hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ ا, چه خوب که تو هم فارسی بلدی باشه 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ فکر کنم این ازون مورداست که الان داره اتفاق میوفته خو دیگه اون نکته رو برا تو گفتم خودم معادلات رو همینطوری افتادم لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ خو دیگه اون نکته رو برا تو گفتم خودم معادلات رو همینطوری افتادم این درسه زیاد مشکل نیس وگرنه منم اونقدا بیخیال نیستم تو درسای مهم 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ ببخشید رشته ی شما چیه؟ برق به زبون خودمونی همون سخترین رشته , البته من شاخشو شکوندم :167: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ برق به زبون خودمونی همون سخترین رشته , البته من شاخشو شکوندم :167: ایول تو مردی اصلا دنیا دیگه مثله تو نداره :scared9::scared9: 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ ایولتو مردی اصلا دنیا دیگه مثله تو نداره :scared9::scared9: کجاشو دیدی؟ تو کشتارگاه پر از همچین آدماییه 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ برق به زبون خودمونی همون سخترین رشته , البته من شاخشو شکوندم :167: آهااااااان... بعد ببخشید کدوم دانشگاه؟ 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ کجاشو دیدی؟ تو کشتارگاه پر از همچین آدماییه والا تو کشتارگاها معمولا گاو و گوسفند وجود داره حالا نمیدونم شما اونجا چیکار میکونی:banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ برق به زبون خودمونی همون سخترین رشته , البته من شاخشو شکوندم :167: کی گفته، سخت ترین رشته مال ماست :w00: پدر بچه ها رو در آورده 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ کی گفته سخت ترین رشته مال ماست :w00:پدر بچه ها رو در آورده باشه خب. دعوا نداره که خدایی قبول دارم کامپیوتر یکی از سخت ترین رشته هاست. 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ باز شروع شد من کامپیوتر هم خوندم معماری هم دارم میخونم خدایی معماری رشته پر کاریه والبته اگر هنر و خلاقیت هم نداشته باشی واست سخت میشه 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ باز شروع شدمن کامپیوتر هم خوندم معماری هم دارم میخونم خدایی معماری رشته پر کاریه والبته اگر هنر و خلاقیت هم نداشته باشی واست سخت میشه کاملا باهات موافقم. منم قبلا برق خوندم. برق سخت نیست - سنگینه. معماری کار میبره- فکر- ایده- ابتکار عمل و...... 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ باز شروع شدمن کامپیوتر هم خوندم معماری هم دارم میخونم خدایی معماری رشته پر کاریه والبته اگر هنر و خلاقیت هم نداشته باشی واست سخت میشه کدوم دانشگاه کامپیوتر خوندی لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ کدوم دانشگاه کامپیوتر خوندی پیام نور 8 ترم خوندم ولی انصراف دادم رفتم پی عشقم (معماری) 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ کاملا باهات موافقم.منم قبلا برق خوندم. برق سخت نیست - سنگینه. معماری کار میبره- فکر- ایده- ابتکار عمل و...... اینطور که معلومه کامپیوتر مثل معماری تا برق لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ پیام نور 8 ترم خوندم ولی انصراف دادم رفتم پی عشقم (معماری) پیام نور سوالاش تستیه؟ لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ اینطور که معلومه کامپیوتر مثل معماری تا برق آره. برق راه حل مشخصه باید یاد گرفت. یه مدار هست 1-3 راه حل داره. نهایتا پیچیدش می کنن. وگرنه ابتکار عمل خاصی نمی خواد. من هم خواهرم کامپیوتر خونده هم شوهرم. واقعا ارور می دم بعضی وقتا. هر روزززز یه کتاب جدید دستشونه! 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ پیام نور سوالاش تستیه؟ اره عزیزم تستیه ولی فکر کن یه نفر یه کتابو نوشته که میان میدن بهت تا بخونی استاد که نداره بعد یکی دیگه میاد از تهران سوالارو طرح میکنه میفرسته واسه مراکز بعد یکی دیگه هم تو مرکز استان تصحیح میکنه حالا فکر میکنی تو این شرایط میشه نمره گرفت؟ البته همش تستی نیستا دو سوم تستیه 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ پیام نور 8 ترم خوندم ولی انصراف دادم رفتم پی عشقم (معماری) خداییش عجب ترمی هم انصراف دادی ها لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده