alireza&sepide 5478 ارسال شده در 6 فروردین، 2010 انوشه جونم بگو من برات انجام میدم کارای خودمم میندازم گردن علیرضا طفلی بهش زنگیدم نمیتونست به حرفه 2 شب نخوابیده بودش یه ریز سر کاراش و ماکت و شیتاش بود دلم کلی سوخت و دعواش کردم
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 6 فروردین، 2010 بووووووووووسهرچند هنوز به پای شما نمیرسه کارمون.... ولی بی شوخی میگم هرجا خسته شدی کمک خواستی بگو خودمو میرسونم :4chsmu1:آخرش اینه که میام مدادتو میتراشم یکمم روحیه میدم بر میگردم میسیییییییییییییییییییییییییییی ای جانم بسین میرم واست چایی میارم گلم همین که پیشم هستی خودش کلی روحیست کامیار ساکت شدی:brodkavelarg:
Anooshe 11040 مالک ارسال شده در 6 فروردین، 2010 نه مرسی عسیسم شب بیداریه این کاراررو دوست دارم به خصوص وقتی به آخرای کارم میرسه یکی با لیوان چایی میاد بالا سرم که نظر بده(با هر حرکت اون لیوان بند بند بدنم میلرزه:4chsmu1:) این لیوان چایی مثل حکم مرگ میمونه که اگه بریزه رو کارت دیگه هیچی.... 1
Anooshe 11040 مالک ارسال شده در 6 فروردین، 2010 میسیییییییییییییییییییییییییییی ای جانم بسین میرم واست چایی میارم گلم همین که پیشم هستی خودش کلی روحیست کامیار ساکت شدی:brodkavelarg: مرسییییییییی سپیده این ژستی که گرفتی چه بهت میادا خب اینجوری که بیشتر کامیارم میترسونی با لطافت صداش کن
Architect 3224 ارسال شده در 6 فروردین، 2010 سپیده ببخشید یه هویی( ) رفتم میبینم تو و انوشه خوب همو تحویل میگیرین سلام به بچه های باحال معماری سلام مهندس ابرام خوبی؟ از امتحانات چه خبر؟
maryam.mehregan 112 ارسال شده در 6 فروردین، 2010 نه مرسی عسیسمشب بیداریه این کاراررو دوست دارم به خصوص وقتی به آخرای کارم میرسه یکی با لیوان چایی میاد بالا سرم که نظر بده(با هر حرکت اون لیوان بند بند بدنم میلرزه:4chsmu1:) این لیوان چایی مثل حکم مرگ میمونه که اگه بریزه رو کارت دیگه هیچی.... آییییییییییییی گفتی از اعماق دل من حرف زدی اگه خواستی دوستتو نفرین کنی بگو ایشالا شب تحویل پروژت چایی بریزه رو شیتت یا ایشالا یکی خیلی اتفاقی پاشو بزاره رو ماکتت و ....:ws28:. یه سوال:ws52: اینایی که دارین در موردش حرف میزنین تحویل پایان ترمه؟:jawdrop::jawdrop:
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 6 فروردین، 2010 سلام به معمارا. منم يه همچين جرياني يه بار برام پيش اومد. مجبور شدم دوباره شروع به رنگ كنم
Architect 3224 ارسال شده در 6 فروردین، 2010 مریم یه نفریت یادت رفت اینکه بعد از اینکه تمام کارت رو انجام بدی سیستمت ویروسی بشه فایلهات حذف بشه که همچین اتفاقی برای من پیش اومد راستی قرار بود تو و فرگل سوال رو حل کنین راهنمایی هم که کردم فکر نمی کنم سخت باشه سلام به معمارا. منم يه همچين جرياني يه بار برام پيش اومد. مجبور شدم دوباره شروع به رنگ كنم اِ مگه شما رنگ هم می کنین؟ ظاهرا نقاشی و کاردستی فقط برای ماست 2
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 6 فروردین، 2010 ترم اول بود اون موقع. فكر كردي نقاشي منحصر به خودتونه.:4chsmu1: ماشاالله بعد از اون ترم هم ديگه با وسايل نقاشي نيازي نبود
maryam.mehregan 112 ارسال شده در 6 فروردین، 2010 مریم یه نفریت یادت رفت اینکه بعد از اینکه تمام کارت رو انجام بدی سیستمت ویروسی بشه فایلهات حذف بشه که همچین اتفاقی برای من پیش اومد راستی قرار بود تو و فرگل سوال رو حل کنین راهنمایی هم که کردم فکر نمی کنم سخت باشه اِ مگه شما رنگ هم می کنین؟ ظاهرا نقاشی و کاردستی فقط برای ماست آییییییییی،راست گفتیا!!منم یه دفعه همچین اتفاقی برام پیش اومد:icon_pf (34)::ws18::ws18: 3-2 ساعت گریه کردم:ws44: شب تحویل پروژه نمیدونم آه کی گرفت!!!:ws52::w58: چشم در اولین فرصت:w16:
Anooshe 11040 مالک ارسال شده در 6 فروردین، 2010 آییییییییی،راست گفتیا!!منم یه دفعه همچین اتفاقی برام پیش اومد:icon_pf (34)::ws18::ws18:3-2 ساعت گریه کردم:ws44: شب تحویل پروژه نمیدونم آه کی گرفت!!!:ws52::w58: آخی نازییییی :icon_pf (34): منم یه بار با دوستم همین ترم واسه تحویل یکی از درسام باید غیر شیت پاور هم تحویل میدادیم خیر سرمون حواسمونو جمع کرده بودیم هر صفحه رو که می ساختیم saveمی کردیم بعد نگو از خستگی زیاد هر بار که پیغام میداد دوستم کنسل رو میزده:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): این شد که صبح که خواستیم چک کنیم کارو فهمیدیم که به به حتی 1صفحه هم از کارمون saveنشده:jawdrop: جز اینکه بهم نگاه کنیم و بخندیم کاره دیگه ای از دستمون بر نمیومد:ws28:
maryam.mehregan 112 ارسال شده در 6 فروردین، 2010 آخی نازییییی :icon_pf (34): منم یه بار با دوستم همین ترم واسه تحویل یکی از درسام باید غیر شیت پاور هم تحویل میدادیم خیر سرمون حواسمونو جمع کرده بودیم هر صفحه رو که می ساختیم saveمی کردیم بعد نگو از خستگی زیاد هر بار که پیغام میداد دوستم کنسل رو میزده:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): این شد که صبح که خواستیم چک کنیم کارو فهمیدیم که به به حتی 1صفحه هم از کارمون saveنشده:jawdrop: جز اینکه بهم نگاه کنیم و بخندیم کاره دیگه ای از دستمون بر نمیومد:ws28: بمیرم برات به قول شاعر: خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است کارم از گریه گذشتست به آن میخندم :ws28: به به م بده!!:4chsmu1::4chsmu1:
Anooshe 11040 مالک ارسال شده در 6 فروردین، 2010 بمیرم براتبه قول شاعر: خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است کارم از گریه گذشتست به آن میخندم :ws28: به به م بده!!:4chsmu1::4chsmu1: ای جان خدا نکنه ولی شاعر خیلی خوب گفته فکر کنم همه این لحظه هارو درک کرده بوده تازشم نازتنفست مریم جان سلام بر بروبچ گل و گلاب :4chsmu1: و علیک سلام به داش علی گل گلاب تر:icon_pf (44): 1
maryam.mehregan 112 ارسال شده در 6 فروردین، 2010 سلام خوش اومدی من شمارو تو باشگاه ندیدم؟؟:ws52::4chsmu1:
Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 6 فروردین، 2010 ای جان خدا نکنهولی شاعر خیلی خوب گفته فکر کنم همه این لحظه هارو درک کرده بوده تازشم نازتنفست مریم جان و علیک سلام به داش علی گل گلاب تر:icon_pf (44): خوبی انوشه جان ؟ چه خبر ؟ سلامخوش اومدی من شمارو تو باشگاه ندیدم؟؟:ws52::4chsmu1: سلام مریم خانوم . کدوم باشگاه :4chsmu1: احتمالا منو اونجادیدید :ws2:
Anooshe 11040 مالک ارسال شده در 6 فروردین، 2010 خوبی انوشه جان ؟ چه خبر ؟ :ws2: مسی فکر کنم خوبم .......سلامتی.........
ارسال های توصیه شده