hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ خداییش عجب ترمی هم انصراف دادی ها داشت با زندگیم بازی میکرد(اینو جدی میگم)داشتم مریض میشدم دیدین وقتی قراره به زور یه کاری که دوسش ندارین انجام بدین چه حالی دارین منم اونجوری بودم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ اره عزیزم تستیه ولی فکر کن یه نفر یه کتابو نوشته که میان میدن بهت تا بخونی استاد که نداره بعد یکی دیگه میاد از تهران سوالارو طرح میکنه میفرسته واسه مراکز بعد یکی دیگه هم تو مرکز استان تصحیح میکنه حالا فکر میکنی تو این شرایط میشه نمره گرفت؟ البته همش تستی نیستا دو سوم تستیه منم که نمیرم کلاس فقط شب امتحان معلممون تو پیش دانشگاهی می گفت مدرک پیام نور از آزاد معتبر تره البته از بعضی هاشون لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ داشت با زندگیم بازی میکرد(اینو جدی میگم)داشتم مریض میشدمدیدین وقتی قراره به زور یه کاری که دوسش ندارین انجام بدین چه حالی دارین منم اونجوری بودم جدی می گی؟ لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ داشت با زندگیم بازی میکرد(اینو جدی میگم)داشتم مریض میشدمدیدین وقتی قراره به زور یه کاری که دوسش ندارین انجام بدین چه حالی دارین منم اونجوری بودم مثل درس عربی برا من تو کنکور آخرش 15 درصد زدم ادم دلش می خواد سرشو بکوبه به دیوار لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ منم که نمیرم کلاس فقط شب امتحان معلممون تو پیش دانشگاهی می گفت مدرک پیام نور از آزاد معتبر تره البته از بعضی هاشون کجا میخونی شما؟ لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ جدی می گی؟ مهناز جان اینو واقعا جدی گفتم امیدوارم که هیچکی تو اون موقعیت قرار نگیره 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ نه روزانه خدا روشکر که پیام نور نیستی لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ من تا زمانی که وارد معمارری نشده بودم تمام حرفایی که راجع به علاقه به رشته میشنویدم رو باور نداشتم و میگفتم اینا همش شعاره ولی حالا ایمان اوردم که عشق وعلاقه تو ادامه تحصیل چقدر مهمه 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ تقریبا می فهمم چی می گی. فکر کن وقتی اومدم اینجا... تو چشمام نگاه کردن نامردا گفتن نهایتا 14 واحدتو قبول می گنیم دلیل: اسم درسا فرق داره! مثلا اینجا ریاضی 2 ندارن به جاش Calcules 2 دارن. فکر کن!:w00: منم گفتم بهتر. می رم دنبال رشته ای که دوست دارم 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ تقریبا می فهمم چی می گی. فکر کن وقتی اومدم اینجا... تو چشمام نگاه کردن نامردا گفتن نهایتا 14 واحدتو قبول می گنیم دلیل: اسم درسا فرق داره! مثلا اینجا ریاضی 2 ندارن به جاش calcules 2 دارن. فکر کن!:w00: منم گفتم بهتر. می رم دنبال رشته ای که دوست دارم بهترین کار دنیا رو کردی فکرشو بکن وقتی میخاستم انصراف بدم مامانم گریش در اومد(قربونش برم) و خیلی ها هم فکر میکردن ریسکه بزرگیه چون امکان داش قبول نشم ولی خدارو شکر که قبول شدمن با رتبه 9 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ بهترین کار دنیا رو کردیفکرشو بکن وقتی میخاستم انصراف بدم مامانم گریش در اومد(قربونش برم) و خیلی ها هم فکر میکردن ریسکه بزرگیه چون امکان داش قبول نشم ولی خدارو شکر که قبول شدمن با رتبه 9 باریکلا... آفرین. الان خیلی خوشحالم.... خیلی. با اینکه خیلی ها بهم تعنه زدن ولی من از رو نرفتم. 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ من تا زمانی که وارد معمارری نشده بودم تمام حرفایی که راجع به علاقه به رشته میشنویدم رو باور نداشتم و میگفتم اینا همش شعاره ولی حالا ایمان اوردم که عشق وعلاقه تو ادامه تحصیل چقدر مهمه من به ریاضی علاقه دارم بعد به کامپیوتر چون بیشتر کاراش با هوشه همیشه از هنر متنفر بودم برا همین معماری بدم میومد یکی از اقواممون عمران بود برا همین از عمران هم بدم میومد حوصله ی فرمول حفظ کردن نداشتم برا همین از برق هم بدم اومد مکانیکو دوست داشم ولی الان که فهمیدم همه اش حفظیاتیه دیگه ازش بدم میاد 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ باریکلا... آفرین.الان خیلی خوشحالم.... خیلی. با اینکه خیلی ها بهم تعنه زدن ولی من از رو نرفتم. هیشکی اندازه خودت مهم نیس ادم باید پای علایقش وایسته 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ اخ که نمیدونی چه حالی داره وقتی یه طرح میزنی و بهش پر و بال میدی وایییییییییی من باهاش زندگی میکنم باهاش نفس میکشم شاید خیلیا که معماری میخونن اندازه من قدرشو ندونن :w16: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ البته فکر کنم مهناز منظورمو خوب بفهمه مگه نه مهناز جان 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ هیشکی اندازه خودت مهم نیسادم باید پای علایقش وایسته یه نفری به من گفت: ببین من چند تا معمار می شناسم آخر شدن نقاش و بنا!!!! منم یه لبخند ملیح زدم بهش و گفتم: جدی؟ چه جالب. پس معلومه اینا دنبال علاقشون نبودن. بعد هی می گفت: دختر من عمران دانشگاه مریلند خونده - عمران بهتره. منم گفتم: اتفاقا منم باید واحدامو انتقال بدم دانشگاه مریلند . اون جوری که من می دونم دانشگاه سوم معماری تو آمریکاست. آقاه رو می گی: :jawdrop: همین! 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ اخ که نمیدونی چه حالی داره وقتی یه طرح میزنی و بهش پر و بال میدی وایییییییییی من باهاش زندگی میکنم باهاش نفس میکشم شاید خیلیا که معماری میخونن اندازه من قدرشو ندونن :w16: وایییییییی خیلی خوبههههههههههههه - خیلی دوسش می دارم. همش دست خود ادمه. البته فکر کنم مهناز منظورمو خوب بفهمهمگه نه مهناز جان بهله. 100% لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده