arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ تو که هنوز اینور دری پس بگه چرا سوز میادبرو درم ببند سوختگی دماغت از نوع C هست , یعنی به استخونش رسیده :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ یه نفرو میشناسم سال 78 رتبه .... المپیاد ریاضی شد سال 79 تردوند هم المپیاد ریاضی مقام آورد هم المپیاد کامپیوتر:icon_pf (17): سال 80 رتبه ... مسابقات برنامه نوسی به زبان پاسکال در تهران شد سال 81 رفت دانشگاه ریاضی کاربردی خوند:obm: سال 85 همرو ول کرد و رفت دنبال عشقش اون عشق معماری بود 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ یه نفرو میشناسم سال 78 رتبه .... المپیاد ریاضی شد سال 79 تردوند هم المپیاد ریاضی مقام آورد هم المپیاد کامپیوتر:icon_pf (17): سال 80 رتبه ... مسابقات برنامه نوسی به زبان پاسکال در تهران شد سال 81 رفت دانشگاه ریاضی کاربردی خوند:obm: سال 85 همرو ول کرد و رفت دنبال عشقش اون عشق معماری بود اون کسی نبود جز...... 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ اون کسی نبود جز...... بگو دیگه 1 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ pooran. mehr نگو مهناز شاید نخواد کسی بدونه 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ سلام ladis & jentelman خوب چه خطره اینجا ............ برید کنار که اصل معمار اومد 2 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ سلام ladis & jentelmanخوب چه خطره اینجا ............ برید کنار که اصل معمار اومد armin in gooyo in meydam daste shoma ma ke raftim donbale ye loghme eshgh 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ نگو مهناز شاید نخواد کسی بدونه گفتم دیگه.... 1 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ سلام به معماران گل مام اومدیم یالااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ armin in gooyo in meydam daste shoma ma ke raftim donbale ye loghme eshgh چه خبر هست اینجا:w00: این افشین کیه؟؟ سلام به معماران گل مام اومدیم یالااااااااااا سلام گل شما هستی مهراز جان لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ armin in gooyo in meydam daste shoma ma ke raftim donbale ye loghme eshgh صد بار بهت گفتم فارسی بنویس:w00: تکرار نشه. سلام به معماران گل مام اومدیم یالااااااااااا بههههههههه گل دختر. خوش اومدی. چه خبر هست اینجا:w00:این افشین کیه؟؟ سلام گل شما هستی مهراز جان مهراز کیه؟ 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ آخه تو چه جور معماری هستی که نمیدونی مهراز چیه:w00: معمار عربیه مهراز فارسیه 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ آخه تو چه جور معماری هستی که نمیدونی مهراز چیه:w00:معمار عربیه مهراز فارسیه من می دونم مهراز یهنی چی. آخه تو مهندسان یه نفر بود که ایدیش مهراز بود... گفتم شاید اسما رو اشتباه کردی. 1 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ جدا منم فک کردم اسممو اشتب گفتی پس یه چی امروز یاد گرفتم مرسی 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ جدا منم فک کردم اسممو اشتب گفتی پس یه چی امروز یاد گرفتم مرسی آره بابا جایی که مهناز باشه فقط در حاله یاد گرفتنی :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ خب دیگه چیا بلدین ؟ به منم یاد بدین:ws2: لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ چی میخای؟؟ چیا بلد نیستی؟ بپرس مهناز میاد جفاب میده لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ ما که اوله راهیمو هنو چیزی یاد نداریم این دنیا واسه یاد گرفتنه خیلی چیزاست مونده کو تا یاد گرفتنو تجربه پیدا کردن (اوه ادامه بدم میشه فلسفه)... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده