armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ پس چرا ایستایی 9.5 اون وقت متره 19 هااااااااا:jawdrop::jawdrop::jawdrop: بحث سر منه؟؟:eyepopping: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ پس چرا ایستایی 9.5 اون وقت متره 19 هااااااااا:jawdrop::jawdrop::jawdrop: جفتشون آسونه آهاناز اون لحاظ از کدوم لحاظ؟ 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ از اون لحاظ که تو تو متره 19 شدی تو ایستایی 9/5 1 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ جفتشون آسونهپس چیه ماجرا این اختلافه 10 نمره ای؟؟ من که ایستایی همون اول پاسیدم ولی متره هنو نه:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ از اون لحاظ که تو تو متره 19 شدی تو ایستایی 9/5 آخه ایستاییو اصن نخوندم رفتم امتحان. متره هم نخوندم. مگه متره اینقد سخته که همه تو هنگین؟؟ بگو بینم وزن یه شاخه میل گرد نمره 18 چند کیلویه؟ بلد نیستی بگو بهت یاد بدم کف کن لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ نه سخت نیست نسبت به ایستایی سختره بلد نیستم یاد بده کف کنم لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ نه سخت نیست نسبت به ایستایی سختره بلد نیستم یاد بده کف کنم مساحت سطح مقطع میل گرد*طول هرشاخه(12 متر)*جرم مخصوص آهن اینارو حساب کنی در هم ضرب کنی وزنش بدست میاد 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ جفتشون آسونهپس چیه ماجرا این اختلافه 10 نمره ای؟؟ من که ایستایی همون اول پاسیدم ولی متره هنو نه:banel_smiley_52: آخه نخوندم ایستاییو پروژه داشتم واسه کار بیرون. باید همون صبح امتحان میرفت واسه پروانه 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ آخ ... آخ ... ببین دوتا درس از عمران بهشون دادن گریشون در اومده ... آخ ... آخ :ws47::ws47::ws47: 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ آخ ... آخ ...ببین دوتا درس از عمران بهشون دادن گریشون در اومده ... آخ ... آخ :ws47::ws47::ws47: باز دوتا معمار دارن بحث میکنن یه اسکلت اومد وسط برو آقا دهههههه:w00: 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ آخ ... آخ ...ببین دوتا درس از عمران بهشون دادن گریشون در اومده ... آخ ... آخ :ws47::ws47::ws47: کی؟معمارا؟ ما که شاخ ایستایی و متره رو خیلی وقته شکستیم تازه ایستایی رو به عمرانا یاد میدیم فقط داریم در مورد درسای زمختتون میحرفیم :ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ عمرانیا دیکتشون و برن درست کنن- محاسبات طلبشون! از شما هم سپاس گذارم خب امیدوارم بتونیم در کنار هم و با کمک هم تالار رو به موفقیت برسونیم با "ذ" نیست با "ز" هست! 4 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ کی؟معمارا؟ما که شاخ ایستایی و متره رو خیلی وقته شکستیم تازه ایستایی رو به عمرانا یاد میدیم فقط داریم در مورد درسای زمختتون میحرفیم :ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3: ای بابا معمار جون اینا یه حرفی میزنن دیگه. بهشون بگو مقاومت مصالح اینجوری:jawdrop::w410: میشن 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ امان از دست این عمرانی ها که فکر می کنن تافته ی جدا بافته هستن. دوستان عمرانی برید چکمه هاتونو بپوشید به سیمان ها آب بدید! 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ باز دوتا معمار دارن بحث میکنن یه اسکلت اومد وسطبرو آقا دهههههه:w00: جان ارمین جملتو که خوندم همچین خندیدم که فکر کنم تا 2 تا خیابون بالاتر صداش رفت :ws28: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ جان ارمین جملتو که خوندم همچین خندیدم که فکر کنم تا 2 تا خیابون بالاتر صداش رفت:ws28: دقیقا 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ من صبح کله سحر امتحان دارم نمیدونم اینجا چه غلطی میکنم:banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ من صبح کله سحر امتحان دارم نمیدونم اینجا چه غلطی میکنم:banel_smiley_4: چی داری؟ 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ دینی:ws3:(اندیشه) اکی اون که ردیفه برو بشین هرچی به ضررت بود بنویس 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده