ؟// :ws28::ws3: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ سلام حامی. خوبی؟ امتحانت خوب شد؟ 1 لینک به دیدگاه
soofi 426 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ دادا چماقاتو جمع کن مگه سارق اومده اینجا ؟؟؟؟ آخه به چی حسودی کنم به اینکه معماری ؟// :ws28::ws3: هی.....داداش....یادت نره تو تالار معماری داری ویراژ میدیاااااااااااااااااا :icon_pf (95)::icon_pf (95)::icon_pf (95): 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ دادا چماقاتو جمع کن مگه سارق اومده اینجا ؟؟؟؟ آخه به چی حسودی کنم به اینکه معماری ؟// :ws28::ws3: بیشین بینیم باااااااااااااااا:w00: میام در تاپیکتونو میبندما 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ سلام حامی. خوبی؟امتحانت خوب شد؟ سلام اره عالی شد چه عجب یه نفر مارو دید دیشب که هر چی سلام کردم هیشکی جواب نداد منم دلم گرفت رفتم:ws44: همین خودت مهناز خانوم دیشب بودی ولی محل نذاشتی:4564: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ خوب الان کیو باید یزنیم یه چوب بدین به من 1 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ درس اونیه که تو مغز آدم نمیره:w410:ولی پرس راحت میره سیلام به همگی میگم آرمین جریانه این پرسا چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ سلام اره عالی شدچه عجب یه نفر مارو دید دیشب که هر چی سلام کردم هیشکی جواب نداد منم دلم گرفت رفتم:ws44: همین خودت مهناز خانوم دیشب بودی ولی محل نذاشتی:4564: مهناز بابا میاد up دیگه ............ من که پستیدم خودت رفتی 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ سلام اره عالی شدچه عجب یه نفر مارو دید دیشب که هر چی سلام کردم هیشکی جواب نداد منم دلم گرفت رفتم:ws44: همین خودت مهناز خانوم دیشب بودی ولی محل نذاشتی:4564: من باور کن دیشب یه سر داشتم و هزار سودا. فقط میومدم up می کردم می رفتم. ناراحت نباش دیگه..... باشه؟ در ضمن من دیشب قهر بودم با همه! 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ مهناز بابا میاد up دیگه ............من که پستیدم خودت رفتی حالا ولش کن کیو بکشم برات داداش:ws3: لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ سیلام به همگی میگم آرمین جریانه این پرسا چیه؟ سیلام پرس اونیه که نمیخونی ولی میره تو مغزت:dancegirl2: درس اونیه که میخونیو نمیره تو مغزت لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ :2525s: هی.....داداش....یادت نره تو تالار معماری داری ویراژ میدیاااااااااااااااااا :icon_pf (95)::icon_pf (95)::icon_pf (95): آبجی ویراژ کدومه فقط تیکاف دادم بیشین بینیم باااااااااااااااا:w00:میام در تاپیکتونو میبندما اوه اوه چه جسارتا سلام اره عالی شدچه عجب یه نفر مارو دید دیشب که هر چی سلام کردم هیشکی جواب نداد منم دلم گرفت رفتم:ws44: همین خودت مهناز خانوم دیشب بودی ولی محل نذاشتی:4564: ولی جدی اگه تاپیکتون مار داره بگین من برم 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ من باور کن دیشب یه سر داشتم و هزار سودا.فقط میومدم up می کردم می رفتم. ناراحت نباش دیگه..... باشه؟ در ضمن من دیشب قهر بودم با همه! باشه تو چرا قهر؟کی اذیتت کرده ابجی اون خنجر منو بیارین:banel_smiley_90: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده