arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ والا تو کشتارگاها معمولا گاو و گوسفند وجود داره حالا نمیدونم شما اونجا چیکار میکونی:banel_smiley_4: من نگفتم , اونجام , ته استکان عینکت لب پر شده آهااااااان... بعد ببخشید کدوم دانشگاه؟ دانشگاه دولنی این سایر رشته ها کجا رفت؟ اوصولا مگه رشته ی دیگه ی جز برق ام هست؟ 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ البته فکر کنم مهناز منظورمو خوب بفهمهمگه نه مهناز جان خوش به حالتون من تو عمرم هیچوقت هنرم خوب نبود تو راهنمایی 14 الی 15 می گرفتم کمترین نمره ی کلاس البته بقیه ی خانواده مون جز یکیش که مثل منه بقیشون هنرشون خوبهه 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ یه نفری به من گفت: ببین من چند تا معمار می شناسم آخر شدن نقاش و بنا!!!!منم یه لبخند ملیح زدم بهش و گفتم: جدی؟ چه جالب. پس معلومه اینا دنبال علاقشون نبودن. بعد هی می گفت: دختر من عمران دانشگاه مریلند خونده - عمران بهتره. منم گفتم: اتفاقا منم باید واحدامو انتقال بدم دانشگاه مریلند . اون جوری که من می دونم دانشگاه سوم معماری تو آمریکاست. آقاه رو می گی: :jawdrop: همین! عزیزم خیلی ازین حرفا از روی حسادت مطرح میشه نباید زیاد بهش توجه کرد 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ من نگفتم , اونجام , ته استکان عینکت لب پر شده دانشگاه دولنی اوصولا مگه رشته ی دیگه ی جز برق ام هست؟ مهندس اسم رششتون رو بزنید لطفا. سایر رشته ها یعنی رشته هایی که توی انجمن تالاری ندارن. 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ من نگفتم , اونجام , ته استکان عینکت لب پر شده دانشگاه دولنی اوصولا مگه رشته ی دیگه ی جز برق ام هست؟ اصولا برق بدون کامپیوتر فقط در حد لامپه کدوم دانشگاه 3 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ مهندس اسم رششتون رو بزنید لطفا.سایر رشته ها یعنی رشته هایی که توی انجمن تالاری ندارن. می دونم ,می خواستم ریا نشه :ws2: 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ اصولا برق بدون کامپیوتر فقط در حد لامپه کدوم دانشگاه اصولا کامپیوتر بدون برق در حد چرتکست,اونم با تخفیف , تا مشتری شی:ws2: ببخشید ولی نمی تونم بگم لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ می دونم ,می خواستم ریا نشه :ws2: دیگه برق که ریا نداره هر ننه قمری تو خونش برق داره:ws28: 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ صبح همه به خیر ما رفتیم در پناه گاد 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ دیگه برق که ریا ندارههر ننه قمری تو خونش برق داره:ws28: حالا وقتی اساسی گرفتت, یاد نه نه جون می افتی :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ اصولا کامپیوتر بدون برق در حد چرتکست,اونم با تخفیف , تا مشتری شی:ws2:ببخشید ولی نمی تونم بگم ببخشید خارج از کشور درس می خونید؟ اینجا همه خودمونی هستن. راحت باشید 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ صبح همه به خیر ما رفتیم در پناه گاد رفتی درو ببند سووز میاد:ws3: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ حالا وقتی اساسی گرفتت, یاد نه نه جون می افتی :banel_smiley_52: :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ رفتی درو ببند سووز میاد:ws3: شما که کلی عایق رو سرت داری 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ اصولا کامپیوتر بدون برق در حد چرتکست,اونم با تخفیف , تا مشتری شی:ws2:ببخشید ولی نمی تونم بگم ما رو کاغذ هم می تونیم برنامه بنویسیم 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ شما که کلی عایق رو سرت داری تو که هنوز اینور دری پس بگه چرا سوز میاد برو درم ببند 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ مهناز جان کاری نداری من رفتم شب خوش. 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ تو که هنوز اینور دری پس بگه چرا سوز میادبرو درم ببند در های توبه بازه سوز میاد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده