afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ نه دادا عیب که ندارهگردو خاک عیب داره خو ماسک بزن لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ چرا داد و بیداد می کنی آرمین؟ هان؟:167: فخت بلدی up کنی :w00::w00::w00: خو ماسک بزن چی میگی بیشین بینیم بااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ فخت بلدی up کنی :w00::w00::w00: چی میگی بیشین بینیم بااااااااااااااااااااا به جون خودم نشستم لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ آرمین چته؟ اعصاب نداریا :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ هروخت خاستی بیا . . . . . . . . . . اینجا هیشکی نیست:w00::w00: بهتله نیام :banel_smiley_52:چلا دهفا می کنی خو؟:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ شب بخیرمن رفتم :jawdrop::jawdrop::jawdrop: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااااااااام. من اووووووومدم 1 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ منم ویومدم سیلام به همگی :ws3: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااااااااام. من اووووووومدم سلام بازم up کردی الان میری پیدات نمیشه منم ویومدم سیلام به همگی :ws3: سیلام سیلام 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ نخیرم ارمین خان. من هستم بچه ها یه سئوال: تالار معماری چی کم و کثر داره؟ لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ من معمار نیستم اما : دلیل نمیشود که معماران را دوست داشته باشم . . .! پ.ن : مهناز لوبیا پلو خوشمزه بود . . .!!؟ لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ چطوری آقا آرمین؟ اون موقع عصبانی بودیا نه؟:banel_smiley_52: مهناز جونم تو چطوری خوبی؟:ws2:میگم بروبچس معمار اسمه این تاپیکو عوض کنیم بهتر نیس؟ بذاریم گفتمان مهرازان چطوره؟ 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ چطوری آقا آرمین؟ اون موقع عصبانی بودیا نه؟:banel_smiley_52: مهناز جونم تو چطوری خوبی؟:ws2:میگم بروبچس معمار اسمه این تاپیکو عوض کنیم بهتر نیس؟ بذاریم گفتمان مهرازان چطوره؟ آره یکم بودم موافقم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ جواب سئوال من چی شد؟ هان؟:w00::w00::w00: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ من معمار نیستم اما : دلیل نمیشود که معماران را دوست داشته باشم . . .! پ.ن : مهناز لوبیا پلو خوشمزه بود . . .!!؟ آره خوشمزه بود. لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ جواب سئوال من چی شد؟ هان؟:w00::w00::w00: آخه الان کل فلسفه معماریو چطوری بریزیم بیرون . . . . . . . . . درموردش باهات اختلاط میکنم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده