hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ سلام پسرآره چی هست حالا سخته؟:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ چی هست حالا سخته؟:banel_smiley_52: :w00::w00: تو نمیدونی ایستاییه قول تشن چیه؟؟ ترم چندی؟ 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ :ws27::ws27::ws27: :ws27: نزن بابا نزن خسته میشی میخای تو وایسا من بزنم ارمین جون 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ نزن بابا نزن خسته میشیمیخای تو وایسا من بزنم ارمین جون زدنم داره دیگه هرکیم باشه میزنه همرو بالای 17 بشی بعد بخاطر یه آدم گوسفند نما ایستاییو بشی 9.5 آبروت بره:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ زدنم داره دیگههرکیم باشه میزنه همرو بالای 17 بشی بعد بخاطر یه آدم گوسفند نما ایستاییو بشی 9.5 آبروت بره:icon_pf (34): قضیه گوسفند نما چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ قضیه گوسفند نما چیه؟ ایشالله بری سر کار گیر بعضی از این کارفرماهای بلا نسبت زبون نفهم بیوفتی بعد توام میگی گوسفند. اگه یه روز تحمل میکرد واسه کارش الان من نیفتاده بودم 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ ایشالله بری سر کار گیر بعضی از این کارفرماهای بلا نسبت زبون نفهم بیوفتی بعد توام میگی گوسفند.اگه یه روز تحمل میکرد واسه کارش الان من نیفتاده بودم احساس همدردیو حال کن:4564::4564: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ احساس همدردیو حال کن:4564::4564: 0.5 نمررو از حلقوم استاد میکشم بیرون. فک کن آرمین تو j.b.h واحد بیفته بعد قبول نشه:jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
sakav 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ :icon_pf (34):akheeeeeeeeeeeey yaniba 9.5 oftadi?????????????? yani chi aberooye har chi memare bordiiiiiiii adam metre ro 19 beshe istaee ro byofteeeeeeeeeee to dige ki hasti 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ :icon_pf (34):akheeeeeeeeeeeeyyaniba 9.5 oftadi?????????????? yani chi aberooye har chi memare bordiiiiiiii adam metre ro 19 beshe istaee ro byofteeeeeeeeeee to dige ki hasti :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ آرمین آبروت رفت دیگه :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ آرمین آبروت رفت دیگه :icon_pf (34): اِی باباااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ راس میگی واقعا با 9.5 افتادی ایستاییو ؟:icon_pf (34):واییییییییییییییییییییییی یعنی ایستایی از متره سخت تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ نه بابا متره سختره پس چرا ایستایی 9.5 اون وقت متره 19 هااااااااا:jawdrop::jawdrop::jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده