hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ اکی اون که ردیفهبرو بشین هرچی به ضررت بود بنویس از صبح تا حالا فقط 4 تا سوال خوندم یکی شو هم تقلب نوشتم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ از صبح تا حالا فقط 4 تا سوال خوندم یکی شو هم تقلب نوشتم:icon_pf (34): تقلب بلدی بنویسی یا بهت یاد بدم؟ لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ تقلب بلدی بنویسی یا بهت یاد بدم؟ بلدم و از اخرین تکنولوژی ها هم استفاده میکنم ولی ادم باید همیشه چیزی یاد یگیره راه خوب داری بگو 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ بلدم و از اخرین تکنولوژی ها هم استفاده میکنم ولی ادم باید همیشه چیزی یاد یگیره راه خوب داری بگو راه خودتو بوگو. من برای فرمول و اینا راه زیاد دارم. بهترینش اینه که تو در ماشین حساب با مداد بنوسی.... محشره. بعضی درسا دیدی الکین و فقط باید پاس کرد؟ عمرا هم به درد نمی خورن؟ برای اون درسا باید تقلب کرد. 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ راه خودتو بوگو.من برای فرمول و اینا راه زیاد دارم. بهترینش اینه که تو در ماشین حساب با مداد بنوسی.... محشره. بعضی درسا دیدی الکین و فقط باید پاس کرد؟ عمرا هم به درد نمی خورن؟ برای اون درسا باید تقلب کرد. آخه واسه دینی کی ماشین حساب میبره قشنگ:jawdrop: برو بیگیر بخاب بابا آخر وختی اینجوری :dancegirl2: شدی :w00::w00: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ آخه واسه دینی کی ماشین حساب میبره قشنگ:jawdrop:برو بیگیر بخاب بابا آخر وختی اینجوری :dancegirl2: شدی :w00::w00: مهندس من گفتم برای درسای فرمول دار نه معمولی. برای معمولیا درب جامدادی توپه. 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ راه خودتو بوگو.من برای فرمول و اینا راه زیاد دارم. بهترینش اینه که تو در ماشین حساب با مداد بنوسی.... محشره. بعضی درسا دیدی الکین و فقط باید پاس کرد؟ عمرا هم به درد نمی خورن؟ برای اون درسا باید تقلب کرد. من یه بار کل کتابو با دوربین عکس گرفتم ریختم رو گوشیم و همه رو نام گذاری کردم . هوا زیاد سرد نبود ولی مجبور بودم با کاپشن برم که بتونم اون زیر کارمو انجام بدم همه:jawdrop::jawdrop:نگاه میکردن 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ البته موبایل مال دانشگاه قبلیم بود اینجا خیلی گیرن نمیشه تکون بخوری یکی میاد یکی میره:icon_pf (34)::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ بلدم و از اخرین تکنولوژی ها هم استفاده میکنم ولی ادم باید همیشه چیزی یاد یگیره راه خوب داری بگو تقلب نکن پسر ارزش نداره. من یه بار تو یونی سر امتحان خاستم تقلب کنم از شانس گندم یه دفه رئیس دانشگاه اومد تو. راست اومد پشت سر من واستاد ناکس منم تی سرتم کوتاه بود از پشت .............(سانسور) آقا 5 دقیقه اونجا واستاد من دیگه داشتم سکترو میزدم. گفتم الان به لباسم گیر میده جامو عوض میکنه.تقلبه هم زیر ورقم بود. وای اگه لو میرفتم ...................:icon_pf (34): نمره فدای سرت آبروم میرفت.کلی واسه خودمون برو بیا داریم تو یونی 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ من یه بار کل کتابو با دوربین عکس گرفتم ریختم رو گوشیم و همه رو نام گذاری کردم .هوا زیاد سرد نبود ولی مجبور بودم با کاپشن برم که بتونم اون زیر کارمو انجام بدم همه:jawdrop::jawdrop:نگاه میکردن البته موبایل مال دانشگاه قبلیم بوداینجا خیلی گیرن نمیشه تکون بخوری یکی میاد یکی میره:icon_pf (34)::icon_pf (34): بابا خیلی پیشرفته کار می کنی. البته ما هم تمام کلاسامون دوربین مدار بسته داره. خیلیییی خفنه. 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ تقلب نکن پسر ارزش نداره.من یه بار تو یونی سر امتحان خاستم تقلب کنم از شانس گندم یه دفه رئیس دانشگاه اومد تو. راست اومد پشت سر من واستاد ناکس منم تی سرتم کوتاه بود از پشت .............(سانسور) آقا 5 دقیقه اونجا واستاد من دیگه داشتم سکترو میزدم. گفتم الان به لباسم گیر میده جامو عوض میکنه.تقلبه هم زیر ورقم بود. وای اگه لو میرفتم ...................:icon_pf (34): نمره فدای سرت آبروم میرفت.کلی واسه خودمون برو بیا داریم تو یونی اره درست میگی:127fs1601347: ولی این ذات پلید و خبیث اجازه نمیده دیگه:127fs1601347: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ مهندس من گفتم برای درسای فرمول دار نه معمولی. برای معمولیا درب جامدادی توپه. آخه کدوم پسرو دیدی با خودش جامدادی ببره یونی:jawdrop: من که خودکارم همرام نمیبرم سر امتحان از مسئول اموزشم میگیرم. خانم مهرزاد(آخ قوربونش بشم من) 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ آرمین کاملا باهات موافقم. البته بستگی به مراقب هم داره. 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ بابا خیلی پیشرفته کار می کنی. البته ما هم تمام کلاسامون دوربین مدار بسته داره. خیلیییی خفنه. اره جدیدا این دوربینام شده قوز بالا قوز نمیدونی حواست به ادما باشه یا لنزا 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ بابا خیلی پیشرفته کار می کنی. البته ما هم تمام کلاسامون دوربین مدار بسته داره. خیلیییی خفنه. بابا با کلاس خیال کردی چی ما نداریم؟؟؟؟؟؟؟ ماهم مدار بسته داریم هم دسگاه قطع آنتن موبایل. برو بگیر بخاب تو:w00: لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ آرمین کاملا باهات موافقم.البته بستگی به مراقب هم داره. مراقبای ما مثل سگ حاجی فرج میمونن آدمو گاز میگیرن:w410: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ آخه کدوم پسرو دیدی با خودش جامدادی ببره یونی:jawdrop:من که خودکارم همرام نمیبرم سر امتحان از مسئول اموزشم میگیرم. خانم مهرزاد(آخ قوربونش بشم من) اخ منم قربونش برم:ws3: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ اخ منم قربونش برم:ws3: عخشه منه این مهرزاد. من اصلا شماره صندلیمم نیگا نمیکنم. همچین که میرم تو سالن منو میبینه میگه آرمین جای تو فلان جاست . . . . . مهناز:w00: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ کلاسامونو بخوام توضیح بدم کف می کنید. اصلانم با کلاس نیست. مسخره ست. فکر کنید در کلاسامون با کارت باز می شه. یه روز برق رفت... همه تو راهرو ها بودن... در کلاسا باز نمی شد! آیییییی می خندیدم بهشون. 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ عخشه منه این مهرزاد.من اصلا شماره صندلیمم نیگا نمیکنم. همچین که میرم تو سالن منو میبینه میگه آرمین جای تو فلان جاست . . . . . مهناز:w00: چی می گی؟ آخه من ساعت 7:25 برم بخوابم؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده